İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Soru Bankası 49.sayfaya geldim. Çalıştığım konuların tüm soruları bitti sonunda :KK53:
Yarın sabah Konu Anlatımı 111.sayfadan başlıyorum.

Sabaha görüşürüüüüüz :KK68:

Günaydın kızlaaaaar :KK68:

Bugün yine saatimi 6ya kurdum ama acayip uykum vardı :KK43: 9a kadar uyumaya devam ettim :KK43:
Kilo bildirimimi de yapayım

weight.png

Başlıyorum Konu Anlatımı EBOB - EKOK konusuna sayfa 111

temelin var çok şanslısın :KK66: sadece geriye bol bol soru çözmen kalıyor. benim hiç temelim yok sıfırdan öğreniyorum. konuları çalışacam da sindirecem de sonra soru çözmeye geçeceğim oohooooo :KK70:
ama napalım kaderim böyleymiş :KK70: mecbur sıfırdan da olsa yapacağım :KK66:

sen kesiiiiiiiin yapacaksın kesiiiiiiiiiiiiiiin :KK66:
İNŞALLAH CANIM BU SIRALAR İÇİM SIKILIYOR KENDİ KENDİME YAPIYORUM HERALDE AMA HAYIRLISI BAKALIM CANIM

İNŞALLAH CANIM BU SIRALAR İÇİM SIKILIYOR KENDİ KENDİME YAPIYORUM HERALDE AMA HAYIRLISI BAKALIM CANIM
başladın mı çalışmaya
sen bu aralar boşluyorsun gibi geliyor bana
matematik çözesin yoksa türkçeye bak coğrafaya bak. çok için sıkıldıysa çık iki dolan gel, markete git, en uzak büfeye gazete almaya yürü falan, bunaltma kendini. hava da yağmurlu tatlı tatlı :KK66:

başladın mı çalışmaya
sen bu aralar boşluyorsun gibi geliyor bana
matematik çözesin yoksa türkçeye bak coğrafaya bak. çok için sıkıldıysa çık iki dolan gel, markete git, en uzak büfeye gazete almaya yürü falan, bunaltma kendini. hava da yağmurlu tatlı tatlı :KK66:
bugün de doktora gittim canım yarım saat oldu geleli bayağı da sıra bekledim yumurtalarıma baktı cuma yine çğırdı o beni bu sıralar oyalıyor canım ama bugün çalışacağım biraz

diğer kızlarda başladılar mı derslere tam anlayamadım inşallah onlarda tam adapte olurlar senin kız arkadaşını kıskandım notları duruyormuymuş onun ya toplasaydın tüm kitaplarını notlarını :KK70:

diğer kızlarda başladılar mı derslere tam anlayamadım inşallah onlarda tam adapte olurlar senin kız arkadaşını kıskandım notları duruyormuymuş onun ya toplasaydın tüm kitaplarını notlarını :KK70:
ohoooo o çoktaaan ya vermiştir ya atmıştır 2012de atandı kız eskidi bile iş yerinde :KK70:

kızlarrr bende sizi takip ediyorum ama halklailişkiler önlisans mezunuyum

sizler 4 yıllık lisans mezunumusunuz? önlisasn sınavına mı gireceksiniz?

ben coğrafyayı bitirmek üzereyim son konu bölgeler kaldı ve en önemli konu galiba..

soru çözümünde de nüfus konusuna kadar ihtiyaç ve data nın soru bankasından ilerledim. sonrada tarihe geçicem bir temel oluşturayım istiyorum.

dershane ekimde başlayacak inşallah.

çocuklar hastlandı falan derken çalışamadım

X