- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet aynı kitaptan çalışıyoruz. ama aaynaa nın yakında bitecek ben daha kitabın yarısının yarısında bile değilimKızlar ayni kitaptan mi çalışıyor sunuz. Ben hala türkçede cümlede anlam dayım soruları bitiremedim kaç gündür günde bir saat çalışma çok az bide yavaş soru xozuyorum daha hizlanamadim
DÜN HİÇ ÇALIŞAMADIM CANIM KARIŞIM PROBLEMLERİNDEYİM 383bugün kaçıncı sayfaya geldin aaynaa
BEN DE ÇAY İÇECEĞİM ŞİMDİ AÇIMGünaydıııın
6da kalktım, kahvemi içtim, gazetemi okudum, sabah sporumu yaptım.
Matematik sorulara başlıyoruuuuum....
temel kavramlar 80 soru bitti. şimdi çözümlemeye geçiyorum 40 soru da bu konudan çözeceğim.DÜN HİÇ ÇALIŞAMADIM CANIM KARIŞIM PROBLEMLERİNDEYİM 383
ben de sabahtan beri koca demlik çayı içtimBEN DE ÇAY İÇECEĞİM ŞİMDİ AÇIM
: ÇALIŞAMADM DÜN HİÇ AMA BUGÜN ÇALIŞACAĞIM DÜN YİNE TEMİZLİK FALAN YAPTIM OFFFFFFFFFFevet aynı kitaptan çalışıyoruz. ama aaynaa nın yakında bitecek ben daha kitabın yarısının yarısında bile değilim
DÜN GİTTİM GELDİM CANIM ÖYLE OLUNCA DA GÜNÜN YARISI BİTTİ BUGÜN UYUDUM BİRAZ HALSİZİM ÇOK AMA ÇAYI İÇEYİM GELİRİM KENDİME NE YESEM DİYORUMtemel kavramlar 80 soru bitti. şimdi çözümlemeye geçiyorum 40 soru da bu konudan çözeceğim.
ben de sabahtan beri koca demlik çayı içtim
hastaneden mi geliyorsun
olabilir aslında canım burada 4-5 kişi sürekli takip ediyor aramızda yapabilirizKızlar tablo mu yapsak kim hangi konuyu bitirdi kaç soru çözdü diye gaza gelmek icin
ya sen her gün temizlik yapıyorsun amaaa: ÇALIŞAMADM DÜN HİÇ AMA BUGÜN ÇALIŞACAĞIM DÜN YİNE TEMİZLİK FALAN YAPTIM OFFFFFFFFFF
kilo aldıracak şeyler yeme sakınDÜN GİTTİM GELDİM CANIM ÖYLE OLUNCA DA GÜNÜN YARISI BİTTİ BUGÜN UYUDUM BİRAZ HALSİZİM ÇOK AMA ÇAYI İÇEYİM GELİRİM KENDİME NE YESEM DİYORUM
kesinlikle yapalımKızlar tablo mu yapsak kim hangi konuyu bitirdi kaç soru çözdü diye gaza gelmek icin
ben varım kesin yapalımolabilir aslında canım burada 4-5 kişi sürekli takip ediyor aramızda yapabiliriz
acayip gaza gelirizEvet yapalım ya aramızda yarış gibi olur . bide ayni dersi çalışırsak hem anlamadigimi z konuda sorariz hemde sen beni geçmişin benimde çalışmam lazim deyip fazlaya biliriZ
öyle şema falan zor olur ya.
LİSTE ŞEKLİNDE Mİ ŞEMA ŞEKLİNDE Mİ YAPACAĞIZ BEN ŞEMADAN ANLAMAM
Konuları alt alta yazalım
Türkçe bitirenler. Soru sayisi
Cümlede anlam.
SoCukte anlam
Boyle bisi yapabiliriz ama bilgisayarda. Yaparsak daha dzgun olur ben telde n gidiyorum . biriniz yapsın boyle bütün konuları dersleri bitirince alıntı yapıp ekleriz