İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

hayır ikisinin zaten tabanı 3 onları bir yazacaksın n+1 olarak tabanı aynı farklı farklı çarpan şeklinde alamazsın onun içinde n+1 e 1 ekleyeceksin n+2 diğeri de n zaten ona da bir ekledim mi n+1

n+2.(n+1)=30
n=4

anaaaam şimdi anladım tamam tamam çok sağol çok teşekkür ettim :KK68: anladım şimdi

bakalım problemleri yapabilecek miyim :KK70:
benim matematik daha yeni ya, saf saf çalışıyorum :KK70: büyük umutlarla :KK70: bakalım ilerledikçe beni neler bekliyor
yok yok hevesli çalışıyorsun işte en güzeli bıkkınlık olmadan ben üzerimde bıkkınlığı atmaya çalışıyorum bir de ya maddi sıkıntı çekince daha fazla atanmalıyım diyorum kendime sözel konularından da korkuyorm

yok yok hevesli çalışıyorsun işte en güzeli bıkkınlık olmadan ben üzerimde bıkkınlığı atmaya çalışıyorum bir de ya maddi sıkıntı çekince daha fazla atanmalıyım diyorum kendime sözel konularından da korkuyorm
sen kesin atanacaksın ahan da buraya yazıyorum kesiiiiiin :KK66:

aaynaa aaynaa

111.sayfa EBOB - EKOK konusuna geldim.

Ama devam etmeyeceğim. Çünkü buraya kadar konuları iyice sindirmek için bu kitabın soru bankasını da çözmem gerekiyor. İyice konuları sindirmek için çok farklı soru tiplerini de sindirmem lazım. Çünkü yeni başladım matematiğe ve hemen ilerleyemem. Konular üst üste bindikçe karıştırmaya başladım.

Soru bankası kitabından 49.sayfaya kadar...

Temel Kavramlar konusundan 80 soru
Çözümleme konusundan 40 soru
Bölme - Bölünebilme konusundan 40 soru
Asal Sayılardan 20 soru var.

Bunları bitirip EBOB - EKOK konusuna öyle devam edeceğim murat konu anlatımından :KK5:

Zaten sana yetişebilmek hayal oldu :KK70: maşallah günde 20-30 sayfa ilerliyorsun :KK66:

Bence de acele etme beni de mat temel çok az ben de öyle
aaynaa aaynaa

Ama devam etmeyeceğim. Çünkü buraya kadar konuları iyice sindirmek için bu kitabın soru bankasını da çözmem gerekiyor. İyice konuları sindirmek için çok farklı soru tiplerini de sindirmem lazım. Çünkü yeni başladım matematiğe ve hemen ilerleyemem. Konular üst üste bindikçe karıştırmaya başladım.

Bunları bitirip EBOB - EKOK konusuna öyle devam edeceğim murat konu anlatımından :KK5:

Zaten sana yetişebilmek hayal oldu :KK70: maşallah günde 20-30 sayfa ilerliyorsun :KK66:

yapabilirim

Bence de mantıklı benim de mat temel çok az bende öyle yapabilirim kısa kısa notlar alıyorum ne kadar konu çalıssak da soruyla pe kişiye

Bence de mantıklı benim de mat temel çok az bende öyle yapabilirim kısa kısa notlar alıyorum ne kadar konu çalıssak da soruyla pe kişiye
aynen ya :KK43: çok yavaş ilerliyorum ama bakalım ne zaman hızlanacağım :KK43:
valla ben yazarak çalışıyorum. aldığım notlar gayet uzun uzun :KK70:
sırf doğal sayılarda bölme konusundan 70 sayfa not almışım :KK70: tüm değişik soru tiplerini yazdım :KK70:
ve pekiştirmek için devamlı soru çözmek şart

7
aynen ya :KK43: çok yavaş ilerliyorum ama bakalım ne zaman hızlanacağım :KK43:
valla ben yazarak çalışıyorum. aldığım notlar gayet uzun uzun :KK70:
sırf doğal sayılarda bölme konusundan 70 sayfa not almışım :KK70: tüm değişik soru tiplerini yazdım :KK70:
ve pekiştirmek için devamlı soru çözmek şart
Ooo sen baya notları uzun tutmuşsun ben öyle uzun yazınca sıkılıyorum zaten öyle vaktim de olmuyo ama daha akılda kalıcı olur belki

aaynaa aaynaa

heheh iyi edersin canım sindirmen iyi olur ben de zaten muratın soru bankası yok ben yediiklimin soru bankasını çözerim bundan sonra

X