- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok haklısın programsiz olmuyor ciddi çalışmak lazım. ..ramazandan sonra disiplinli olmak şart yoksa başarı gelmez
İNŞAALLAH CANIM AMA BEN RAMAZANDAN ÇALIŞAMIYORUM İŞİM BİTMİYORBUNDAN SONRA GÜNDE EN AZ 5 SAAT ÇALIŞMAZSAM KOVUN BENİ BU TOPİKTEN!
HAYIRLISIYLA RAMAZANI ATLATALIM DA BAKALIM O ZAMAN DAHA İYİ OLACAKçok haklısın programsiz olmuyor ciddi çalışmak lazım. ..
BEN DE ÇALIŞAMIYORUM YA2 gündür hiç soru çözemedim
kendime çok kizginim
ATMA ATMA RAMAZANDAN SONRA ANCA TOPARLANACAĞIZ ÖYLE GÖZÜKÜYORatacam kendimi damdan aşağıııııııııııı
İNŞALLAH ÖYLE OLUR İNŞALLAHATMA ATMA RAMAZANDAN SONRA ANCA TOPARLANACAĞIZ ÖYLE GÖZÜKÜYOR
evet canım aynen ama ben günde 1 2 saatte olsa bakıyorum yoksa yeniden adapte olmak zor...ramazandan sonra ben kemeri iyice sıkacağım böyle tembellikle olmaz
amin canım ben de kamu mezunuyum yaş kaçkızlar herkese merhaba ben de hazırlancam 2016 için.. bayramdan sonra başlayacağım nasipse.. bölümüm işletme hepimize kolay gelsin zorlu bir süreç olcak
amin canım ben de kamu mezunuyum yaş kaç
ben de 30 yaşındayım olsun bir BİSMİLLAH diyeceğiz başlayacağız ben başladım da ramazandan çalışamıyorum30 olcam
Hosgeldin canim bende kamu ezunuyum bende basladim ama malum ramazanda ara vermek zorunda kaldim allah hepimize kolaylik versinkızlar herkese merhaba ben de hazırlancam 2016 için.. bayramdan sonra başlayacağım nasipse.. bölümüm işletme hepimize kolay gelsin zorlu bir süreç olcak
Hosgeldin canim bende kamu ezunuyum bende basladim ama malum ramazanda ara vermek zorunda kaldim allah hepimize kolaylik versin