- 23 Ocak 2011
- 1.016
- 11
- 318
- Konu Sahibi hasretimsi
saat benim icin cok gec bide esim getirmi orayasormam lazim cumartesi olmazmi ben esimle mekan olayini konusayim olur derse konusuruz yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben de 5 ay önce aldığım kraft marka mama sandalyemi satıyorum kızım artık bunda çok oturmuyor ikeanın mama sandalyesini bi arkadaş da denedim hoşuma gitti
Eğer ilgilenirsen benimkiyle takas da yapabiliriz bir incele istersen ben 200 e almıştım
merhaba bana dün satılmadı diye mesaj atmışsınız ama ben şimdi gördüm mesajınızı. Akşamları girebiliyorum nete onun için. Tam olarak satıldı mı satılmadı mı anlayamadım. Satılmadıysa ben almak istiyorum...
s
olur takas neden olmasin yanliz kargo sorunumuzda var hangi sehirdesin bide ben cepten girigim icin goremiyom foroyu yrn bakarim uyarsaa
Cnm yalnış anlaşılma olmasın ben de pek açıklamasını yapmamışım aslında takas derken birebir değil
Ben mamasandalyemi 135 olur son diye düşünmüştüm seninki de 35 olunca 100 liralık bir fark oluyor takastan kastım buydu onagöre cnm cevabını bekliorum
kızlar mama sandayem satıstadır elden almak ısteyen ıstanbulda oturan herkese elden teslım edebılırım
ben istanbul dışında oturuyorum ama istanbulda kardeşim okuyor ona soracağım alması için. Siz mi istenilen yere götüreceksiniz tam anlayamadım
cnm ıstenılen yere gıtmem mumkun degıl yakın yerdeyse avrupa yakasındaysa ortak bır noktada bulusup verebılırım tabı cok uzak degılse benımde cıkmam sıkıntı oluyo cunkı cocuklar ıkız ve kucukler ona sebebten kardesın nerde okuyo ıst ve nerde kalıyo
kusura bakmayın uzun süre internete giremedim. ben rahatsızlandım bir ara bebeğim rahatsızlandı gerçi o doğduğundan beri rahatsız ama işte uğraşıyoruz. kardeşim zeytinburnunda yurtta kalıyor cevizlibağ da. kardeşim çok fazla bilmiyor istanbulu bir de bu aralar dersleri sıkıymış yani kardeşim alamayacak galiba. acaba kargo ne kadar tutar? bir bilginiz var mı?
cnm ıstenılen yere gıtmem mumkun degıl yakın yerdeyse avrupa yakasındaysa ortak bır noktada bulusup verebılırım tabı cok uzak degılse benımde cıkmam sıkıntı oluyo cunkı cocuklar ıkız ve kucukler ona sebebten kardesın nerde okuyo ıst ve nerde kalıyo
cnm kargo ne tutar bilmiyorum istersen kargoylada yollayabilirimm ama bir arkadas fazla tutar demisti yine emin degilim sukadr tutar diyemem ne diyosun ne yapalimkusura bakmayın uzun süre internete giremedim. ben rahatsızlandım bir ara bebeğim rahatsızlandı gerçi o doğduğundan beri rahatsız ama işte uğraşıyoruz. kardeşim zeytinburnunda yurtta kalıyor cevizlibağ da. kardeşim çok fazla bilmiyor istanbulu bir de bu aralar dersleri sıkıymış yani kardeşim alamayacak galiba. acaba kargo ne kadar tutar? bir bilginiz var mı?
cnm kargo ne tutar bilmiyorum istersen kargoylada yollayabilirimm ama bir arkadas fazla tutar demisti yine emin degilim sukadr tutar diyemem ne diyosun ne yapalim
Arkadaş almıyorsa ben talibim İst.
cnm arkadas almazsa senindir oncelik
ben size özelden mesaj gönderemiyorum 50 mesajı geçmediğimden dolayı. kardeşim bu hafta sonu alabileceğini söyledi. yalnız çok fazla ist. bilmiyor. acaba ben tel no mu göndersem sizle öyle mi görüşsek? veya siz de telinizi özel mesaj olarak gönderebilirsiniz.