hımm bakalım ben de çalışmaya başlayacağım birazdan bugün bir ara Kuran okuyayım diyorum yarın mı öbür gün mü kandil mi ne yanlış bilmiyorsam oruç da tutmam lazım ama bakalım aç karnına da çalışamıyorum şimdi çayımı içiyorum bentekrar yaptım ben de
ohooo bu saate kalınır mı hiçaz önce öğle yemeğimi bile yedim
9da kalktım ben, kahvaltı ve mutfak temizliği ardına hemen kitabın başına geçtim.
tabi 10dan bu saate kadar sadece ders çalışsaydım acayip süper ötesi olacaktı amaelbet öyle olmadı.
internete gir, arada dizi izle falan, anca tekrar yapabildim
ya şu odaklanma işini yapmam lazım. elbet saatlerce ders başında oturmak imkansız ama 50 dakika ders 10 dakika ara şeklinde şimdiye kadar çok güzel ilerlemiş olurdum
bi kendine gel bakalım, bana da çay gönderhımm bakalım ben de çalışmaya başlayacağım birazdan bugün bir ara Kuran okuyayım diyorum yarın mı öbür gün mü kandil mi ne yanlış bilmiyorsam oruç da tutmam lazım ama bakalım aç karnına da çalışamıyorum şimdi çayımı içiyorum ben
bak canımı çektirdin gideyim de kendime çay demleyeyimbi kendine gel bakalım, bana da çay gönderiyi giderdi
demle demle akşam bakalım kaçıncı sayfada olacaksınbak canımı çektirdin gideyim de kendime çay demleyeyim
hala içiyorumdemle demle akşam bakalım kaçıncı sayfada olacaksın
ben dehala içiyorum
birkaç sayfa akşam denklem kurmaya geçerim heraldebugün hiç çalıştın mı ?
ben de erken kalktım uyuyamadım sağlık ocağından geliyorum günüm geçti bakalım hamiş miyimGunaydııııın
Kahvaltımı yaptım, kahvemi aldim, balkonda güneşleniyorum
Birazdan odama geçeceğim, matematik beni çok özlemiştir dün akşamdan beri
ben de erken kalktım uyuyamadım sağlık ocağından geliyorum günüm geçti bakalım hamiş miyimumut da edemiyorum off off ben de kahvaltımı yapayım matematik korksun benden bu hırsla ama bugün deçok işim var
82.sayfadayım300. sayfadayım
kesinlikle çok haklısın canım da aklımdan bebek de çıkmıyor atanmayı kendi maaşımı kazanmayı hayırlısıyla çok istiyorum hayırlısı bakalım göreceğiz değilsem de bir dahaki aya inşcanım çok kafana takma olursa olur olmazsa olmaz. eğer hamiş değilsen demek ki şimdi olmaması gerekiyormuş diyeceksin ve hedeflerini unutmadan, tam odaklanmayla dersini çalışacaksın. haa yok hamişmişsen ne ala, zaten istiyordun, hamilelik döneminde çalışırsın kpss'ye.
üzülme sakın, hamişsen de değilsen de senin öncelikli hedefin memur olmakmaaşının olması, kendi ayakları üzerinde durabilen bağımsız kendine güvenen bir kadın olmak
yatıp kalkıp devamlı bunu düşünüyorum. tek isteğim çalışan bir kadın olmak. düşünsene her sabah kalkıp herkes gibi işimize gideceğiz, maaşımızı aldığımızda ailemize hediyeler alacağız, ilerde çocuklarımız olduğunda onlara örnek bir anne olacağız.
Benim saçlarımda uzun ama kestirmeye kıyamıyorumbirazdan saçlarımı kestirmeye gideceğim. o kadar uzun ki saçlarım, belime kadar, her sabah banyo yaptıktan sonra kurutmak şekil vermek bir saatimi alıyor. lastik tokayla toplanacak kadar kısa kestirirsem banyodan sonra kurutmak kolay olur hemen iki dakikada şekillendirebilirim
kestirdim valla kısacık küt yaptım çok güzel olduBenim saçlarımda uzun ama kestirmeye kıyamıyorum
saçların düzse çok yakışmıştır ben kapalıyım ya canım saçlarımı çok kısa kestiremem bağlıyorum ya arkadan ama çok kısa olunca da kendimi kel gibi hissediyorumkestirdim valla kısacık küt yaptım çok güzel oldu
bi 5 kilo vermiş gibi hissediyorum.
her şeyin hayırlısı canım ama eşim de ben de istiyorum sınava daha var 1 sene şimdiden çalışmaya başladım zaten ama sınavdan sonra da olsa yine aynı sıkıntıları çekeceğiz iyi bir puan alsam atama taşınma vs ama sınava girmeden doğum yapsam ALLAH izin verse yani bebeğimi büyütmüş olurum biraz sonra kreşe falan vermesi de kolay olur yoksa kaynanam falan da bakarım ilgilenirim demiyor ama biraz büyük olursa ilgilenir her şeyi düşünüyorum annem bacaklarından rahatsız kendine zor bakıyor ki toruna bakabilsin oofff offf kafamda 40 tilki var kuyrukları da birbirine değmiyor çok şey düşüüyor bu beyin ben hayal kuruyorum yoksa kaderde ne varsa o ama ne kadar erken olursa o kadar iyi olur benim için hayırlısı bakalımAynacom hakkında hayırlısı olsun ama çocukla o kadar zoraki ders çalışmak fırsat bulmak şimdi çok pişmanım nce işimi halletseydim takılmasısonra rahat rahat Bebeğimi buyutseydim ama nasip diyorum artık zaman çok hızlı geçiyo fırsat buldukça ders çalışıyorum iste