İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

iyi bakalım 3 kişi var o zaman çalışan başka iibfli yok sanırım

hangi yayınların kitaplarını çalışıyorsunuz kızlar

geçen sene eşim yedi iklimin setini almıştı bana ama beğenmedim anlatımını

tarihin pusulasi,x yayinlarinin defterleri,matematikten video dinleyip soru bnkalarindan soru çözüorum

tarihin pusulası kitabı nasıl o kitaptan birebir çıktı ya sorular sinir oldum ya önyargılıyım o kitaba ama sen ne diyorsun çok mu ayrıntılı anlatımı nasıl ben de kpss de tarihten korkuyorum ne yazık ki

hazırlanan da çok az ha iibfliler pek takılmıyor konumuza

insan hangi kaynakları alacağına karar veremiyor

Merhaba kızlar,
Bende 2016 kpss'ye hazırlanacağım inşallah
Ama sadece B grubunu düşünüyorum.
İktisat mezunuyum
Geçen yıl kitap sayfası bile açmadan girdim 70 puan almıştım.
Hepimizin gönlüne göre olur umarım.

Merhaba kızlar,
Bende 2016 kpss'ye hazırlanacağım inşallah
Ama sadece B grubunu düşünüyorum.
İktisat mezunuyum
Geçen yıl kitap sayfası bile açmadan girdim 70 puan almıştım.
Hepimizin gönlüne göre olur umarım.
git gide zorlaşıyor kpss çalışmaya başladın mı canım?

git gide zorlaşıyor kpss çalışmaya başladın mı canım?
Hayır ben başlamadım açıkcası bu konuya rastlayana kadar erken diye düşünüyordum.
Yazın başlarım kurslar başlayana kadar 4 ayda falan konuları bitirim diye düşünmüştüm ama pek mantıklı değilmiş galiba :)

Hayır ben başlamadım açıkcası bu konuya rastlayana kadar erken diye düşünüyordum.
Yazın başlarım kurslar başlayana kadar 4 ayda falan konuları bitirim diye düşünmüştüm ama pek mantıklı değilmiş galiba :)
bilmiyorum kapasite de meselesi bir yandan da kendi adıma diyim ben de bıkkınlık var zaten yaş oldu 30 bir de bayağı ciddiye alıyorum çok hazır girmem lazım sınava

bilmiyorum kapasite de meselesi bir yandan da kendi adıma diyim ben de bıkkınlık var zaten yaş oldu 30 bir de bayağı ciddiye alıyorum çok hazır girmem lazım sınava
İnşallah gönlüne göre olur.
Çok disiplinli çaşılmak şart zaten.
Ama birde bıkkınlık var diyorsun şimdiden başlayp sınava kadar daha büyük bir bıkkınlık oluşabilir göz önüne almalısın.
Verimi düşürmeden çalışmak gerekli.

haklısın aslında canım
ama şu da var ki 2012 kpssden sonra büyük bir boşluk var çalışmadığım zaman bildiklerimi de unuttum notlarım falan hep karışık..
bir yandan evin sorumluluğu var yemek temizlik vs bir yandan da kpss benim düzenli bir şekilde yetiştirmem lazım zorla başladım zaten ders çalışmaya inş sınava kadar da bırakmam

haklısın aslında canım
ama şu da var ki 2012 kpssden sonra büyük bir boşluk var çalışmadığım zaman bildiklerimi de unuttum notlarım falan hep karışık..
bir yandan evin sorumluluğu var yemek temizlik vs bir yandan da kpss benim düzenli bir şekilde yetiştirmem lazım zorla başladım zaten ders çalışmaya inş sınava kadar da bırakmam
İnşallah aynı motivasyonla devam edersin.
Zaten başaranlar kararlığını bırakamyanlar.
Bizde onlardan olalım çalışalım da.
Biraz da alım fazla olsa da puanlar düşse ya çok yüksek puanlar.

tarihin pusulası kitabı nasıl o kitaptan birebir çıktı ya sorular sinir oldum ya önyargılıyım o kitaba ama sen ne diyorsun çok mu ayrıntılı anlatımı nasıl ben de kpss de tarihten korkuyorum ne yazık ki
ben2014 te o kitabi duymuştm ama almadim çok ayrintili diye keşke alsaymişım :-( ama dogru söylemek gerekirse meb kapsamli ayrintılı bi kitap ben begendim

İnşallah aynı motivasyonla devam edersin.
Zaten başaranlar kararlığını bırakamyanlar.
Bizde onlardan olalım çalışalım da.
Biraz da alım fazla olsa da puanlar düşse ya çok yüksek puanlar.
öğretmenlere o kadar kadro verdiler en son şubatta alım oldu yine 35 bin alım olacakmış bizden de bin kişi bile almıyorlar delireceğim ya hayırlısıyla bir puan alsam ünv memuriyeti olmak istiyorum ben zaten öyle kurumlarda da gözüm kalmadı çocuk da istiyoruz eşimle biraz rahat olmak istiyorum yaşlandım ben sizden yaşlıyım :KK70:

ben2014 te o kitabi duymuştm ama almadim çok ayrintili diye keşke alsaymişım :-( ama dogru söylemek gerekirse meb kapsamli ayrintılı bi kitap ben begendim
hımm bilemiyorum ya tarihten başarılı olmak istiyorsak da mecbur almalı mıyız ben murat yayınlarının türkçesini soru bankasını falan aldım tarih konu anlatım alacağım çünkü yediiklimi bepenmedim geçen sene almıştı eşim çok pişmanım onu aldırdığıma

öğretmenlere o kadar kadro verdiler en son şubatta alım oldu yine 35 bin alım olacakmış bizden de bin kişi bile almıyorlar delireceğim ya hayırlısıyla bir puan alsam ünv memuriyeti olmak istiyorum ben zaten öyle kurumlarda da gözüm kalmadı çocuk da istiyoruz eşimle biraz rahat olmak istiyorum yaşlandım ben sizden yaşlıyım :KK70:
durumlarımız aynıymış canım ya bende 30 olcam evliyim çocuk düşünemiyoruz hala borçlar yüzünden...

hımm bilemiyorum ya tarihten başarılı olmak istiyorsak da mecbur almalı mıyız ben murat yayınlarının türkçesini soru bankasını falan aldım tarih konu anlatım alacağım çünkü yediiklimi bepenmedim geçen sene almıştı eşim çok pişmanım onu aldırdığıma
bence kesinlikle alınması gereken bir kitap ta bi yine de sen bilirsin....

X