- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
Evt suan ona çalışıyorum soru bankasına murat ve yediiklimiyi sevindim canım senin adına sevindim murat yayınlarının kitabını mı çalışıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt suan ona çalışıyorum soru bankasına murat ve yediiklimiyi sevindim canım senin adına sevindim murat yayınlarının kitabını mı çalışıyorsun
Hoşgeldin canım aramıza ben çocuktan dolayı çok eslikMerhabalar arkadaşlar. Bir kaç gündür bu sayfaya bakıyorum. Geçen sene hep buralardaydım bu sene de gelmeye karar verdim
25 yaşındayım evliyim bir yaşına yeni girmiş bir oğlum var. Kamu yönetimi okudum.. Hamileyken kpss çalıştım daha doğrusu çalıştığımı sanmışım ve keşkeee daha çok çalışsaydım.. Neyse atanamadım.. 2016 ya girmeye geçen ay karar verdim. Ama kendi kendime dedim ki ya adam gibi ayrıntısına kadar ezberle ya da hiç başlama.. Önce kendim için çalışmaya karar verdim .. Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Çocukla çok zor oluyor vakit bulamıyorum uyurken çalışıyorum. En büyük gaz kaynağım kazandığımı aileme eşime söylerken kendimi hayal etmek he bir de sen çocukla yapamazsın gibi zırvalayanlara naaberr dediğimi düşünmek.. Her neyse çok uzattım kusura bakmayın umarım Allah çalışan herkese emeklerinin karşılığını verir. İyi çalışmalar
Merhabalar arkadaşlar. Bir kaç gündür bu sayfaya bakıyorum. Geçen sene hep buralardaydım bu sene de gelmeye karar verdim
25 yaşındayım evliyim bir yaşına yeni girmiş bir oğlum var. Kamu yönetimi okudum.. Hamileyken kpss çalıştım daha doğrusu çalıştığımı sanmışım ve keşkeee daha çok çalışsaydım.. Neyse atanamadım.. 2016 ya girmeye geçen ay karar verdim. Ama kendi kendime dedim ki ya adam gibi ayrıntısına kadar ezberle ya da hiç başlama.. Önce kendim için çalışmaya karar verdim .. Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Çocukla çok zor oluyor vakit bulamıyorum uyurken çalışıyorum. En büyük gaz kaynağım kazandığımı aileme eşime söylerken kendimi hayal etmek he bir de sen çocukla yapamazsın gibi zırvalayanlara naaberr dediğimi düşünmek.. Her neyse çok uzattım kusura bakmayın umarım Allah çalışan herkese emeklerinin karşılığını verir. İyi çalışmalar
Merhabalar arkadaşlar. Bir kaç gündür bu sayfaya bakıyorum. Geçen sene hep buralardaydım bu sene de gelmeye karar verdim
Amin inşallah canım hem sende kafaya takma daha çok yeni evlilik olur çevremde çok duyuyorum hic sorun yokken ilerleyen zamanlarda oluyo zamanı vardirdualara ihtiyacım var ALLAH tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah amin
yediiklim ve murata aynı anda baktığın için sen daha iyi görebilirsin canım hangisi daha iyi sence?Evt suan ona çalışıyorum soru bankasına murat ve yediiklim
Ayrıntılara o kadar çok iniyorum ki bitmiyor . Matematikte havuz problemlerinde kaldım sadece ona çalışmaktan çok sıkıldım ve tarihe de ufaktan geçtim . Özetlerim zaten vardı ben ne yaptım biliyor musunuz ufak ufak kağıtlarım var ablama kestiriyorum öne soru arkaya cevap yazıyorum . İki kitap ve ozetlerimden çıkarıyorum soruları. Çok zamanımı alıyor ama oğlum oynarken onlara bakmak daha kolay oluyor kendime soru sorup cevaplıyorum :)
Yedi iklim beni biraz daha zorluyor cnm sanırım muratin soru tarzına daha alıştım. .. yediiklim konu anlatımı yok bende muratin hem konu hem soru bankasi var ama matematik çok kötü soru çözmüş sözde ama sıfır açıklama.....ben ihtiyaca bakicam dışarı cikincayediiklim ve murata aynı anda baktığın için sen daha iyi görebilirsin canım hangisi daha iyi sence?
ihtiyaç al derim benBenim cozumlu mat soru bankasi almam gerekir daha iyi anlıyorum sizce ne alabilirim kizlar
Ihtiyac konu anlatimi var begeniyorum aslinda ben nette biraz arastirdim uzman kariyerin var onjn hakkinda bilgin var miihtiyaç al derim ben
yok canımIhtiyac konu anlatimi var begeniyorum aslinda ben nette biraz arastirdim uzman kariyerin var onjn hakkinda bilgin var mi
CEVAP 15 MİKizlarrr soru bakarmisiniz
Evt cnm lakin çözümü anlayamadimCEVAP 15 Mİ
TAMAM CANIM BEN ANLATACAĞIM ŞİMDİ DOĞRUMU DİYE SORDUMEvt cnm lakin çözümü anlayamadim