İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

yarın çalışacağım ben de ütü yaptım çok yoruldum

Ya sağolsunlar benim komşularım çok iyiler kendimi onlardan dislayamiyrum kuran felan katılmaya çalışıyorum iyi de oluyo kafam dağılıyor hem de ders çalıştığım kimseye söylemedim senee söleri
ay benim komşular sinir bozuyor tek doğuran kadın bunlar aman bugün yine sinir etti biri beni gitmesem iyiydi ben de Kuranımı okuyorum kendi başıma sitede de bir hatim yapıyoruz cüz cüz dağıttım kpss ye kadar kendi kendime takılacağım en iyisi bu

OOO günaydın hemen de kalkmışız ben de kalktım dünkü gürültü nişanmış sanırsam bugün ses soluk yok ders çalışabileceğim
temizlik var evde :KK43: neyse ki çalışma odasından başladılar. geçtim şimdi odama düzeni bozulmuş odanın. kitaplarımı eski yerine koyup yine eski düzen devam edeceğim ama yarım saatimi alır.

Aynen öyle bütün farklı soru kalıpları görmek lazim
EVET ÇÖZEBİLDİĞİMİZ KADAR ÇOK DA KAYNAK ALMAK LAZIM HAYIRLISI BAKALIM BANA BİR ARKADAŞIM DA KİTAP KONUSUNDA YARDIMCI OLDU ALLAH BİN KEZ RAZI OLSUN daha da çok çalışmalıyım diyorum bu kadar emek boşa gitmemeli çok çalışacağım ve beni küçümsemeye çalışan bazı insanlar da daha düşünerek hareket edecekler bana karşı

ya insanları boşver gerekir çünkü onların ağzı hiç kapanmaz hedefi düşün ben de o yüzden kimseye söylemiyorum çalıştıgibi çocukla zaten zor ondan sonra iki senedir çalışıyo derler biRed çocuk konusunu hiç takma ben hep suna inanırim Rabbim verdigiyle de vermediğiyle sınar o yüzden insanların birsey sözleşmesini anlamıyorum veren isterse olur biz Kimiz ki

X