ONUN SORU BANKASI YOK ELİMDE AMA SENİN BAŞKA HANGİ KAYNAKLARIN VARtamamdırbu murat mat konu anlatımı bitince de soru bankasını çözeriz dimi :)
ben çok aldım ya. ihtiyaç, data, x yayıncılık, murat, beyaz kalem, antrenmanlarla matematikONUN SORU BANKASI YOK ELİMDE AMA SENİN BAŞKA HANGİ KAYNAKLARIN VAR
ONUN SORU BANKASI YOK ELİMDE AMA SENİN BAŞKA HANGİ KAYNAKLARIN VAR
şöyle yaparız ben de ihtiyacın konu anlatımlı mat kitabı var eski kitap onu da bitirmek istiyorum sonra soru bankası tarihe geçeceğim sonra coğrafya vatandaşlık trkçeyi de bitirmem lazım artık elimde kaldı kitap hangi kitapta kaçıncı sayfada olduğumuzu yazarız sınav yaklaştığında da ay ay bitirdiğimiz kitap sayısını falan belirtiriz hangi dersler bitti böyle motive olacağızplanım murat konu anlatım setini bitirirken antrenmanlarla matematik 2.kitabı da bitirmek.
ardına muratın soru bankası setini çözerken ihtiyaç konu anlatım setini bitirmek.
sonra beyaz kalem konu ve soru setlerini bitirmek.
sonra data soru bankası setini bitirmek.
sonra x yayıncılık konuyu bitirmek (bunu en sona bıraktım çünkü özet şeklinde bunun kitapları)
en sonda da 41 deneme kitabı aldım tuğla gibi. içinde 41 deneme var data yayınlarının onu çözeceğim hep.
tabi ekimde dershaneye yazılırsam onun verdiği kaynakları da çözeceğim. ya yargı olacak ya da yediiklim. off ya çalışacak ne çok şey var :)
çok iyi fikirşöyle yaparız ben de ihtiyacın konu anlatımlı mat kitabı var eski kitap onu da bitirmek istiyorum sonra soru bankası tarihe geçeceğim sonra coğrafya vatandaşlık trkçeyi de bitirmem lazım artık elimde kaldı kitap hangi kitapta kaçıncı sayfada olduğumuzu yazarız sınav yaklaştığında da ay ay bitirdiğimiz kitap sayısını falan belirtiriz hangi dersler bitti böyle motive olacağız
benimde arkadaşım vermişti kitabı bana ya 2010 ya 2012çok iyi fikirihtiyaç senin hangi yılın benimki 2012
umarım 2012dir :) çok güzel olur onda da birlikte sayfa sayfa çalışırız. Anaaam :)benimde arkadaşım vermişti kitabı bana ya 2010 ya 2012
yediiklimin kitaplarını sen pek beğenmiyorsun dimikonu anlatımlı ihtiyaç matematik yediiklimin serisi var geçen sene almıştı eşim çok beğenmedim ama anlatımını matematiğini onun da bitirmemiştim yarım kalmıştı onu da bitireceğim soru bankası da duruyor onun
benim eşim kpss ye çalışırken yediiklimden çalışmış ama o zaman 2010da atandı eşim bu kadar zor değildi ben geçen sene aldım sözel kitaplarını beğenmedim ya tarih falan ben çok eski notlarımdan çalışmıştımumarım 2012dir :) çok güzel olur onda da birlikte sayfa sayfa çalışırız. Anaaam :)
yediiklimin kitaplarını sen pek beğenmiyorsun dimi
evet artık iyice zorlaştı, o yüzden çok çok çok çalışmalıyızbenim eşim kpss ye çalışırken yediiklimden çalışmış ama o zaman 2010da atandı eşim bu kadar zor değildi ben geçen sene aldım sözel kitaplarını beğenmedim ya tarih falan ben çok eski notlarımdan çalışmıştım
tabi canım paylaşırım ama kesin değil gidip gitmeyeceğim. ailem kesin git diyor ama ben pek istemiyorum aslındamistik eğer dershaneye gidersen sözel notlarını benimle de paylaşır mısın? Bizim kredi borcumuz olduğundan eşimden dershane isteyemedim kitap alırsın dedim atanmış arkadaşlarımda kitap yolladı ünv okuyan arkadaşım bile bana deneme sınavı yolladı atan da ödeşiriz diyor
geçtim şimdi kitabın başına.mistik nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn
ay moralim bozuldugeçtim şimdi kitabın başına.
