- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
aaaa anladım anladımEki Görüntüle 1540460
canım ekleyebildim mi görüyor musun çözemedim bunu cevap 3
CVP 3 MÜEki Görüntüle 1540460
canım ekleyebildim mi görüyor musun çözemedim bunu cevap 3
İNŞALLAH CANIM BU SIRALAR İÇİM SIKILIYOR KENDİ KENDİME YAPIYORUM HERALDE AMA HAYIRLISI BAKALIM CANIMtemelin var çok şanslısınsadece geriye bol bol soru çözmen kalıyor. benim hiç temelim yok sıfırdan öğreniyorum. konuları çalışacam da sindirecem de sonra soru çözmeye geçeceğim oohooooo
ama napalım kaderim böyleymişmecbur sıfırdan da olsa yapacağım
sen kesiiiiiiiin yapacaksın kesiiiiiiiiiiiiiiin
evet canım dün çözemedim bunu sonra sana çekip gönderdim kalkıp masadan iki dolandım geri oturdum anında anladım nasıl çözüleceğiniCVP 3 MÜ
başladın mı çalışmayaİNŞALLAH CANIM BU SIRALAR İÇİM SIKILIYOR KENDİ KENDİME YAPIYORUM HERALDE AMA HAYIRLISI BAKALIM CANIM
bugün de doktora gittim canım yarım saat oldu geleli bayağı da sıra bekledim yumurtalarıma baktı cuma yine çğırdı o beni bu sıralar oyalıyor canım ama bugün çalışacağım birazbaşladın mı çalışmaya
sen bu aralar boşluyorsun gibi geliyor bana
matematik çözesin yoksa türkçeye bak coğrafaya bak. çok için sıkıldıysa çık iki dolan gel, markete git, en uzak büfeye gazete almaya yürü falan, bunaltma kendini. hava da yağmurlu tatlı tatlı
ne güzeller değil mi yeni eklemişler heralde çok çalıştığımızda mistikcim birbrimize kalp yollayalımaaa cidden ya bayıldım
tamamdıııırne güzeller değil mi yeni eklemişler heralde çok çalıştığımızda mistikcim birbrimize kalp yollayalım
ohoooo o çoktaaan ya vermiştir ya atmıştır 2012de atandı kız eskidi bile iş yerindediğer kızlarda başladılar mı derslere tam anlayamadım inşallah onlarda tam adapte olurlar senin kız arkadaşını kıskandım notları duruyormuymuş onun ya toplasaydın tüm kitaplarını notlarını
heheheohoooo o çoktaaan ya vermiştir ya atmıştır 2012de atandı kız eskidi bile iş yerinde
4 yıllığız biz ama olsun çalışmamıza katılabilirsin önemli olan çalışmakkızlarrr bende sizi takip ediyorum ama halklailişkiler önlisans mezunuyum
sizler 4 yıllık lisans mezunumusunuz? önlisasn sınavına mı gireceksiniz?