- Konu Sahibi gocuksuzzeskimoo
-
bizim beşiğimizde ikeadan bu fotograftakı, genel olarak uygun fiyatlı oldugu için tercih etmıstık bırde sade diye ama bilginiz olsun ikeanın tum yatak ürünleri inanılmaz gıcırdıyor.. bızım kendı yatak odamızda ıkeadan ve gorsenız sankı 50 yıllık yatak odası takımı gıbı gıcır gıcır ses devamlı. ve sak gıbı ama bu fotograftakı besık bıle gıcırdamaya basladı ve oglum daha 15 aylık ve sadece 10 kılo :) yanı ıkeanın urunlerı ucuz ve yalın ama tabı boyle bır eksisinin oldugunu fark ettık. belkı besık ıcın cok sorun olmaz zaten en fazla 2 sene kullanıcaksınız ve bence sallanması gerekmıyor bır besıgın. ben oglumu hıc sallamadım mesela, yatagına koyardım kendı uyurdu. nasıl alıstırısanız oyle gıder.
Bizim beşiğimizde bu beşiğin aynısı..ben henüz olumsuz bir yanını görmedim..şu an için gayet sade ve şık içinide süsledim içime çok sindi tavsiye ederim..
Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak; beşikte ki yatağı ilerleyen aylarda aşağı indirebiliyor muyuz? Yoksa hep böyle orta yükseklikte mi kalıyor?
konuyu canlandırmış oldum ama bende epeydir arıyordum sizinde işinize yarar diye düşündüm
3yaşına kadar kullananlar varmış ön koruluklarını çıkararak daha rahat edilebilir görselde vardı cocuk 2 3yasına girince o şekılde kullanıla bilir diye düşünüyorumMerhaba,
Ben de hensvik beşik düşünüyorum. Siz almış mıydınız kaç yaşına kadar kullanılabiliyor bunlar. Boyutu 60x120 olduğu için çocuk büyüyünce biraz sıkıntı olur mu acaba diye düşünmedim değil.
3yaşına kadar kullananlar varmış ön koruluklarını çıkararak daha rahat edilebilir görselde vardı cocuk 2 3yasına girince o şekılde kullanıla bilir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?