• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ıkea mama sandalyesı sıfır ayarında

merhaba,

daha önce de sormuştum ama sanırım yine mesajlaşma arasında benim mesaj arada kaynadı :) sanssızlık yakamda gibi.. satıldı mı acaba ve istanbulda nerede oturuyorsunuz diye sormuştum :43:
elden almak daha hesaplı olacagı icin :17:

merhaba,

daha önce de sormuştum ama sanırım yine mesajlaşma arasında benim mesaj arada kaynadı :) sanssızlık yakamda gibi.. satıldı mı acaba ve istanbulda nerede oturuyorsunuz diye sormuştum :43:
elden almak daha hesaplı olacagı icin :17:

cnm satılmadı duruyo kıme kısmet bende kestıremıyom elden almak daha mantıklı dedıgım gıbı ist esenlerdeyım elden ımkanın varsa senın olabılır

günaydın,

mesajlaşma sıralarına bakınca sanki ben ayşenamlı ve giz35ten sonrayım ama... yine de bir daha bakabilirsen sevinirim. kimsenin hakkı kimseye geçmesin. en son 35e indirmiştin fiyatı hala öyle mi? Bir de ben evden alsam astarı yüzünden maliyetli olmasa?

haber bekliyorum.

teşekkür ederim.

sevgiler

günaydın,

mesajlaşma sıralarına bakınca sanki ben ayşenamlı ve giz35ten sonrayım ama... yine de bir daha bakabilirsen sevinirim. kimsenin hakkı kimseye geçmesin. en son 35e indirmiştin fiyatı hala öyle mi? Bir de ben evden alsam astarı yüzünden maliyetli olmasa?

haber bekliyorum.

teşekkür ederim.

sevgiler

gelıp elden alma ımkanın varsa olabılır ıst nerde oturuyon

Ben zeytinburnundayım yarın saat 19 00 dan sonra herhangi bir yere gelebilirim, acaba cevizlibağ sana uyarmı bana çok yakın mesafede. Ya da yeri sen söyle...

Cnm ben de 5 ay önce aldığım kraft marka mama sandalyemi satıyorum kızım artık bunda çok oturmuyor ikeanın mama sandalyesini bi arkadaş da denedim hoşuma gitti
Eğer ilgilenirsen benimkiyle takas da yapabiliriz bir incele istersen ben 200 e almıştım

Back