- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
oo nerelerdesin ya ben de bu sıralar tembelim çalışamıyorumSelam kızlar. Tatildeydim. Geri döndüm
Başlıyorum yarın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo nerelerdesin ya ben de bu sıralar tembelim çalışamıyorumSelam kızlar. Tatildeydim. Geri döndüm
Başlıyorum yarın
ama tatil de gerekiyor ki :))oo nerelerdesin ya ben de bu sıralar tembelim çalışamıyorum
evet ramazanda çalışılmıyor yaama tatil de gerekiyor ki :))
arada lazım
kafanı rahatlatmışsındır işte
evet ramazanda çalışılmıyor ya
MERHABA BEN YENİ ÜYE OLDUM.İŞLETME MEZUNUYUM ÖZEL BİR ŞİRKETTE ÇALIŞIYORUM İKİ ÇOCUĞUM VAR 36 YAŞINDAYIM AMA KPSS YE GİRMEK İSTİYORUM YAŞIMDAN DOLAYI GEÇ KALDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.UMARIM GEÇ DEĞİLDİR.ARANIZA KATILABİLMİYİM?
çok geçmiş olsunbende çok hastayım iğne ilaç toparlanınca çalışacağım...
aha 1 sene kaldıSınava 366 gün kaldı
geçmiş olsun canım iyileşmeye bakbende çok hastayım iğne ilaç toparlanınca çalışacağım...
Iyi etmissin ya tatil iyidir bende ramazan nedeniyke derse ara verdim hergun erteliyorum bakalim ins baslayacagim die umuyrumSözcükte anlamdan başladım. Konu Anlatımı, Soru Bankası ve Öğretmenin Ders Notları diye bir kitap var. Bu üçünü aynı anda çalışmaya başladım. Konuyu çalışıp soru bankasından ilgili yeri çözüp en son da öğretmenin ders notlarındaki şemalardan özet geçeceğim. Bu kitapları alırken böyle çalışmamı söylemişlerdi.
Bugün Türkçeden Sözcükte Anlam bitirip Antrenmanlarla Matematik birinci kitap notlarımı tekrar edeceğim.
Yarın Türkçeden Cümlede Anlam ve Antrenmanlarla Matematik ikinci kitaba başlayacağım.
Murat matematikten ilerleyemiyorum. Konular çok üstünkörü anlatılmış. Antrenmanlarla Matematik kitaplarını bitirince temelim oturacaktır. Anca ondan sonra Muratın matematiğine kaldığım yerden devam edeceğim. Ebob Ekokta kalmıştım Muratta.
Sen nerede kaldın? Bugün ne çalışacaksın?
Hoşgeldin. Hemen bugün başla. Bugün ne çalışacaksın yarın ne çalışacaksın paylaş bizimle. Nerede kaldın, hangi kitaptasın hep yaz buraya
Iyi etmissin ya tatil iyidir bende ramazan nedeniyke derse ara verdim hergun erteliyorum bakalim ins baslayacagim die umuyrum
hiç bilmiyorum ben. yöneticilere mesaj atsanKizlar birsey soracam bu kadinlar k.sifremi unuttum nt da almamisim tekrar nasil bulabilirim yeni adres mi almaliyim
matematikte neredesin kuzu ben kümelerde kaldımTürkçeden başlıyorum Bugün cümlede anlam bitmeli ve matematikten de ikinci kitaba geçmeliyim. Hadi bakalım
HOŞGELDİN ARAMIZA İYİ ÇALIŞMALAR BEN RAMAZANDA ÇALIŞAMIYORUMselam kızlar
ben bugün türkçeden sözcükte anlamı bitirdim ama 28 tane soru çözebildim
türkçeyi youtubedaki videolardan takip ediyorum
çok teşekkür ederim.bende daha evde çalışmaya başlamadım.işyerinde bakabildiğim kadar bakabiliyorumHOŞGELDİN ARAMIZA İYİ ÇALIŞMALAR BEN RAMAZANDA ÇALIŞAMIYORUM
OLSUN GİT GİDE İLERLERçok teşekkür ederim.bende daha evde çalışmaya başlamadım.işyerinde bakabildiğim kadar bakabiliyorum