İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Meraba herkese
İşletme mezunuyum arkadaşlar kpss ile ilgili çok fazla bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz:KK51:

Meraba herkese
İşletme mezunuyum arkadaşlar kpss ile ilgili çok fazla bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz:KK51:
seneye kpss b grubu da kpss a grubunun da sınavı var canım gk gy olarak ikiye ayrılıyor zaten b grubu sınavı a grubu da alan dersler

şu sınav bi geçsin bende başlayacam ama nerden başlasam bilmiyorum öneriniz var mı bayanlar : )

Canim benim mat kotu oldugu icin once ondan basladim arada turkceye akiyodum benim bir de cocuk olunca zor oluyo bence mat kotuyse sende ondan baslayabilirsin
Bebiş mi var Allah bağışlasın : ) Matım iyiydi ama araya zaman geçtikçe unuttum çözüm yollarını o yüzden soru çözmem lazım sanırım.. tarih ve vatandaşlık kötü benim ikisi arasından hangisine çalışsam bilemiyorum

günaydın herkese.bugün türkçede cümlede anlama çalışacağım ve bitirmeyi istiyorum.türkçem iyi olduğu için önce onu bitirip sürekli soru çözmeyi planlıyorum.türkçeden soru bankası olarak önerebileceğiniz bir kitap varmı

günaydın herkese.bugün türkçede cümlede anlama çalışacağım ve bitirmeyi istiyorum.türkçem iyi olduğu için önce onu bitirip sürekli soru çözmeyi planlıyorum.türkçeden soru bankası olarak önerebileceğiniz bir kitap varmı
tüm yayınların soru bankalarını çözmeliyiz.
yargı data ihtiyaç murat pegem yediiklim uzman beyazkalem x yayıncılık...

Türkçeden başlıyorum :KK66: Bugün cümlede anlam bitmeli ve matematikten de ikinci kitaba geçmeliyim. Hadi bakalım :anneadayı:
ay supersin nasıl gaza geldim yazdıklarını okuyunca...
365 gün mü kaldı sınav tarihi belli oldumu...
bende cumartesi gireceğim 2015 e deneyeceğim kendimi ama ciddi çalışmadım ara vermeden 2016 ya başlamak istiyorum. ..

kızlar forum hareketlenmis çok sevindim lütfen birlik olalım bu yıl bitsin artık kpss....
iyi yerlere atanalim
bende çok iddalı calisamiyorum ama hergün 1 saat de olsa bakıyorum. ..
herkes nasıl çalışmayı planlıyor program yaptınız mı. ..
ben konuları hızlıca bitirmek istiyorum. ..
hergün bildirimde bulunalim isterseniz birbirimizden güç alırız. ..
birde benim elimdeki kaynaklar 2012 nin çok mu eski acaba en azından konu anlatimina bakarım diye düşünüyorum. ..
yoksa tamamen son yılların kaynağını mi almalıyım. ..

ay supersin nasıl gaza geldim yazdıklarını okuyunca...
365 gün mü kaldı sınav tarihi belli oldumu...
bende cumartesi gireceğim 2015 e deneyeceğim kendimi ama ciddi çalışmadım ara vermeden 2016 ya başlamak istiyorum. ..

Çok sevindim :KK68: Süpersin :KK68:
Çalıştıkça daha çok çalışmak isteyeceğiz. Bilinçli olmamız lazım. Bu sınava girecek olan biziz. Neden erteliyoruz ki? Bahane bulmak kolay. Yok hastayım, yok yorgunum, yok misafir geldi.. Uzar gider bu.. Gerçekten çalışmak isteyen zaman yaratır. Özel sektörde çalışan bebekli dolu insan var kpssye zaman bulan. İnsan istedikten sonra her şeyi başarır.
İşten gelip çocuklarıyla vakit geçirip ev işlerini yapıp kpss çalışıyorlar. Gece uykularından zaman çalıp soru çözüyorlar. Üstelik sabah işe gidecek olmalarına rağmen :KK66:

Hele ben tembelliğe öyle bir alışmışım ki... Ders çalışmak ilk zamanlar Allahım nasıl zor geliyordu. Üstelik hiçbir işim de yok hani. Öyle temizlik hastası değilimdir. Haftada bir gün bir saat ev temizlerim. Yemeğe günde en fazla yarım saat ayırırım. Öyle çok teferruatlı yemeklerle uğraşamam. Çalışmıyorum. Bebek falan da yok.

Tüm gün ya yatıyorum ya geziyorum ya da arkadaşlarla takılıyorum. Şimdi sana yazarken kendimi mal gibi hissettim. Ne işe yarıyorum ya ben :KK70:

Aman yarabbiiii hemen geçiyorum dersin başına. Akşama yazarım neler yaptığımı :KK15:

kızlar forum hareketlenmis çok sevindim lütfen birlik olalım bu yıl bitsin artık kpss....
iyi yerlere atanalim
bende çok iddalı calisamiyorum ama hergün 1 saat de olsa bakıyorum. ..
herkes nasıl çalışmayı planlıyor program yaptınız mı. ..
ben konuları hızlıca bitirmek istiyorum. ..
hergün bildirimde bulunalim isterseniz birbirimizden güç alırız. ..
birde benim elimdeki kaynaklar 2012 nin çok mu eski acaba en azından konu anlatimina bakarım diye düşünüyorum. ..
yoksa tamamen son yılların kaynağını mi almalıyım. ..

bende de en eski 2012 var. 2013 var. 2014 var ve 2015 var :KK70:
dershane başlayana kadar şunları bitirip atmak istiyorum ya 2016 yeni sıcak sıcak kitaplar istiyorum :KK68:

X