yemek... süpürge ve vileda... üstüne bir de film izledik :) mola bitti. şimdi yatana kadar matematik
ne oldu hayrolaay moralim bozuldu
bir konu açtım kötü kötü rüyalar görüyorum annem rahatsız zaten babamı 10 sene önce kaybettim kayınvalidem ve kaynatam da rahatsız da onlarla yaşamak yani ALLAH korusun da vefat etseler bekliyoruz yani hangisiyle yaşamak daha zor diye konu açtım yani büyüklerle yaşayanlar yorum yapar dedim erkek tarafının büyüklerine bakmak zorunluluk gibi oluyor ama kendi tarafına öyle olmuyor onun için benim ekonomik özgürlüğümü elime kesinlikle almam lazım anam beni orada kınadılar vay ölmelerini mi istiyormuşum da falan filan bakkala gidecek halleri de yok bazen diyorum sınav geçtikten sonra bizimle yaşasalar desem mi bazen de diyorum çeneleri hiç durmuyor bilemiyırum bilip bilmeden konuşup durdularne oldu hayrola
canım burada bu tür konular açma bir daha. çünkü ağzı olan konuşuyor derler ya klavyenin başına geçen bilip bilmeden anlamadan etmeden yorum yazmaya başlıyor hemen. sadece senin birkaç paragraf yazdıklarını okuyarak zaten senin ne çektiğini ya da ne demek istediğini tam anlamıyla anlayamazlar. seni bilmiyorlar tanımıyorlar. o yüzden çok yaralayıcı yorumlarla karşılaşman çok muhtemel.bir konu açtım kötü kötü rüyalar görüyorum annem rahatsız zaten babamı 10 sene önce kaybettim kayınvalidem ve kaynatam da rahatsız da onlarla yaşamak yani ALLAH korusun da vefat etseler bekliyoruz yani hangisiyle yaşamak daha zor diye konu açtım yani büyüklerle yaşayanlar yorum yapar dedim erkek tarafının büyüklerine bakmak zorunluluk gibi oluyor ama kendi tarafına öyle olmuyor onun için benim ekonomik özgürlüğümü elime kesinlikle almam lazım anam beni orada kınadılar vay ölmelerini mi istiyormuşum da falan filan bakkala gidecek halleri de yok bazen diyorum sınav geçtikten sonra bizimle yaşasalar desem mi bazen de diyorum çeneleri hiç durmuyor bilemiyırum bilip bilmeden konuşup durdular
haklısın canım çok haklısın iki kuruşluk moralimi sıfır ettiler en iyisi konuyu kapamak daha da bir şey yazmamak anam herkes de kızacak adam arıyormuşcanım burada bu tür konular açma bir daha. çünkü ağzı olan konuşuyor derler ya klavyenin başına geçen bilip bilmeden anlamadan etmeden yorum yazmaya başlıyor hemen. sadece senin birkaç paragraf yazdıklarını okuyarak zaten senin ne çektiğini ya da ne demek istediğini tam anlamıyla anlayamazlar. seni bilmiyorlar tanımıyorlar. o yüzden çok yaralayıcı yorumlarla karşılaşman çok muhtemel.
en iyisi bu tür konuları açmamak bu sitede
sen sadece kpss'ye odaklan. aklını tüm enerjini vaktini buraya harca