İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

inşallah canım benim şansım kpss b ve a
inşallah seninde istediğin olur canım kpss yide bırakmayacam bu sene her şeyi zorlayacam gelecek sene işim oldu oldu olmadı daha olmaz heralde : ( bebek bile yapamıyorum bu yüzden

2016 kpss gireceğim bende.Mat.dan başladım. 2014 te girdim olmadım Mat.nette çok iyi bir hoca buldum.Yukarıdaki tarih sorularRamazan Yetkin Hocanın kitabından. Youtube dederslerjni takip etmiştim. Süper hoca.Ağustos de evveliyat. Com adlı sitesine dersleri başlıyorum. ÜCRETSİZ dersler.O zamana kadar nat.in yanına Türkçeyi ve coğrafyayı bitirmeyi düşünüyorum.
Allah herkesin yardimcisi olsun.
Birde bu yıl idari hakimlik sınavına gimeyi düşünüyorum. Buda İİBF mezunları için alternatif olabilir.

idari yargı sınavının tarihi belli mi ki canım

günaydın herkese bugün de geç kalktım 9:30

ya çok mu şey istiyorum. sadece sabahları 6 gibi uyanıp akşama kadar sınavlarıma çalışmak ve spor yapmak istiyorum bu yani

Arkadaslar birsey soracaktim kamu mezunuyum 2016 girecem memur olmak icin yani b den girecegim onceligim yani ,komsum cmt sabah sadece gy gkgirmis o nasil iktisat mezunu galiba nasil oluyo ben bu yil sadece ogretmenlik ve alan olarak biliyorum bi yerde eksigim var aydinlatir misiniz

2015 te yine gk gy sınavı oldu hem öğretmenler girdi hem de a grubundan puanını hesaplatacaklar girdi o hem çift senelerde hem de tek senelerde zaten gk gy oluyor onda sorun yok ama sadece 2016 da düz memuriyet için gk gy tek başına hesaplanıyor o kadar

Anladim canim sagol ben de oyle biliyorum komsum sabah girdi oglen girmedigini dusundum ne ise yrayacak die kafam karismisti

aaynaa bu konuya yazmaya devam edeceğim ama kendime bi çalışma günlüğü acayim dedim. Belki benim gibi dilciler gelir yds de çalışmalıyım. Neredeyse 2 ay kaldı dil sınavına.

Kizlar bende bursada pegem dershanesine yazılmaya karar verdim cunku burdaki agustosta basliyor ve bir ay sadece temel matematik anlatiyorlar bide bana onerebilceginiz kitap varmi matematik temelini oluşturabilmem icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…