İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

ben iibf mezunuyum.
dedimki ne zaman başvuru tarihleri var diye bugün görmüş oldum. pek bir kpss zedeyim konuşsam heralde çoğu kişi kpssye girmekten vazgeçer.şunu diyeyim.
1)eğer yarım saatte bir deneme çözecek hıza ulaşabilirseniz.
2)sadece 1. oturuma konsantre olabilirseniz.2. oturum torpilin dibi yada bilmiyorum. zengin oldukları için alan bilgisi dersanesine de gidebiliyorlar yada başka gezegende mi yaşıyorlar bilemedim
3)o yarım saatte bitirdiğiniz denemeyi çözümlediğinizde genel kültür ve genel yetenekte yanlış sayınız tek haneli ve 7 ve altı ise.yanlış yapmak yerine boş bırakmışsanız.doğru sayınız iki haneli en az birinci hanesi 2 ile başlıyorsa olabilir diyorum.
bunun harici bkunu çıkarıp alesle DGS karışımına çevirmişler hayırlı olsun

haklısın canım ama elden gelmiyor başka bir şey çalışacağız a grubuna da hazırlanmak istiyorum ama bilemiyorum ben evde çalışacağım imkan yok dershaneye çünkü düğün borçlarımız var kendi kendime başarı belki elde ederim hayırlısı sen 2014 de girdin mi canım a grubundan da hazırlandın sanırım sınavı zorlaştırdılar evet saçma sorular var

mistik neredesin soru çözmeye devam mı? ben de çalışıyorum haaaa konum bitince kaçıncı sayfada olduğumu yazacğaım

MİSTİK BİRAZDAN KAÇINCI SAYFADA OLDUĞUMU YAZACAĞIM SEN SORU MU ÇÖZÜYON?

mistik ben 193. sayfadayım mutlak değere geçtim

YUKARIDA BİR ARKADAŞ BAYAĞI OLUMSUZ ŞEYLER YAZMIŞ AMA ÇALIŞMAKTAN BAŞKA ELDEN BİR ŞEY GELMEZ HİÇ ÇALIŞMAZSAK HİÇ BİR ŞEY OLMAZ

YUKARIDA BİR ARKADAŞ BAYAĞI OLUMSUZ ŞEYLER YAZMIŞ AMA ÇALIŞMAKTAN BAŞKA ELDEN BİR ŞEY GELMEZ HİÇ ÇALIŞMAZSAK HİÇ BİR ŞEY OLMAZ
Şöyle söyleyim benim cevremde atanamayan sadece ben varım. Ben de bu sene başladım daha bir iki hafta oldu işte çalışmaya başlayalı sen biliyorsun. Herkes işinde gücünde su anda. Hatta arkadaşlarım işi halledince şimdi çocuk hazırlığına başladılar. Kimi ilk senede atandı kimi ikinci kimi üçüncü.. Kimi dört sene hazırlandı. Bir arkadaşım yedi sene hazırlandı. Ama sonunda hepsi atandı.

Önemli olan hiç bırakmamak. Bu sene olmaz seneye seneye olmaz sonraki sene. Atanana is sahibi olana kadar vazgeçmeyip mücadeleye devam

aynen herkes iş güç sahibi bugün ders çalaışırken düşünüyorum da ya diyorum kimler kimler memur oldum ben neden hak etmediğimden mi yoksa yeterince çalışmadığımdan mı olmadı diyip duruyorum kendi kendime ya tak etti canıma denilen noktada oluyorum çoğu zaman onun için şimdiden hazırlanıyorum

Peki calismadigin için mi yoksa calistin da mi olmadi. Yoksa benim gibi bu sene mi başladın kpss ye.

mistik benim benim bir dilci arkadaşım vardı burada tanıştığım o sen sandım heralde yeni birnick aldı dedim sana msj attım

mistik benim benim bir dilci arkadaşım vardı burada tanıştığım o sen sandım heralde yeni birnick aldı dedim sana msj attım
Bilemedim canım burada dilci çok dün ben de bir arkadaşla tanıştım burada dilci.
çünkü dil bölümlerinde atanma çok zor o yüzden hep kalıyorlar. Dolu insan var dil bölümü 4001 sinavina hazırlanan

Çok çalışmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…