İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

11703028_10153363628198346_5126272155643295406_n.jpg

ayy çıkmamış url siz resim nasıl ekleniyor

Eklentiler

• upload_2015-7-4_16-26-24.png
    upload_2015-7-4_16-26-24.png
    1.023,9 KB · Görüntüleme: 119
tahmin ettiğim bi çok soruyu cevaplamadım ve onlar doğru çıktı hay ben şansıma :Ş

tarihte 2014 teki gibi saçma sorular var mıydı canım yok kitap adı bilmem ne o zaman 2016 da da işimiz zor olacak desene
tam 2014 deki soruları bilmiyorum da
ama yine öyle kitap ismi falan vardı. hani böyle şıklardan ya da eski bilgilerimle çözeyim desen hayatta çözemezsin.
oturup ezberleyeceğiz kitabı. çünkü cidden daha önce duymadığım abuk kelimeler, eserler, yok anlaşma maddelerini vermiş hangi savaştan sonra bu maddeler geldi falan. direkt ezber.

benim takip ettiğim sayfalarda da matematik çok zordu,coğrafya yoruma dayalı tarih 2015 e göre kolay denmiş bu üçü hakkında genel olarak bunlar söylenmiş canlar
tarihe kolay mı diyorlar :KK70:
valla helal olsun. biz tüm sınıf aynı anda tarih neydi öyle yaa diyerek çıktık :KK70:

2015-KPSS-COĞRAFYA SORU ANALİZİ
Değerli Arkadaşlar..!! sınavda çıkan coğrafya sorularına bakıldığında(aşağı yukarı sorular belli) sınavda önceki yıllar gibi orta düzeyde soruların geldiği yani coğrafyanın ruhuna uygun sorulardan oluştuğu görülmektedir. özellikle vurguladığım önemli sayıda HARİTA'lı sorular gelmiştir. genel bir analiz yapıldığında 10 civarı orta düzeyde soru, 5 civarı zorlayıcı, 2 zor ve 1 adet akıbeti belli olmayan soru karşımıza çıktı. her zaman söylediğim gibi ''ezber'' yerine coğrafyanın mantığını anlama sınava girenlere büyük bir avantaj sağlamaktadır..!!
COĞRAFYACI KEMAL ARSLAN

SANA GÖRE NASILSI SINAV KONULARIN ZORLUĞU
tarih zordu, coğrafya çok zorlamadı çalışmamama rağmen, türkçe kolaydı zaten.. Matematik orta halliydi çözümleri uzun zaman alıyordu ben sinirlendim çözmedim bi süre sonra.. vatandaşlığa yorum yapamıyorum en uzak olduğum ders o..

tarih zordu, coğrafya çok zorlamadı çalışmamama rağmen, türkçe kolaydı zaten.. Matematik orta halliydi çözümleri uzun zaman alıyordu ben sinirlendim çözmedim bi süre sonra.. vatandaşlığa yorum yapamıyorum en uzak olduğum ders o..
ALANA ÇALIŞMIŞMIYDIN CANIM BAKALIM YARIN İYİ GEÇER ALANIN İNŞ

X