- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
yok yok bozma moralini kulaklarını tıkar çalışırsınay ağlayacağım cumadan düğün mü başlarmış ya
çok sağol canımyapmaya çalışmışım ama boş bırakmışım ben de çanım 3ün katlarını aramışım ama olmamış
faktöriyelleri ve denklemleri hiç sevmiyorum ayyyyyyok yok bozma moralini kulaklarını tıkar çalışırsın
çok sağol canımgaliba o yazdığım gibi, pek mantıklı gelmedi bana da ama başka çözümü yok gibi, garip bir soru
bu ara gittim alışveriş yaptımfaktöriyelleri ve denklemleri hiç sevmiyorum ayyyyy
bakalım ben şimdi ara verdim akşam yaş problemlerinden devam edeceğimbu ara gittim alışveriş yaptımyarım saat yürüyüş yapmış oldum
98.sayfada kalmışım. devam....
sen de artık fırsat buldukça sadece ders çalışmalısın o zamanBenim kızım da 14 aylık Büyüdü ama çok hareketli bir çocuk bende bugün pazar is yemek bir de komşu gün bitti eskiden ne güzeldi sorumluluk yoktu full ders olabiliyor şimdi nerdeee ama değerlendirmesi işte ama sizinle çalışmak zevkli dersane gibi gördükçe sizi imreniyorum hbahseden derse bakmam gerekiyo sınav kadar koymayalım arkadaslar
bu akşam erken bitti gürültü yarın akşam artık 11 e kadar zıplarlar
oooo 3 lü basamaklı sayfalara başlamış bulunmaktasın canım hadi bakalım100.sayfadayım
güne mi katıldın canım bizim komşular yapıyordu benim zamanım yok dedim çok sık da görüşemeyiz zaten dedim görüşünce moralimi bozuyorlar zaten aman kalsınBenim kızım da 14 aylık Büyüdü ama çok hareketli bir çocuk bende bugün pazar is yemek bir de komşu gün bitti eskiden ne güzeldi sorumluluk yoktu full ders olabiliyor şimdi nerdeee ama değerlendirmesi işte ama sizinle çalışmak zevkli dersane gibi gördükçe sizi imreniyorum hbahseden derse bakmam gerekiyo sınav kadar koymayalım arkadaslar
oooo 3 lü basamaklı sayfalara başlamış bulunmaktasın canım hadi bakalım
ben de tam anlamadığım soruları geçtiğim çok oldu100.sayfadaki ilk örneği hiç anlamadım yuh yani, ne biçim örnek o öyle.
neymiş efendim, a asal sayı ve işlem sonucun tek sayı olması için a=2 olmalıymış... heleee....
sen onu anladın mıaaynaa