İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

12.jpg

günde sadece 25 dakika ile böyleyken böyle olan çok kişi var :KK66: benim yakın çevremde de bununla zayıflayan çok kişi oldu. zaten günde en fazla 25 dakika ayırabilirim spora, öyle salonlara falan gidecek ne vaktim ne de param var :KK66:
ikna edebildim mi seni :KK70:
AY SPOR KESİNLİKLE yapmalıyım canım ya kendimi çok halsiz hissediyorum

AY SPOR KESİNLİKLE yapmalıyım canım ya kendimi çok halsiz hissediyorum
o zaman şimdi hemen oturduğun yerden videolarını indir ve yarın hemen başla sen de.
çok kolay torrentten indiriver :KK66:
alfa beta gamma şeklinde program.
alfa 5 hafta, beta 5 hafta, gamma 4 hafta.
2.5 ayda en az 10 kilo verme garantili :KK66:
yarın başlayalım hemen, tamam mıııı ??? ya günde sadece 25 dakikacık. 25 dakikayı nelere harcamıyoruz ki...

o zaman şimdi hemen oturduğun yerden videolarını indir ve yarın hemen başla sen de.
çok kolay torrentten indiriver :KK66:
alfa beta gamma şeklinde program.
alfa 5 hafta, beta 5 hafta, gamma 4 hafta.
2.5 ayda en az 10 kilo verme garantili :KK66:
yarın başlayalım hemen, tamam mıııı ??? ya günde sadece 25 dakikacık. 25 dakikayı nelere harcamıyoruz ki...
bunun videosu mu var bana yolladığın linkimi açayım ben kilolu zayıf kadına baktım başka da bakmadım bir şeye :KK70:

yarın spora başlıyorum evde focus t25
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/focus-t25-workout.807478/page-17#post-40924853

bir hafta yapmıştım. sonra ara verdim. hemen yine kilo aldım bırakır bırakmaz :KK70:
yarın yeniden başlıyorum. çok kilom yok ama 50 olmak istiyorum yeniden :KK66:
hem fazla kilo iyi değil hem de spor kpss çalışmama da iyi gelecektir :KK66:
bence sen de katıl :KK5:
konu burada
adı: focus t25
netten indireceksin torrentte var. şimdi sen focus t25 alpha videolarını indireceksin toplam 6 tane.
1- cardio
2- speed 1.0
3- total body circuit
4- ab intervals
5- lower focus
6- stretch

hımm ben de pek bir şey anlamadım öyle uyarılara falan pek takılmıyorum canım soruları çözüyorum o kadar takıldığım yerler var ezberlemem gereken formüller falan onları en son ihtiyacı da bitireyim tek tek yazıp duvara asacağım gözümün önünde dursun

hımm ben de pek bir şey anlamadım öyle uyarılara falan pek takılmıyorum canım soruları çözüyorum o kadar takıldığım yerler var ezberlemem gereken formüller falan onları en son ihtiyacı da bitireyim tek tek yazıp duvara asacağım gözümün önünde dursun
ben yazıyorum ya şimdi hiç bilmediğim için. yazıp yapıştırıyorum notları
ama bunu hiiiç anlamadım ya nece bu :KK70:

80.sayfaya geldim, bu günlük bu kadar :KK66:
yatıyorum, iyi geceler.
bugün benim için pek verimli geçmedi, yarına telafi etmeliyim :KK66:
görüşürüz :KK68:

ooo erkencisin sen ben daha bir şey yemedim bile kendime bu sıralar zor geliyorum
tekrar yaptım ben de
ohooo bu saate kalınır mı hiç :KK70: az önce öğle yemeğimi bile yedim :KK70:
9da kalktım ben, kahvaltı ve mutfak temizliği ardına hemen kitabın başına geçtim.
tabi 10dan bu saate kadar sadece ders çalışsaydım acayip süper ötesi olacaktı ama :KK70: elbet öyle olmadı.
internete gir, arada dizi izle falan, anca tekrar yapabildim :KK43:
ya şu odaklanma işini yapmam lazım. elbet saatlerce ders başında oturmak imkansız ama 50 dakika ders 10 dakika ara şeklinde şimdiye kadar çok güzel ilerlemiş olurdum :KK43:

X