- 12 Eylül 2011
- 445
- 275
sıkıldığım oluyor tabii canım ama aman canım moralim bozulunca o günüm kötü geçiyor ertesi güne de geçiyor öyle moralim bozulacağına kalsın ya tv izliyorum ara ara bir müzik dinliyorm rahatlıyorum benim moralimi düzeltecek canımın sıkıntısının gideceği hayırlısıyla atanmak o zaman kafama takacak dedikoduları düşünecek boş vaktim olmayacak burada arkadaşlarım var ALLAH hepsinden bin kez razı olsun ..
Burada dua ediyoruz bol bol dua ediyorum namazlarımda dualarımı ediyorum bebeiş olsa en büyük yaren olur da bilmiyorum canım oluruna bırakıyorum ama aman iyiyim böyle ben kimsenin kalbini kırmam ama hep kırılan ben oluyorum mesafe iyi oluyor bazen şurada netteki insan dost oluyor dert dinliyor komşun ama bir dert anlatıyorsun hemen ertesi gün oluyor o derdim onun ağzında sakız oluyor bir de akıl vermeleri bilmişlik taslamaları deli ediyor beni...
Haklisin cnm bebisimiz olsa hayirlisiyla sıkılmaya vakit kalmiycak ztn bizde bi senedir istiyoduk olmadi doktora gittim erken menopoz dedi yumurta rezevim azalmis tup bebek dediler direk bizde yaptirmaya karar verdik ama yazi gecirelim bu arada kendimiz deneyelim diyoruz ins Rabbim hayirlisiyla kendiliğinden verir cumle olmayanlarada bizede tez zamanda ins cnm