İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Yardimci olabilirsem ne mutlu bana. Suanda tek gorunuyor ikiz degil :) evet tarihe de murattan calistim. Allahim isteyen herkese hayirlisi ile nasip etsin. ben de insallah hedefledigim gibi dera calismaya baslayabilirim su stresi uzerimden atip
Hayırlısıyla stresin geçer canım biz de istiyoruz eşimle bebiş onun stresi de var atama stresi de var hayat istekler ve mücadelelerle geçiyor ama Rabbimize bin şükür O istedikten sonra her şey olur hayırlısıyla olsun yeter ki mücadeleler zaferin tadını tadlandırır...

Ben Bugün paragrafı bitiririm bakalım matematiğe de akşam başladım bugün bir konu bitiririm heralde

aynen cnm bende 2012 mezunuyum ewlendım sımdı de hamıleyım ,bnmde umudum artık 2016 ya kaldı

aynen cnm bende 2012 mezunuyum ewlendım sımdı de hamıleyım ,bnmde umudum artık 2016 ya kaldı
Hayırlısı canım bebeğini kucağına almana az kalmış bana da dua et canım ben de istiyorum ama stres sıkıntıdan olmuyor bir türlü doğumdan sonra çalışmaya başla sınava kadar bebeğin de bayağı toparlanmış olur...
Doğum anında aklından isim geçirirsen oluyormuş onun da aynanın da olsun dersen sevinirim gerçi doğum sancısında nasıl akla gelir ki off off ben de Meryem Suresi okuyorum hayırlı sağlıklı bebeğim olsun diye ben de sağlıklı olayım tabii sen de bir ağrıda kurtulursun inşallah canım kpssde de başarılı oluruz

amin cnm Rabbim hayırlı zamanda verir inş.
doktora gittin mi bnm de 1,5 sene ye yakın olmadı sayılır klomenle hamile kaldım bende

amin cnm Rabbim hayırlı zamanda verir inş.
doktora gittin mi bnm de 1,5 sene ye yakın olmadı sayılır klomenle hamile kaldım bende
Doktora gittim sorun yok dendi muayene oldum ince ince şimdi eşimin de gitmesi istendi onun sonucuna göre klomen verecek bana canım

Doktora gittim sorun yok dendi muayene oldum ince ince şimdi eşimin de gitmesi istendi onun sonucuna göre klomen verecek bana canım
rabbim hayırlısını versin bnm adetlerim düzensizdi yumurta gelişimi için klomen vermişti doktor ,inş. eşinde de bi problem yoktur.keçi bounuzu pekmezi yedir eşine,sende adetten sonra yakı vur beline ...ben hamile kaldığım ay her yolu denemiştim artık hangisi iyi geldi bilemiorm :))

2016 kpss yi de başarmak lazım o da şart çocuk olunca masraf daha da artacak

yakı geçen ay vurmuştum ama adetim bittikten bir hafta sonra biter bitmez vurmak lazımmış şimdi adetimin 3. günü vuracağım yeniden yakı eşimde sorun olduğunu düşünmüyorum ama aklımızda soru işareti kalmasın dedik doktor da diyince tek nedeni inan stres stres ssssssssssssssssssssssssttttttttttttrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeessssssssssss

merhaba bende geldim :) çok tutarsız basladım ve bıttı bu şekilde ilerledim şimdi çok karıştı bırbıne..bu sefer tarihten baslıyım dedim.. you tubeden ders videolarını sık kullanılanlara ekledim az önce..

bende okuyarak anlıyorum ama pekişmesi için ille biri anlatacak bana dersi

kendimi tanıtayım evli ve bebekliyim ,maliye mezunuyum.. 30 yaşındayım a dan ümidimi kesenlerdenim b den gircem bende..
insallah hepimiz kazanmaktan öte atanırız kızlar :)
topiğin başında a dan giricem denilince takip etmemiştim sonrasında bi baktım ki b miş meğer çok sevindim çünkü tek başına olmuyor illaki ders arkadaşı olucak motivite olucak yani..
bende önce sözelleri bitireyim diyorum.. sözellerden soru çözmeye geçince sayısallara başlıyım diyom bakalım süreç nasıl ilerlicek bilinmez.
şimdi ben temizlik yapıyorum,bahar temizliğide diyebilirz pzt tarihe başlıcam kısmetse.

hepımıze hayırlı olsunn hangı hocayı dınlıyosun canım

Ben de geçende mutfağı iyice temizledim evin işi bitmiyor ben de 30 yaşındayım bebek çok isteyen şuan bebeksizim ben de yazmadan rahat edemeyenlerdenim illa kendi yazımla notum olacak elimde ben a ya çalışmadım ama b yi anca yetiştitiriz diyorum git gide bazen korkuyorum sen hangi yayından çalışıyorsun 2014 e girdin mi önceki senelerde kç aldın

canım günlük fix 40 paragraf çözüyorum. 40 soruda bazen 4 bazen 2 bazen ful çıkıo :)))
cok guzel canım daha once gırmıs mıydın sınava bende sımdı cozeyım paragraf ... dısardan gelınce bı dagılıyosun yaa dmııı ...
hangı yayın cozuyosun bu arada cnmm

cok guzel canım daha once gırmıs mıydın sınava bende sımdı cozeyım paragraf ... dısardan gelınce bı dagılıyosun yaa dmııı ...
evet girmiştim canım ama puanım hiç iç açıcı değil tarih yüzünden canım ben kozmik oda soru bankasından çözüyorum şimdilik o bitince akıllı adam yayınlarının bi kitabı var sadece paragraf için bi soru bankası ona başlıcam

evet kuzucum günün yorgunluğu çok normal dağılman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…