ay benim komşular sinir bozuyor tek doğuran kadın bunlar aman bugün yine sinir etti biri beni gitmesem iyiydi ben de Kuranımı okuyorum kendi başıma sitede de bir hatim yapıyoruz cüz cüz dağıttım kpss ye kadar kendi kendime takılacağım en iyisi buYa sağolsunlar benim komşularım çok iyiler kendimi onlardan dislayamiyrum kuran felan katılmaya çalışıyorum iyi de oluyo kafam dağılıyor hem de ders çalıştığım kimseye söylemedim senee söleri
OOO günaydın hemen de kalkmışız ben de kalktım dünkü gürültü nişanmış sanırsam bugün ses soluk yok ders çalışabileceğimGünaydın
103.sayfadayım. Bir Doğal Sayının Tam Bölenleri
temizlik var evdeOOO günaydın hemen de kalkmışız ben de kalktım dünkü gürültü nişanmış sanırsam bugün ses soluk yok ders çalışabileceğim
hehehetemizlik var evdeneyse ki çalışma odasından başladılar. geçtim şimdi odama düzeni bozulmuş odanın. kitaplarımı eski yerine koyup yine eski düzen devam edeceğim ama yarım saatimi alır.
hangi kitabı çalışıyorsun hangi yayınBenim de mat bölünebilmë bitti bugün bakalım az da olsa ilerliyoruz bakalim
ihtiyaç güzel anlatıyor bende 2009 yayını var ama onun sorularını da çözeceğimCanim ben 2014 ihtiyaç almıştım onu çalışıyorum simdlik konu anlatımı da guzel
EVET ÇÖZEBİLDİĞİMİZ KADAR ÇOK DA KAYNAK ALMAK LAZIM HAYIRLISI BAKALIM BANA BİR ARKADAŞIM DA KİTAP KONUSUNDA YARDIMCI OLDU ALLAH BİN KEZ RAZI OLSUN daha da çok çalışmalıyım diyorum bu kadar emek boşa gitmemeli çok çalışacağım ve beni küçümsemeye çalışan bazı insanlar da daha düşünerek hareket edecekler bana karşıAynen öyle bütün farklı soru kalıpları görmek lazim
ben de koydum çay. temizlik daha bitmedi ya akşam yediye kadar sürer bu.heheheben de çayı ısıtayım da biraz çalışayım bari
iyi hadi sen de katıldın bizeBende bugün biraz çalıştım Ohh be
bendeki ihtiyaç 2012Canim ben 2014 ihtiyaç almıştım onu çalışıyorum simdlik konu anlatımı da guzel
ben ütü işini kışlıkları kaldırma işini yaptım anca öldüm yorgnm bu haftada yoruldum zaten yeniden çay koyayım yeni çay demleyeyimben de koydum çay. temizlik daha bitmedi ya akşam yediye kadar sürer bu.