hehehe bana yetişemedin ama matematiği başaracaksınSoru Bankası 7.sayfadayım.
180 sorunun 20 si bitti.
Ins bende düşünüyorum hiçbir bilgim de fikrim de yok açıkçası kitaplarını aldın mi pekihayır çalışmadım ama bu sene çalışacağım ALLAH nasip ederse
ben de 30 yaşındayım bir umutla çalışıyorum çevremdeki tüm olumsuzluklara rağmen32 yaşındayım özel sektör cok yordu beni kpss için cok mu gec kaldım arkadaslar ne yapmalıyım
data ihtiyaç çok güzel anlatımları var ben murat yayınının matematiği elimde ama anlatımı çok kısa beğenmedim pekHangi kaynakları önerirsiniz peki gy ve gk
AMİN CÜMLEMİZİNRabbim hepimizin yardımcısı olsun
olur mu canım ben kitap takibi yappıyorum eski yayınlarım var bu sene yeni yayın olarak bir tarih kitabı almıştım işte elimdeki kitapları bitireceğim önce özel sektörde ne kadardır çalışıyrsun sorması ayıp maaşı iyi mi bariCok teşekkür ederim aynaa ilgilendiğin için
anladım canım evlimsnCnm 2008 yılında mezu. Oldum hep özelde çalıştım simdi sürücü kursunda çalışıyorum aldığım maas 1300 güya kurs müdürüyüz ama temizlik cay sekreterlik her işi yapıyorum o maasa
ALLAH ANALI BABALI büyütsün canım ben de bebek istiyorum hayırlısı sağlıklısı bakalım sınava girerken bebeği de yapalım diyorum ama ALLAH BİLİR...Evliyim cnm bi tane de oğlum var 5 Yaşında hersey onun için
ben de ankaradayım ben evden dışarı çıkmıyorum ara ara market komşu ama komşularda moral bozuyor en iyisi görüşmemek diyorumEwt cnm kesınlıkle hırslanıyo ben ankaradayım kazananlar nasıl yapıyo tek yapmamız gereken adam akıllı çalışmak bende baslıycam bu hfta iş ev cocuk zor olacak ama mecbur artık sen nerdesin cnm
AMİN İNŞ YARIN DOKTORA GİDECEĞİM YUMURTALARIM BÜYÜMÜŞMÜ DİYE İLK KEZ İLAÇ KULLANDIM SORUN OLMAMASINA RAĞMEN HAMİLE KALAMADIM BAKALIM HAYIRLISIHaklısın cnm evdesin cok iyi haxırlanabilirsin bu arada da inş bi bebişinde olur