İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Cnm benim bütün dualarım seninle inş ıyı haberlerle gelirsin
amin canım inşallah bir komşum bana beşik vermişti ona bakıp bakıp üzülüyorum artık o beşiği kurmak istiyorum hayırlısı ALLAH HAYIRLISIYLA VERİR İNŞAALLAH dua edersen sevinirim vallaha canım

cnm benim ya kötü oldum valla inş olacak Allah büyük hayırlısını dile ben ilk çocuğumu kaybettıim o Beşik hiç dolmaz diyodum ama sukur oldu seni cok iyi Anlıyorum Rabbim yardımcın olsun bütün dualarım seninle

çok sağol canım bir komşum ay ben istesem hemencik olur dedi bir diğer komşum da şuan hamile ay kıskanır mısın imrenir misin bilemedim sylesem mi söylemesem mi diye çok düşündüm dedim ya neden kıskanayım dedim ALLLAH BÜYÜK BANA DA VERİR İNŞ dedim çok üzüldüm daha esisi gibi görüşmeyeceğim densiz hepsi

Cahıllık baska bişey değil Allah büyük sen hem dersıne Çalışır hemde kuzunu alırsın kucağına sadece dua et

Ewt cnm kesınlıkle hırslanıyo ben ankaradayım kazananlar nasıl yapıyo tek yapmamız gereken adam akıllı çalışmak bende baslıycam bu hfta iş ev cocuk zor olacak ama mecbur artık sen nerdesin cnm

hoşgeldiiiin
bizler de ankaradayız. ben ekime kadar evde çalışacağım. hem bu sınava gireceğim bakacağım bi punıma durumuma, hem de ekime kadar kendim yapabilirsem kendim çalışmaya devam edeceğim. baktım yapamıyorum dershaneye yazılacağım.

Günaydın Hatunlar

Dün 180 sorudan 20. soruda kalmıştım. Devam ediyorum. Bugün şu soruları bitirebilsem keşke. Yarın EBOB EKOKa başlamak istiyorum.

180 sorudan 40 soru bitti.
ya ama çok zor çözüyorum acayip uykum var gözlerim kapanıyor adeta. gece dört saat uyudum ve şu an gözlerim açık rüya görüyor gibiyim
nasıl bitireceğim bu 140 soruyu off

dershaneye git de canım notlarını bana da verir misin canım

ben de ankaradayım ben evden dışarı çıkmıyorum ara ara market komşu ama komşularda moral bozuyor en iyisi görüşmemek diyorum

Ayna ayni seyleri bende yaşıyorum cnm esimin cevresi hep ogretmen apartmandada komsular hep öğretmen komsularla karsilasinca inceden laf dokunduruyoalar hemen calismiyomusun hayir calismiyorum deyince bi suratlari değişiyor herkesin imkani esit degilki bende okumak isterdim hayalim fizyoterapist olmakti ama maddiyat yetmedi dışardan bu sene bitirdim isletme bolumunu bitirdim diyorum daha dun sınavdan ciktim umarım geçmişimdir kendime biraz mola verip hemen kpss ye calismak istiyorum çünkü bende ezik olmaktan sıkıldım ayni zamanda bebis icinde ugrasiyoruz bakalim uzun oldu ama yazini okuyunca icimi dokesim geldi kimsemde yok doru duzgun ayni senin gibiyim evden cikmiyorum

ben de mezun olalı 5 yıl olacak canım atanamadım henüz bizim apartmanda çalışan kadın yok birkaçının eşi asker benim eşim memur ama borç var yetişmiyor kredi kartları dolduğundan 2. krediyi çektik ALLAH'A şükür apartmandan memnun değiliz ama sana bir şey diyim mi kimseyi küçümsemem çünkü hayat şartları herkesin eşit değil ama ya görsen bazıları bir havalar sanki bana Oxford okudular ya diyorum hayırlısıyla atanayım ilk işim şu evden çıkmak densizler herkesi kendi gibi sanıyorlar artık sıkıldım görüşmeme kararı aldım ara ara yeter gün yapacaklarmış ben hazırlık da yapmamam zamanım da yok dedim ders çalışacağım bebek de istiyoruz zaten her şeyin hayırlısı ama kadın güçlü olmalı ya yeri geliyor atanamadığım için eltimin yüzünün güldüğünü görüyorum

evet ne okumuslar ama insan olamamislar benim anlamadigim memur olmayinca meslek sahibi sayilmiyosun illa bi sifatin olacak ogretmendir polistir vs yoksa kucumsuyorlar sanki dedigin gibi oxford mezunuda basbakan olmus sanirsin ins ama onlara gostericez cnm kucumsemek neymiş bisi sorucam sıkılıyormusun peki yalnızlıktan hep ders oda bunaltir gibi geliyo bana

sıkıldığım oluyor tabii canım ama aman canım moralim bozulunca o günüm kötü geçiyor ertesi güne de geçiyor öyle moralim bozulacağına kalsın ya tv izliyorum ara ara bir müzik dinliyorm rahatlıyorum benim moralimi düzeltecek canımın sıkıntısının gideceği hayırlısıyla atanmak o zaman kafama takacak dedikoduları düşünecek boş vaktim olmayacak burada arkadaşlarım var ALLAH hepsinden bin kez razı olsun ..
Burada dua ediyoruz bol bol dua ediyorum namazlarımda dualarımı ediyorum bebeiş olsa en büyük yaren olur da bilmiyorum canım oluruna bırakıyorum ama aman iyiyim böyle ben kimsenin kalbini kırmam ama hep kırılan ben oluyorum mesafe iyi oluyor bazen şurada netteki insan dost oluyor dert dinliyor komşun ama bir dert anlatıyorsun hemen ertesi gün oluyor o derdim onun ağzında sakız oluyor bir de akıl vermeleri bilmişlik taslamaları deli ediyor beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…