İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Teşekkür ederim mistik kedi :) umarım işe yarar görsen balya balya kağıt oldu ki daha osmanlıdayım . . Bir de matematiğe çare bulsak :/

Ay
Evet ben sormustum canim cocukla calismak cok zor oluyo onunla beraberken de calismam gerekur yoksa verimli olmayacak bu dersler
aynen canım bu saat oldu hala uyumadı aslında ben onu onda uyutup gece az çalışayım dedim ama ne mumkun .. Dişler bizi mahfetti bütün düzenimiz bozuldu canları sağ olsun :)

Ay
aynen canım bu saat oldu hala uyumadı aslında ben onu onda uyutup gece az çalışayım dedim ama ne mumkun .. Dişler bizi mahfetti bütün düzenimiz bozuldu canları sağ olsun :)
Amin cumlemizin cocuklari benim kizimda son ghnlerde erken kalkiyo daha yeni uyudu yalandan evi toparladim biraz su esitsizliklere bakim yoksa bugun daha da bakamam

arkadaşlar bende iktisat mezunuyum 30 yaşındayım 2 kızım var 4 yıl bi şirkette muhasebede çalıştım bende 2016 kpss ye hazırlanmak istiyorum benide aranıza alırmısınız.

hoşbulduk canım.benide kabul aediceğiniz için mutluyum.Ben daha başlamadım çalışmaya kitapları videoları temin ettim akşam kızlar uyuyunca başlamayı düşünüyoum.
ay olur mu canım birbirimize destek oluruz işte ben de 30 yaşındayım kamu mezunuyum evliyim ama henüz çocuğumuz yok ama dipnot istiyoruz :KK70: bakalım ALLAH NASİP EDERSE ben başladım matematik çalışıyorum işte daha oturtayım bilgilerimi diye evde oturmaktan sıkıldım kendi paramı kazanmak için de çok sebebim var gerçi hepimizin sebepleri var umarım hayırlısıyla olur

HOŞGELDİN CANIM
bu arada en başta yazdığın yazını okudum.Bende seninle aynı şeyleri az çok yaşıyorum.çalışmayı bırakıp evde oturunca daha zor olmaya başladı üst üste iki tane çocuk sahibi oldum bakıcak kimse olmadığı için işten ayrıldım.Maddiyat zorlamaya başladı tek başıma bakmakla zorlandım.Bu yüzden çok istiyorum memuriyeti.İnsanın kendi parasını kazanması çok güzel bir duygu

ay olur mu canım birbirimize destek oluruz işte ben de 30 yaşındayım kamu mezunuyum evliyim ama henüz çocuğumuz yok ama dipnot istiyoruz :KK70: bakalım ALLAH NASİP EDERSE ben başladım matematik çalışıyorum işte daha oturtayım bilgilerimi diye evde oturmaktan sıkıldım kendi paramı kazanmak için de çok sebebim var gerçi hepimizin sebepleri var umarım hayırlısıyla olur
inş rabbim gönlünüze göre verir çok güzel bir duygu annelik.bende çok istedim çok zor oldu ama ilk çocuğum sms nasipmiş ikinci bebeğim hemen oldu aralarında bir yaş var:)))))))))

inş rabbim gönlünüze göre verir çok güzel bir duygu annelik.bende çok istedim çok zor oldu ama ilk çocuğum sms nasipmiş ikinci bebeğim hemen oldu aralarında bir yaş var:)))))))))
Allah bagislasin cnim allah isteyen herkeze nasip etsin benim de br kizim var onun icin su kpss yi cok istiyorum

ewet bende aynı şekilde çünkü bazen maddiyat bir yerde tıkanıyor bir şey görüyorum alamıyorum içimde kalıyor.İnş hepimiz için hayırlısı olur
Aynen oyle daha yeni anne olunca yeni de idrak ediyo insan canim benim mat kotu oldugu icin mat dan basladim sn ustersen tarih cograftadan baslayabirsin nce sozel cslusan arkadaslsr var

bu arada en başta yazdığın yazını okudum.Bende seninle aynı şeyleri az çok yaşıyorum.çalışmayı bırakıp evde oturunca daha zor olmaya başladı üst üste iki tane çocuk sahibi oldum bakıcak kimse olmadığı için işten ayrıldım.Maddiyat zorlamaya başladı tek başıma bakmakla zorlandım.Bu yüzden çok istiyorum memuriyeti.İnsanın kendi parasını kazanması çok güzel bir duygu
kesinlikle

ben de 1 senedir istiyorum bakalım bu ay umutluyum ama bilemiyorum nasip :KK70:

X