İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

İş yerim cok stresli evde olan arkadaslar zamanınızı Boşa gecırmeyın çalışın valla şuan evde Olmayı ders çalışmayı o kdr isterdim ki

Merhabalar arkadaşlar. Bir kaç gündür bu sayfaya bakıyorum. Geçen sene hep buralardaydım bu sene de gelmeye karar verdim
25 yaşındayım evliyim bir yaşına yeni girmiş bir oğlum var. Kamu yönetimi okudum.. Hamileyken kpss çalıştım daha doğrusu çalıştığımı sanmışım ve keşkeee daha çok çalışsaydım.. Neyse atanamadım.. 2016 ya girmeye geçen ay karar verdim. Ama kendi kendime dedim ki ya adam gibi ayrıntısına kadar ezberle ya da hiç başlama.. Önce kendim için çalışmaya karar verdim .. Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Çocukla çok zor oluyor vakit bulamıyorum uyurken çalışıyorum. En büyük gaz kaynağım kazandığımı aileme eşime söylerken kendimi hayal etmek he bir de sen çocukla yapamazsın gibi zırvalayanlara naaberr dediğimi düşünmek.. Her neyse çok uzattım kusura bakmayın umarım Allah çalışan herkese emeklerinin karşılığını verir. İyi çalışmalar
Hoşgeldin canım aramıza ben çocuktan dolayı çok eslik
Merhabalar arkadaşlar. Bir kaç gündür bu sayfaya bakıyorum. Geçen sene hep buralardaydım bu sene de gelmeye karar verdim
25 yaşındayım evliyim bir yaşına yeni girmiş bir oğlum var. Kamu yönetimi okudum.. Hamileyken kpss çalıştım daha doğrusu çalıştığımı sanmışım ve keşkeee daha çok çalışsaydım.. Neyse atanamadım.. 2016 ya girmeye geçen ay karar verdim. Ama kendi kendime dedim ki ya adam gibi ayrıntısına kadar ezberle ya da hiç başlama.. Önce kendim için çalışmaya karar verdim .. Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Çocukla çok zor oluyor vakit bulamıyorum uyurken çalışıyorum. En büyük gaz kaynağım kazandığımı aileme eşime söylerken kendimi hayal etmek he bir de sen çocukla yapamazsın gibi zırvalayanlara naaberr dediğimi düşünmek.. Her neyse çok uzattım kusura bakmayın umarım Allah çalışan herkese emeklerinin karşılığını verir. İyi çalışmalar

1. Merhabalar arkadaşlar. Bir kaç gündür bu sayfaya bakıyorum. Geçen sene hep buralardaydım bu sene de gelmeye karar verdim

Hoşgeldin canım benim de 14 aylık bir kızım var çok çalışamasam da diğer arkadaşlar gibi ama yine de günlük birseyler yapıyorum

Ayrıntılara o kadar çok iniyorum ki bitmiyor . Matematikte havuz problemlerinde kaldım sadece ona çalışmaktan çok sıkıldım ve tarihe de ufaktan geçtim . Özetlerim zaten vardı ben ne yaptım biliyor musunuz ufak ufak kağıtlarım var ablama kestiriyorum öne soru arkaya cevap yazıyorum . İki kitap ve ozetlerimden çıkarıyorum soruları. Çok zamanımı alıyor ama oğlum oynarken onlara bakmak daha kolay oluyor kendime soru sorup cevaplıyorum :)

Ya çalışma yöntemlerinden bana da sole benim kız uyarınca elime alamıyorum masa da ole duruyo kara kara valla bakıyorum eline alıyo hemen parçalı senin yaptığın iyi fikir bende ole birseyler hazirlayim

yediiklim ve murata aynı anda baktığın için sen daha iyi görebilirsin canım hangisi daha iyi sence?
Yedi iklim beni biraz daha zorluyor cnm sanırım muratin soru tarzına daha alıştım. .. yediiklim konu anlatımı yok bende muratin hem konu hem soru bankasi var ama matematik çok kötü soru çözmüş sözde ama sıfır açıklama.....ben ihtiyaca bakicam dışarı cikinca

Kizlarrr soru bakarmisiniz

Eklentiler

• 14333721716381181653438.jpg
    14333721716381181653438.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 70
X