İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

ay ağlayacağım cumadan düğün mü başlarmış ya
yok yok bozma moralini kulaklarını tıkar çalışırsın :KK66:
yapmaya çalışmışım ama boş bırakmışım ben de çanım 3ün katlarını aramışım ama olmamış
çok sağol canım :KK68: galiba o yazdığım gibi, pek mantıklı gelmedi bana da ama başka çözümü yok gibi, garip bir soru

yok yok bozma moralini kulaklarını tıkar çalışırsın :KK66:

çok sağol canım :KK68: galiba o yazdığım gibi, pek mantıklı gelmedi bana da ama başka çözümü yok gibi, garip bir soru
faktöriyelleri ve denklemleri hiç sevmiyorum ayyyyy :KK70:

Benim kızım da 14 aylık Büyüdü ama çok hareketli bir çocuk bende bugün pazar is yemek bir de komşu gün bitti eskiden ne güzeldi sorumluluk yoktu full ders olabiliyor şimdi nerdeee ama değerlendirmesi işte ama sizinle çalışmak zevkli dersane gibi gördükçe sizi imreniyorum hbahseden derse bakmam gerekiyo sınav kadar koymayalım arkadaslar

bu akşam erken bitti gürültü yarın akşam artık 11 e kadar zıplarlar :KK70:

Benim kızım da 14 aylık Büyüdü ama çok hareketli bir çocuk bende bugün pazar is yemek bir de komşu gün bitti eskiden ne güzeldi sorumluluk yoktu full ders olabiliyor şimdi nerdeee ama değerlendirmesi işte ama sizinle çalışmak zevkli dersane gibi gördükçe sizi imreniyorum hbahseden derse bakmam gerekiyo sınav kadar koymayalım arkadaslar
sen de artık fırsat buldukça sadece ders çalışmalısın o zaman :KK66: en yorgun olduğun günde bile 1 sayfa bakmadan yatma :KK66:

güne mi katıldın canım bizim komşular yapıyordu benim zamanım yok dedim çok sık da görüşemeyiz zaten dedim görüşünce moralimi bozuyorlar zaten aman kalsın

Ya sağolsunlar benim komşularım çok iyiler kendimi onlardan dislayamiyrum kuran felan katılmaya çalışıyorum iyi de oluyo kafam dağılıyor hem de ders çalıştığım kimseye söylemedim senee söleri

100.sayfadaki ilk örneği hiç anlamadım yuh yani, ne biçim örnek o öyle.
neymiş efendim, a asal sayı ve işlem sonucun tek sayı olması için a=2 olmalıymış... heleee....
sen onu anladın mı aaynaa aaynaa

102.sayfadayım. Bir sayının asal çarpanlarına ayrılmasında bırakıyorum. Acayip uykum geldi sabaha görüşürüz :KK68:
Bu arada yarın temizlik var sabah 8den akşam 5e kadar. Dip bucak temizlik olacak. Artık ilk temizlenen odaya çekilip orada soru çözmeye çalışacağım. Zaten oda oda temizliyorlar. Biten odaya konaklarım :KK70:

100.sayfadaki ilk örneği hiç anlamadım yuh yani, ne biçim örnek o öyle.
neymiş efendim, a asal sayı ve işlem sonucun tek sayı olması için a=2 olmalıymış... heleee....
sen onu anladın mı aaynaa aaynaa
ben de tam anlamadığım soruları geçtiğim çok oldu

X