- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
muratta ebob ekokmatematikte neredesin kuzu ben kümelerde kaldım
iyi bakalım canım birkaç güne kadar ben de çalışmalara başlasam çok iyi olacakmuratta ebob ekok
antrenmanlarla matematikte çarpanlara ayırmadayım
başladım ben iki gündüriyi bakalım canım birkaç güne kadar ben de çalışmalara başlasam çok iyi olacak
seneye kpss b grubu da kpss a grubunun da sınavı var canım gk gy olarak ikiye ayrılıyor zaten b grubu sınavı a grubu da alan derslerMeraba herkese
İşletme mezunuyum arkadaşlar kpss ile ilgili çok fazla bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz
Canim benim mat kotu oldugu icin once ondan basladim arada turkceye akiyodum benim bir de cocuk olunca zor oluyo bence mat kotuyse sende ondan baslayabilirsinşu sınav bi geçsin bende başlayacam ama nerden başlasam bilmiyorum öneriniz var mı bayanlar : )
Bebiş mi var Allah bağışlasın : ) Matım iyiydi ama araya zaman geçtikçe unuttum çözüm yollarını o yüzden soru çözmem lazım sanırım.. tarih ve vatandaşlık kötü benim ikisi arasından hangisine çalışsam bilemiyorumCanim benim mat kotu oldugu icin once ondan basladim arada turkceye akiyodum benim bir de cocuk olunca zor oluyo bence mat kotuyse sende ondan baslayabilirsin
tüm yayınların soru bankalarını çözmeliyiz.günaydın herkese.bugün türkçede cümlede anlama çalışacağım ve bitirmeyi istiyorum.türkçem iyi olduğu için önce onu bitirip sürekli soru çözmeyi planlıyorum.türkçeden soru bankası olarak önerebileceğiniz bir kitap varmı
teşekkür ederim mistik kedi.bir şey daha soracağım bu yayınların kaç yılı olanları almam gerek 2014 2015 geçmiş yıllarda olurmutüm yayınların soru bankalarını çözmeliyiz.
yargı data ihtiyaç murat pegem yediiklim uzman beyazkalem x yayıncılık...
2016 al kesinlikleteşekkür ederim mistik kedi.bir şey daha soracağım bu yayınların kaç yılı olanları almam gerek 2014 2015 geçmiş yıllarda olurmu
ay supersin nasıl gaza geldim yazdıklarını okuyunca...Türkçeden başlıyorumBugün cümlede anlam bitmeli ve matematikten de ikinci kitaba geçmeliyim. Hadi bakalım
ay supersin nasıl gaza geldim yazdıklarını okuyunca...
365 gün mü kaldı sınav tarihi belli oldumu...
bende cumartesi gireceğim 2015 e deneyeceğim kendimi ama ciddi çalışmadım ara vermeden 2016 ya başlamak istiyorum. ..
kızlar forum hareketlenmis çok sevindim lütfen birlik olalım bu yıl bitsin artık kpss....
iyi yerlere atanalim
bende çok iddalı calisamiyorum ama hergün 1 saat de olsa bakıyorum. ..
herkes nasıl çalışmayı planlıyor program yaptınız mı. ..
ben konuları hızlıca bitirmek istiyorum. ..
hergün bildirimde bulunalim isterseniz birbirimizden güç alırız. ..
birde benim elimdeki kaynaklar 2012 nin çok mu eski acaba en azından konu anlatimina bakarım diye düşünüyorum. ..
yoksa tamamen son yılların kaynağını mi almalıyım. ..
canım her yıl temmuz un ilk haftası oluyor sınav 2016 da senin hesapladigin gibi 2 temmuz a denk geliyor ama 4 u yada 5 i bayram keşke bayramdan sonrasina ertelense çok kötü bir zamana denk geliyor ya365 Gün 20 saat kaldı