İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Çizelge ısrarla eklenmediği için günlük resim paylaşım hakkımı takıldığım tek konu olan aaynaa nın bu kpss konusunda kullanmaya karar verdim
Günlük kilo bildirimimi burada yapacağım valla aaynaacığım artık kusuruma bakmayacaksın
hem belki sen de gaza gelir benim seninle kpss çalışmama ek olarak sen de benimle diyet yaparsın

Kızlar ayni kitaptan mi çalışıyor sunuz. Ben hala türkçede cümlede anlam dayım soruları bitiremedim kaç gündür günde bir saat çalışma çok az bide yavaş soru xozuyorum daha hizlanamadim

Kızlar ayni kitaptan mi çalışıyor sunuz. Ben hala türkçede cümlede anlam dayım soruları bitiremedim kaç gündür günde bir saat çalışma çok az bide yavaş soru xozuyorum daha hizlanamadim
evet aynı kitaptan çalışıyoruz. ama aaynaa nın yakında bitecek ben daha kitabın yarısının yarısında bile değilim

temel kavramlar 80 soru bitti. şimdi çözümlemeye geçiyorum 40 soru da bu konudan çözeceğim.

ben de sabahtan beri koca demlik çayı içtim
hastaneden mi geliyorsun
DÜN GİTTİM GELDİM CANIM ÖYLE OLUNCA DA GÜNÜN YARISI BİTTİ BUGÜN UYUDUM BİRAZ HALSİZİM ÇOK AMA ÇAYI İÇEYİM GELİRİM KENDİME NE YESEM DİYORUM

Evet yapalım ya aramızda yarış gibi olur . bide ayni dersi çalışırsak hem anlamadigimi z konuda sorariz hemde sen beni geçmişin benimde çalışmam lazim deyip fazlaya biliriZ

• LİSTE ŞEKLİNDE Mİ ŞEMA ŞEKLİNDE Mİ YAPACAĞIZ BEN ŞEMADAN ANLAMAM

: ÇALIŞAMADM DÜN HİÇ AMA BUGÜN ÇALIŞACAĞIM DÜN YİNE TEMİZLİK FALAN YAPTIM OFFFFFFFFFF
ya sen her gün temizlik yapıyorsun amaaa
bırak biraz kirlensin ev
DÜN GİTTİM GELDİM CANIM ÖYLE OLUNCA DA GÜNÜN YARISI BİTTİ BUGÜN UYUDUM BİRAZ HALSİZİM ÇOK AMA ÇAYI İÇEYİM GELİRİM KENDİME NE YESEM DİYORUM
kilo aldıracak şeyler yeme sakın

Kızlar tablo mu yapsak kim hangi konuyu bitirdi kaç soru çözdü diye gaza gelmek icin
kesinlikle yapalım
olabilir aslında canım burada 4-5 kişi sürekli takip ediyor aramızda yapabiliriz
ben varım kesin yapalım
Evet yapalım ya aramızda yarış gibi olur . bide ayni dersi çalışırsak hem anlamadigimi z konuda sorariz hemde sen beni geçmişin benimde çalışmam lazim deyip fazlaya biliriZ
acayip gaza geliriz

Konuları alt alta yazalım
Türkçe bitirenler. Soru sayisi
Cümlede anlam.
SoCukte anlam

Boyle bisi yapabiliriz ama bilgisayarda. Yaparsak daha dzgun olur ben telde n gidiyorum . biriniz yapsın boyle bütün konuları dersleri bitirince alıntı yapıp ekleriz

Mistik Kedi

Matematik: Temel Kavramlar, Çözümleme, Taban Aritmetiği, Bölme-Bölünebilme, Faktöriyel, Asal Sayılar

benim böyle kızlar

evet böyle çok güzel ama bunla uğraşmak gerek tablo falan karışık
yapabilecek olan var mı bunu ???

BEN DE YAZSAM MI nazar olacak ders çalışamayacağım bugün kitabın başına oturasım yok ya :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…