- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
BEN DE YAZSAM MI nazar olacak ders çalışamayacağım bugün kitabın başına oturasım yok ya :
oooo maşallahÇözümleme 2.Teste geçiyorum.
180 soruda kaldı 80 soruha gayret Mistik Kedi
Çözümleme soruları da bittiiiii
Soru bankası 37. sayfadayım.
Kaldı 60 soru
Şimdi -------> Bölme-Bölünebilme
MURAT YAYINLARI AMA BEN BEĞENMEDİM KİTABI PEK İHTİYAÇ YA DA YARGI AL ALIRSANÇok iyi ilwrliyorsunuz kızlar hangi kitaptan çalışıyorsunuz . benimde çözümlü mat alman lazim.
45 i çarpanlarına ayıracağız 9.5 bunları 13 kaldığına göre 13 5 e bölündüğünde kalan 3 9 a bölümünden kalan 4 son rakamı 5 e bölümünden 3 kalsın diye 3 ve 8 olur sayıları toplayınca da 9 dan kalan 4 olsun diye de xin yerine 3 ve 7 yazabilirizx43y dört basamaklı sayısının 45 ile bölümünden kalan 13 olduğuna göre, x in alabileceği değerlerin toplamı kaçtır?
Cevap: 10
kızlar bu soruyu yapamadım, yardıııııım
anladım canım çok teşekkürler45 i çarpanlarına ayıracağız 9.5 bunları 13 kaldığına göre 13 5 e bölündüğünde kalan 3 9 a bölümünden kalan 4 son rakamı 5 e bölümünden 3 kalsın diye 3 ve 8 olur sayıları toplayınca da 9 dan kalan 4 olsun diye de xin yerine 3 ve 7 yazabiliriz
7+3=10
rica ederim canım yapamadığını yaz çözebilirsem kesin yazarım burada açıklarımanladım canım çok teşekkürler
yapamadıklarımı hep sana soruyorum zaten çok sağolasınrica ederim canım yapamadığını yaz çözebilirsem kesin yazarım burada açıklarım
RİCA EDERİM KUZUM İNŞAALLAH HAYIRLISIYLA KAZANIRIZyapamadıklarımı hep sana soruyorum zaten çok sağolasın
hepsini de yapabiliyorsuuun
HEHEH MATEMATİK HEMEN ÇAT ÇAT ÇÖZÜLMEKLE DE BİTMİYOR YA ÇOK SORU VAR ÇOK KONU OFF OFFBölünebilme Test-2 ye geçiyorum.
Soru Bankası 43.sayfadayım.
40 soru kaldı bitmiyoooooor çok sıkıldıııım
ya bugün yüksek puan alan arkadaşla konuştum. o kadar çok soru çözeceksin ki piyasadaki tüm yayınevlerinin kitaplarını alıp hepsini çözeceksin ve artık görmediğin bilmediğin soru tipi kalmayacak dedi.HEHEH MATEMATİK HEMEN ÇAT ÇAT ÇÖZÜLMEKLE DE BİTMİYOR YA ÇOK SORU VAR ÇOK KONU OFF OFF
HAKLI ASLINDA CANIM NE KADAR ZAAMAN ÇALIŞTI O BİR SENE FALAN MI KAÇ PUAN ALDI ATANDI MIya bugün yüksek puan alan arkadaşla konuştum. o kadar çok soru çözeceksin ki piyasadaki tüm yayınevlerinin kitaplarını alıp hepsini çözeceksin ve artık görmediğin bilmediğin soru tipi kalmayacak dedi.
konuya o kadar çok hakim olacaksın ki soruyu evirip çevirecekler şekilden şekle sokacaklar ama sen konuyu bildiğin için çözüm yolunu önceden görmemiş olsan bile kendin çözüm yolunu göreceksin dedi.
benim gibi kamu yönetimi mezunu ben de erken başladım ama dershane faktörü olacağını düşünmüyorum maddi unsurlardan dolayı elimdeki kitapları ilk etapta bitirmeye çalışacağım ben bir arkadaşımda eksik birkaç kitabımı yolladı bana sağolsun kendime daha fazla güvenmeye inanmaya ihtiyacım var benim deçok yüksek puanla atandı ankara merkez uzman yardımcılığına hemen atandı
matematikten full yaptı zaten sıfır yanlış. diğer derslerin de her birinden birer ikişer yanlışı vardı. onun dersi çoktu ama alandan da girdi kamu yönetimi.
hepsini çalıştı yaptı. 5-6 ay öncesinden evde kendi çalışmaya başlamış dershaneye hazırlık için, sonra dershane dönemi başlayınca 9 ay da dershaneye gitmiş ekimden temmuza. toplam 1.5 sene çalışmış.
temelin var çok şanslısınbenim gibi kamu yönetimi mezunu ben de erken başladım ama dershane faktörü olacağını düşünmüyorum maddi unsurlardan dolayı elimdeki kitapları ilk etapta bitirmeye çalışacağım ben bir arkadaşımda eksik birkaç kitabımı yolladı bana sağolsun kendime daha fazla güvenmeye inanmaya ihtiyacım var benim de
matematik temelim var ama gerçekten de çok soru çözmek gerek sözel derslerden de ince ayrıntısına kadar bilmek yoksa çözemezsin daha sıkı ve programlı çalışmalıyım kendi adıma da diyorum sen de iyi çalışıyorsun kıskandım vallaha