İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese başarılar diliyorum umarım emtk sarfeden herkes kazanır.yeni üye oldum bi sorum olacak yardımcı olursanız cok sevinirim

Cok teşekkür ederim aynaa ilgilendiğin için
olur mu canım ben kitap takibi yappıyorum eski yayınlarım var bu sene yeni yayın olarak bir tarih kitabı almıştım işte elimdeki kitapları bitireceğim önce özel sektörde ne kadardır çalışıyrsun sorması ayıp maaşı iyi mi bari

Cnm 2008 yılında mezu. Oldum hep özelde çalıştım simdi sürücü kursunda çalışıyorum aldığım maas 1300 güya kurs müdürüyüz ama temizlik cay sekreterlik her işi yapıyorum o maasa

Evliyim cnm bi tane de oğlum var 5 Yaşında hersey onun için
ALLAH ANALI BABALI büyütsün canım ben de bebek istiyorum hayırlısı sağlıklısı bakalım sınava girerken bebeği de yapalım diyorum ama ALLAH BİLİR...
Çocuğunu büyütmüşsün canım hayat şartları zor ya ben de diplomamı gardolabında saklamaktan sıkıldım eşimde tamam çalış dedim şimdiden başladım sınav zorlaştı sen de çalış nasipte varsa kimse engelleyemez bir rakip daha kazanırız sen de buraya yaz ama neredesin gaza geliyor :KK70: insan

Ewt cnm kesınlıkle hırslanıyo ben ankaradayım kazananlar nasıl yapıyo tek yapmamız gereken adam akıllı çalışmak bende baslıycam bu hfta iş ev cocuk zor olacak ama mecbur artık sen nerdesin cnm

Ewt cnm kesınlıkle hırslanıyo ben ankaradayım kazananlar nasıl yapıyo tek yapmamız gereken adam akıllı çalışmak bende baslıycam bu hfta iş ev cocuk zor olacak ama mecbur artık sen nerdesin cnm
ben de ankaradayım ben evden dışarı çıkmıyorum ara ara market komşu ama komşularda moral bozuyor en iyisi görüşmemek diyorum

Haklısın cnm evdesin cok iyi haxırlanabilirsin bu arada da inş bi bebişinde olur
AMİN İNŞ YARIN DOKTORA GİDECEĞİM YUMURTALARIM BÜYÜMÜŞMÜ DİYE İLK KEZ İLAÇ KULLANDIM SORUN OLMAMASINA RAĞMEN HAMİLE KALAMADIM BAKALIM HAYIRLISI

X