inşaallah hayırlısıyla olacak yeter ki hayırlısıyla ALLAH nasip etsin biz de çok çalışalımevet yaaaa o kadar konu ne zamanda biter acaba? düşününce insanın gözünde büyüyor, hayali şöyle kuralım, 2017 de hepimiz bir yerlerde memuruz, konular bize vız gelir-tırıs gider.
kaç sayfa var ve kaçıncı sayfadasın?matematik kitabını bir bitirip atmak istiyorum kenara
ben murat yayınlarında matematikten 165. sayfadayım Türkçeden de yazım kurallarındayımkaç sayfa var ve kaçıncı sayfadasın?
ben de antrenmanlarla mat. 2.günü bitirdim akşam.
sabah da tarihin pusulası kitabından ilk 20 sayfayı yaptım.
35.sayfadayım. 130 sayfam kaldıben murat yayınlarında matematikten 165. sayfadayım Türkçeden de yazım kurallarındayım
BUGÜN BEN KAÇAYIM BAYAĞI SENDEN35.sayfadayım. 130 sayfam kaldı
matematik kaç sayfa canım toplamda?ben murat yayınlarında matematikten 165. sayfadayım Türkçeden de yazım kurallarındayım
700 küsür sayfa kitap geometriyle birlikte ben geomatri yazacağım ama analitik geometri çalışmam 685 falan sayfada ben bitireceğim kitabı Türkçe bir haftaya biter sonra ihtiyaç matematik kitabına geçeceğim o da güzel anlatıyormatematik kaç sayfa canım toplamda?
ben türkçe hiç başlamadım henüz.
abowwww 685 sayfanın 165.desin yani? hedef belirledin mi, ne kadar sürede bitireceksin?700 küsür sayfa kitap geometriyle birlikte ben geomatri yazacağım ama analitik geometri çalışmam 685 falan sayfada ben bitireceğim kitabı Türkçe bir haftaya biter sonra ihtiyaç matematik kitabına geçeceğim o da güzel anlatıyor
evet Türkçeden de çok soru çözmek şart matematik konusunda bir şey diyemiyorum problemlere gelsem hızlı geçer onları biliyorum ama geometri de çalışayım diyorum bakalım bu ay sonu bitirebilsem keşke kitabı da atsam kenara ohh ne iyi olur...bol test önemli ben şimdi tarih coğrafya vatandaşlıkları da düşünüyorum güncelleri biraz toparlamıştımabowwww 685 sayfanın 165.desin yani? hedef belirledin mi, ne kadar sürede bitireceksin?
Türkçe 1 haftaya biterse çok güzel, ama sanırırm onda da sık sık paragraf okuyup, çözmek gerekli değil mi, pratiklik ve hız kazanmak açısından.
Ama biz daha yeni başladık. Yeni başlayanlara göre yine iyiyiz bencebizden daha fazla çalışanlar olduğuna eminim ben
ben de güveniyorum bize bakalım ben şu Türkçeyi bitireyim tarih kitabına başlayacağım tarihten korkuyorum çünküAma biz daha yeni başladık. Yeni başlayanlara göre yine iyiyiz bence
İyice moda girip kafamızı kitaptan kaldıramaz hale geliriz yakında, bu hızla gidersek
Canım 35.sayfada 10.soruya bakabilir misin? Ben cevabı nedense -11 buluyorum :)ben de güveniyorum bize bakalım ben şu Türkçeyi bitireyim tarih kitabına başlayacağım tarihten korkuyorum çünkü
bakıyorum şimdiCanım 35.sayfada 10.soruya bakabilir misin? Ben cevabı nedense -11 buluyorum :)
canım ardışık tek doğal sayı diyor ya farkları 40 mış ben 11 ile 9 u aldım 11in karesi 121 9 un karesi 81 birbirinden çıkarınca 40 çıkıyor zaten küçük olan da böylelikle 9bakıyorum şimdi
Çok teşekkür ettiiiiimcanım ardışık tek doğal sayı diyor ya farkları 40 mış ben 11 ile 9 u aldım 11in karesi 121 9 un karesi 81 birbirinden çıkarınca 40 çıkıyor zaten küçük olan da böylelikle 9
rica ederim kuzum elimden geldiğince yardımcı olurumÇok teşekkür ettiiiiim
Ben denklem kurayım dedim ama denklemi çözemedim. Değer vererek daha kolayrica ederim kuzum elimden geldiğince yardımcı olurum