Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam 2014 deki soruları bilmiyorum datarihte 2014 teki gibi saçma sorular var mıydı canım yok kitap adı bilmem ne o zaman 2016 da da işimiz zor olacak desene
tarihe kolay mı diyorlarbenim takip ettiğim sayfalarda da matematik çok zordu,coğrafya yoruma dayalı tarih 2015 e göre kolay denmiş bu üçü hakkında genel olarak bunlar söylenmiş canlar
tarihe kolay mı diyorlar
valla helal olsun. biz tüm sınıf aynı anda tarih neydi öyle yaa diyerek çıktık
SANA GÖRE NASILSI SINAV KONULARIN ZORLUĞUtahmin ettiğim bi çok soruyu cevaplamadım ve onlar doğru çıktı hay ben şansıma :Ş
tarih zordu, coğrafya çok zorlamadı çalışmamama rağmen, türkçe kolaydı zaten.. Matematik orta halliydi çözümleri uzun zaman alıyordu ben sinirlendim çözmedim bi süre sonra.. vatandaşlığa yorum yapamıyorum en uzak olduğum ders o..SANA GÖRE NASILSI SINAV KONULARIN ZORLUĞU
ALANA ÇALIŞMIŞMIYDIN CANIM BAKALIM YARIN İYİ GEÇER ALANIN İNŞtarih zordu, coğrafya çok zorlamadı çalışmamama rağmen, türkçe kolaydı zaten.. Matematik orta halliydi çözümleri uzun zaman alıyordu ben sinirlendim çözmedim bi süre sonra.. vatandaşlığa yorum yapamıyorum en uzak olduğum ders o..
iktisata ve azıcıkta muhasebeye baktım biraz ama güvenmiyorum kendime :/ amin inşallah canımALANA ÇALIŞMIŞMIYDIN CANIM BAKALIM YARIN İYİ GEÇER ALANIN İNŞ
BEN DEöğlene kadar uyumuşum
alan zor muydusonuç tırt arkadaşlar : D
bana zordu valla yarım saatte yapacağımı yaptım çıkmayı bekledim iktisat ve muhasebe çözdüm :/ mistik kedide girecekmiydi alanaalan zor muydu
bilmiyorum canım o dilci ama girmez sanırım kpss b ye hazırlanıyor zaten mistikbana zordu valla yarım saatte yapacağımı yaptım çıkmayı bekledim iktisat ve muhasebe çözdüm :/ mistik kedide girecekmiydi alana
anladım canım ben bugün alesi zorlamaya karar verdim zaten yüksek lisans yapıyorum birde ar. görevlisi olabilsembilmiyorum canım o dilci ama girmez sanırım kpss b ye hazırlanıyor zaten mistik