- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
evet 2 temmuzda seneyecanım her yıl temmuz un ilk haftası oluyor sınav 2016 da senin hesapladigin gibi 2 temmuz a denk geliyor ama 4 u yada 5 i bayram keşke bayramdan sonrasina ertelense çok kötü bir zamana denk geliyor ya
YAYIN OLARAK BEN İHTİYAÇ YARGI DERİM MURAT YAYINLARINI BEĞENMEDİMgünaydın herkese.bugün türkçede cümlede anlama çalışacağım ve bitirmeyi istiyorum.türkçem iyi olduğu için önce onu bitirip sürekli soru çözmeyi planlıyorum.türkçeden soru bankası olarak önerebileceğiniz bir kitap varmı
NE ZAMAN BAŞLIYOR DERSHANEArkadaşlar Ankara'da gk gy dershane için yediiklim mi pegem mi önerirsiniz?
ekim başında başlıyor derslerNE ZAMAN BAŞLIYOR DERSHANE
evet canım 4 yanlış 1 doğruyu götürüyorkpss de yanlış doğruyu götürüyordu değil mi?
HADİ HAYIRLISI CANIMekim başında başlıyor dersler
tarih ve matematik çok kazıktı ya. tarihte acayip kasmışlar. tam tamına nokta atışı bilgi ezberleyip gireceğiz seneye anlaşılan. tarihin hiç bu kadar zor olabileceğini tahmin etmiyordum.mistik sorular nasıldı?
tarihte 2014 teki gibi saçma sorular var mıydı canım yok kitap adı bilmem ne o zaman 2016 da da işimiz zor olacak desenetarih ve matematik çok kazıktı ya. tarihte acayip kasmışlar. tam tamına nokta atışı bilgi ezberleyip gireceğiz seneye anlaşılan. tarihin hiç bu kadar zor olabileceğini tahmin etmiyordum.
matematik de bana zor geldi bilmiyorum belki yapan yapmıştır.
matematikten 7 soru yaptım eminim doğru olduklarına. diğer mat sorularını da yapmaya çalıştım ama çözüyorum bakıyorum benim bulduğum sonuçlar şıklarda yokneyse 7 tanesinden eminim ama.
türkçe hepsini yaptım, en fazla 2 yanlışım çıkar türkçeden. sözel mantık soruları da çok kolaydı. hepsini yaptım.
coğrafya bilgiye dayalıydı. sanırım coğrafyayı da kazıklaştırma çabasına girmişler. yine onda da nokta atışı bilgi sormuşlar. 6 soru yaptım coğrafyadan.
vatandaşlıktan 3 soru yapabildim.
güncel soruları da yaptım.
öyle...
en fazla taş çatlasın 65-70 arası alırım ben bu sınavdan