İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Ben uyuyana kadar ilk konuyu bitirince mat.kızlar zaten geçen 2 sene önceden kalmış biraz aklımda yarında bu ilk konuyla ilgili full soru cozerim hatta 2 gün soru cozerim daha iyi olur benim daha zaman çok nasıl olsa böyle tek ders daha kolay oluyor :KK49:

ya ben gece çalışamadım çünkü oğlum bir türlü uyuyamadı gece 12 de uyudu bende dayanamadım uyudum sabah kalkamadım ve işe geldim ya offf kendime söz vermiştim ama

Ayrıntılara o kadar çok iniyorum ki bitmiyor . Matematikte havuz problemlerinde kaldım sadece ona çalışmaktan çok sıkıldım ve tarihe de ufaktan geçtim . Özetlerim zaten vardı ben ne yaptım biliyor musunuz ufak ufak kağıtlarım var ablama kestiriyorum öne soru arkaya cevap yazıyorum . İki kitap ve ozetlerimden çıkarıyorum soruları. Çok zamanımı alıyor ama oğlum oynarken onlara bakmak daha kolay oluyor kendime soru sorup cevaplıyorum :)

Ayrıntılara o kadar çok iniyorum ki bitmiyor . Matematikte havuz problemlerinde kaldım sadece ona çalışmaktan çok sıkıldım ve tarihe de ufaktan geçtim . Özetlerim zaten vardı ben ne yaptım biliyor musunuz ufak ufak kağıtlarım var ablama kestiriyorum öne soru arkaya cevap yazıyorum . İki kitap ve ozetlerimden çıkarıyorum soruları. Çok zamanımı alıyor ama oğlum oynarken onlara bakmak daha kolay oluyor kendime soru sorup cevaplıyorum :)
ne güzel işte canım çalışmalara devam

aaynaa aaynaa canım dersaneden uzaktan eğitim şifresi verecekler ekimde evde bilgisayar ve internetin varsa sana vereyim evden bakarsın olurmu?

aaynaa aaynaa canım dersaneden uzaktan eğitim şifresi verecekler ekimde evde bilgisayar ve internetin varsa sana vereyim evden bakarsın olurmu?
ALLAH RAZI OLSUN CANIM siz de sıkı çalışın canım onlarda kotalar falan oluyor sen gir iyice çalış kuzum hem bak çocuklarında var biraz fedakarlık yap uykundan da atan daha güvenli önüne bak canım

Kizlarrr ben henüz dün başladım matematiğin ilk konusu bitti soru çözmeye başladım aklımda kalmış az bişey bu ilk konular :KK49: çok mutluyummmm

Kizlarrr ben henüz dün başladım matematiğin ilk konusu bitti soru çözmeye başladım aklımda kalmış az bişey bu ilk konular :KK49: çok mutluyummmm
iyi sevindim canım senin adına sevindim murat yayınlarının kitabını mı çalışıyorsun

X