AY SPOR KESİNLİKLE yapmalıyım canım ya kendimi çok halsiz hissediyorum
günde sadece 25 dakika ile böyleyken böyle olan çok kişi varbenim yakın çevremde de bununla zayıflayan çok kişi oldu. zaten günde en fazla 25 dakika ayırabilirim spora, öyle salonlara falan gidecek ne vaktim ne de param var
ikna edebildim mi seni
o zaman şimdi hemen oturduğun yerden videolarını indir ve yarın hemen başla sen de.AY SPOR KESİNLİKLE yapmalıyım canım ya kendimi çok halsiz hissediyorum
bunun videosu mu var bana yolladığın linkimi açayım ben kilolu zayıf kadına baktım başka da bakmadım bir şeyeo zaman şimdi hemen oturduğun yerden videolarını indir ve yarın hemen başla sen de.
çok kolay torrentten indiriver
alfa beta gamma şeklinde program.
alfa 5 hafta, beta 5 hafta, gamma 4 hafta.
2.5 ayda en az 10 kilo verme garantili
yarın başlayalım hemen, tamam mıııı ??? ya günde sadece 25 dakikacık. 25 dakikayı nelere harcamıyoruz ki...
konu buradayarın spora başlıyorum evde focus t25
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/focus-t25-workout.807478/page-17#post-40924853
bir hafta yapmıştım. sonra ara verdim. hemen yine kilo aldım bırakır bırakmaz
yarın yeniden başlıyorum. çok kilom yok ama 50 olmak istiyorum yeniden
hem fazla kilo iyi değil hem de spor kpss çalışmama da iyi gelecektir
bence sen de katıl
77.sayfada en sondaki uyarıyı hiiiiiiç anlamadım. sen anladın mı ?yarın bir inceleyeyim kaçıncı sayfadasın sen
dur bakayım77.sayfada en sondaki uyarıyı hiiiiiiç anlamadım. sen anladın mı ?
78.sayfaya geçtim şimdi
hımm ben de pek bir şey anlamadım öyle uyarılara falan pek takılmıyorum canım soruları çözüyorum o kadar takıldığım yerler var ezberlemem gereken formüller falan onları en son ihtiyacı da bitireyim tek tek yazıp duvara asacağım gözümün önünde dursundur bakayım
ben yazıyorum ya şimdi hiç bilmediğim için. yazıp yapıştırıyorum notlarıhımm ben de pek bir şey anlamadım öyle uyarılara falan pek takılmıyorum canım soruları çözüyorum o kadar takıldığım yerler var ezberlemem gereken formüller falan onları en son ihtiyacı da bitireyim tek tek yazıp duvara asacağım gözümün önünde dursun
salla boşverben yazıyorum ya şimdi hiç bilmediğim için. yazıp yapıştırıyorum notları
ama bunu hiiiç anlamadım ya nece bu
dur bakayım ben
aşağıdakilerden hangisiyle bölünemez diyor ama diğr şıklar yok ben sayıyı 126 olarak düşündüm bu sayıda 4 e tam bölünmezdur bakayım ben
evet ben de 126 dedim ama 126 evet 4e bölünemez ama aynı zamanda 11e de bölünemez ?aşağıdakilerden hangisiyle bölünemez diyor ama diğr şıklar yok ben sayıyı 126 olarak düşündüm bu sayıda 4 e tam bölünmez
726 imiş en küçük sayı, uğraştım tek tek buldum sonundaevet ben de 126 dedim ama 126 evet 4e bölünemez ama aynı zamanda 11e de bölünemez ?
ooo erkencisin sen ben daha bir şey yemedim bile kendime bu sıralar zor geliyorumgünaydııııın
geçtim kitabın başına başlıyorum şimdi
tekrar yaptım ben deooo erkencisin sen ben daha bir şey yemedim bile kendime bu sıralar zor geliyorum