İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

iinş hayırlısı olsun benim kızım da 14ylık oldu malesef bakacak kimse yok biraz daha büyümesini bekliyorum kres veya bakıcı için zaten kızım kimseye gitmayo oda ayrı sorun

iinş hayırlısı olsun benim kızım da 14ylık oldu malesef bakacak kimse yok biraz daha büyümesini bekliyorum kres veya bakıcı için zaten kızım kimseye gitmayo oda ayrı sorun
İşte ben de öyle sorunlar yaşayacağım onun için ne kadar erken o kadar iyi hayırlısı en önemlisi hayırlı sağlıklı evlatlar ver Yarabbim amin

saçların düzse çok yakışmıştır ben kapalıyım ya canım saçlarımı çok kısa kestiremem bağlıyorum ya arkadan ama çok kısa olunca da kendimi kel gibi hissediyorum :KK70:
evet canım saçlarım düz. ama kilo fazlam var. kısa saçla kilo hiç olmuyor. şöyle 50 kiloya insem yaz önü, çok iyi olacak.

VERİRSİN VERİRSİN BENİM DE KİLOLARLA BAŞIM DERT DE BENİM DE DİKKAT ETMEM LAZIM BAKALIM
10 kilo vermeliyim bugün tartıldım 60 çıktım :KK17: offfff
temmuzdaki sınavdan sonra yazlığa gideceğim ve 7 hafta kaldı deniz mevsimine. haftada 1 kilo versem, 7 kilo verebilirim anca :KK43: o da diyeti sporu hiç bozmazsam :KK43:

10 kilo vermeliyim bugün tartıldım 60 çıktım :KK17: offfff
temmuzdaki sınavdan sonra yazlığa gideceğim ve 7 hafta kaldı deniz mevsimine. haftada 1 kilo versem, 7 kilo verebilirim anca :KK43: o da diyeti sporu hiç bozmazsam :KK43:
ay benim için de dinlen kuzucuğum bu sene mi gideceksin

ay benim için de dinlen kuzucuğum bu sene mi gideceksin
evet canım yazları hep yazlıkta kalırım ben. işe güce başlamadan önce tadını çıkarabileceğim tek olay bu herhalde :KK70:çalışmaya başlayınca öyle yazları yazlıkta geçirmek falan olmayacak

şu denklem konusunu da hiç sevmiyorum ha ay yapamadığım sorular da oluyor ama bakalım çözümleyebildiğim kadarını çözümleyeceğim sen kaçıncı sayfalasın fıstık :KK70:

Ole tabi canım hayırlısı olsun bede çok pazar yemek derken bu saati buldu kızlar sizce en önce mat lastikleri bir arada yapıyorum tabi erken die düşündüm mantıklı mi

şu denklem konusunu da hiç sevmiyorum ha ay yapamadığım sorular da oluyor ama bakalım çözümleyebildiğim kadarını çözümleyeceğim sen kaçıncı sayfalasın fıstık :KK70:
82deyim :) ya arkadaşımla buluştum saçlarımı kestirdim deyince merak etti hemen :KK70:
bu saate kadar çeneyle geçti. yeni geldim

X