İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

SELam bayanlar ben video izlemeye çalıştım yapamıyorum izleyemiyorum napıcam ben : ((((((((

233 üzeri 123 sayısının 7 ile bölümünden kalan ?

233 bölü 7 = kalan 2
2 üzeri 123 oldu => (2 üzeri 120) . ( 2 üzeri 3) şeklinde parçala => (2 üzeri 3 üzeri 40) . (2 üzeri 3)
= (8 üzeri 40) . (8 üzeri 1)
= 8 bölü 7 kalan 1
= (1 üzeri 40) . (1 üzeri 1)
= 1

cevap 1
vallaha iyi çözdün canım ben de anlamış oldum off şu matematiksiz de kpss kazanılmıyor :KK70:

SELam bayanlar ben video izlemeye çalıştım yapamıyorum izleyemiyorum napıcam ben : ((((((((
hangi konudan video izlemeye çalıştın vallaha çalışın çalışın aahhh eskiden acaba az mı çalıştım diyorum ama yine de çok çalışmıştım ben 2012 de ya

hangi konudan video izlemeye çalıştın vallaha çalışın çalışın aahhh eskiden acaba az mı çalıştım diyorum ama yine de çok çalışmıştım ben 2012 de ya
mikro ekonomi makro ekonomi en sonunda sinirlendim kapattım anlmıyorum ya : (

mikro ekonomi makro ekonomi en sonunda sinirlendim kapattım anlmıyorum ya : (
zor konular tabii makro daha zordur mikroyu tam oturtmadan makroyu zaten hiç dinleme sınava da az kaldı sayılır canım atanacağını düşünrek çalış

zor konular tabii makro daha zordur mikroyu tam oturtmadan makroyu zaten hiç dinleme sınava da az kaldı sayılır canım atanacağını düşünrek çalış
zor geliyor iyice elimden geleni yapıyorum ama bakalım nolacak : / siz hangi kitaptan çalışıyorsunuz matematikte bende datanın kitabı var a dan z ye

zor geliyor iyice elimden geleni yapıyorum ama bakalım nolacak : / siz hangi kitaptan çalışıyorsunuz matematikte bende datanın kitabı var a dan z ye
ben murat yayınından çalışıyorum geçen seneki kitaplarımdan siz yeni yayın mı aldınız datayı nasıl anlatımı data gerçi iyi oluyor ben ihtiyacı da beğeniyorum

ben murat yayınından çalışıyorum geçen seneki kitaplarımdan siz yeni yayın mı aldınız datayı nasıl anlatımı data gerçi iyi oluyor ben ihtiyacı da beğeniyorum
evet bu senenin yayınını almıştım ben anlatımı bana çok sade geldi daha ayrıntılı olsa daha iyi olurdu bence

aaynaa aaynaa canım günaydın :KK68:
109.sayfada 3.soru yanlış dimi ?

pozitif bölenlerinin sayısı 30 ise demiş ya, o 50 ise olmalıydı dimi???
3.15 üzeri n ya
onu açıyorum 3.5 n . 3 n
üçün üzerinde kuvvet 1 bir de n var n+1 ve 5in üzerinde de n var
bunlara birer ekleyip çarpınca n+2. (n+1)=30 muş
buradan da n=4 buluruz

aaynaa aaynaa 109.sayfa 9.soruyu yapamadım ??? :KK43:

sonucu 7 buldum ama doğru yoldan mı çözdüm bilmiyorum.

dedim ki:

22! . 24 / 2 üzeri 3m

22 yi deamlı 2 ye böldüm, bölümleri toplamı 19 oldu.
24ü 2ye böldüm 12

19 - 12 = 7

doğru mu yaptm ? bu mantık doğru mu ?

aaynaa aaynaa 109.sayfa 9.soruyu yapamadım ??? :KK43:

sonucu 7 buldum ama doğru yoldan mı çözdüm bilmiyorum.

dedim ki:

22! . 24 / 2 üzeri 3m

22 yi deamlı 2 ye böldüm, bölümleri toplamı 19 oldu.
24ü 2ye böldüm 12

19 - 12 = 7

doğru mu yaptm ? bu mantık doğru mu ?
o soruyu boş bıraktım ben canaım anlamadım soruyu

(1+1) . (n+1) . (n+1) = 30 dan

n=4 çıkmıyor ki?
hayır ikisinin zaten tabanı 3 onları bir yazacaksın n+1 olarak tabanı aynı farklı farklı çarpan şeklinde alamazsın onun içinde n+1 e 1 ekleyeceksin n+2 diğeri de n zaten ona da bir ekledim mi n+1

n+2.(n+1)=30
n=4

X