İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

İş yerim cok stresli evde olan arkadaslar zamanınızı Boşa gecırmeyın çalışın valla şuan evde Olmayı ders çalışmayı o kdr isterdim ki

Hoşgeldin canım aramıza ben çocuktan dolayı çok eslik

1. Merhabalar arkadaşlar. Bir kaç gündür bu sayfaya bakıyorum. Geçen sene hep buralardaydım bu sene de gelmeye karar verdim

Hoşgeldin canım benim de 14 aylık bir kızım var çok çalışamasam da diğer arkadaşlar gibi ama yine de günlük birseyler yapıyorum

dualara ihtiyacım var ALLAH tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah amin
Amin inşallah canım hem sende kafaya takma daha çok yeni evlilik olur çevremde çok duyuyorum hic sorun yokken ilerleyen zamanlarda oluyo zamanı vardir

Ya çalışma yöntemlerinden bana da sole benim kız uyarınca elime alamıyorum masa da ole duruyo kara kara valla bakıyorum eline alıyo hemen parçalı senin yaptığın iyi fikir bende ole birseyler hazirlayim

yediiklim ve murata aynı anda baktığın için sen daha iyi görebilirsin canım hangisi daha iyi sence?
Yedi iklim beni biraz daha zorluyor cnm sanırım muratin soru tarzına daha alıştım. .. yediiklim konu anlatımı yok bende muratin hem konu hem soru bankasi var ama matematik çok kötü soru çözmüş sözde ama sıfır açıklama.....ben ihtiyaca bakicam dışarı cikinca

Kizlarrr soru bakarmisiniz

Eklentiler

• 14333721716381181653438.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…