haklısın canım ama elden gelmiyor başka bir şey çalışacağız a grubuna da hazırlanmak istiyorum ama bilemiyorum ben evde çalışacağım imkan yok dershaneye çünkü düğün borçlarımız var kendi kendime başarı belki elde ederim hayırlısı sen 2014 de girdin mi canım a grubundan da hazırlandın sanırım sınavı zorlaştırdılar evet saçma sorular varben iibf mezunuyum.
dedimki ne zaman başvuru tarihleri var diye bugün görmüş oldum. pek bir kpss zedeyim konuşsam heralde çoğu kişi kpssye girmekten vazgeçer.şunu diyeyim.
1)eğer yarım saatte bir deneme çözecek hıza ulaşabilirseniz.
2)sadece 1. oturuma konsantre olabilirseniz.2. oturum torpilin dibi yada bilmiyorum. zengin oldukları için alan bilgisi dersanesine de gidebiliyorlar yada başka gezegende mi yaşıyorlar bilemedim
3)o yarım saatte bitirdiğiniz denemeyi çözümlediğinizde genel kültür ve genel yetenekte yanlış sayınız tek haneli ve 7 ve altı ise.yanlış yapmak yerine boş bırakmışsanız.doğru sayınız iki haneli en az birinci hanesi 2 ile başlıyorsa olabilir diyorum.
bunun harici bkunu çıkarıp alesle DGS karışımına çevirmişler hayırlı olsun
Doğal sayılar bitti benim çözümlemeye geçiyorum şimdimistik ben 193. sayfadayım mutlak değere geçtim
Doğal sayılar bitti benim çözümlemeye geçiyorum şimdi37.sayfa
Şöyle söyleyim benim cevremde atanamayan sadece ben varım. Ben de bu sene başladım daha bir iki hafta oldu işte çalışmaya başlayalı sen biliyorsun. Herkes işinde gücünde su anda. Hatta arkadaşlarım işi halledince şimdi çocuk hazırlığına başladılar. Kimi ilk senede atandı kimi ikinci kimi üçüncü.. Kimi dört sene hazırlandı. Bir arkadaşım yedi sene hazırlandı. Ama sonunda hepsi atandı.YUKARIDA BİR ARKADAŞ BAYAĞI OLUMSUZ ŞEYLER YAZMIŞ AMA ÇALIŞMAKTAN BAŞKA ELDEN BİR ŞEY GELMEZ HİÇ ÇALIŞMAZSAK HİÇ BİR ŞEY OLMAZ
Peki calismadigin için mi yoksa calistin da mi olmadi. Yoksa benim gibi bu sene mi başladın kpss ye.aynen herkes iş güç sahibi bugün ders çalaışırken düşünüyorum da ya diyorum kimler kimler memur oldum ben neden hak etmediğimden mi yoksa yeterince çalışmadığımdan mı olmadı diyip duruyorum kendi kendime ya tak etti canıma denilen noktada oluyorum çoğu zaman onun için şimdiden hazırlanıyorum
2012de 80 le atanamadım alım çok az oldu 2014 te de çalışamadım şimdi kaldık 2016 ya artık çalışamama olmazPeki calismadigin için mi yoksa calistin da mi olmadi. Yoksa benim gibi bu sene mi başladın kpss ye.
80 ile atanamaman kötü olmuş ya 2012de2012de 80 le atanamadım alım çok az oldu 2014 te de çalışamadım şimdi kaldık 2016 ya artık çalışamama olmaz
başla bakalım canım ben de mutlak değerlerin sorusunu bitirip üslülere geçeceğim bu gece80 ile atanamaman kötü olmuş ya 2012deiyi puanmış aslinda. Demek kısmet 2016 ya.
Ben şimdi başlıyorum çözümlemeye
Çok hızlısınbaşla bakalım canım ben de mutlak değerlerin sorusunu bitirip üslülere geçeceğim bu gece
benim problemlerim iyi o zaman daha fazla hızlanırım biraz temelim var ya o işe yarıyorÇok hızlısın
Bilemedim canım burada dilci çok dün ben de bir arkadaşla tanıştım burada dilci.mistik benim benim bir dilci arkadaşım vardı burada tanıştığım o sen sandım heralde yeni birnick aldı dedim sana msj attım