Gece 3e kadar çalıştım elimde kitapla uyuyakalmışımanladım canım ben de murat yayınlarını aldım memnunum şuan için gece çok çalıştın mı
neredesin eve neden geç dönecen gezmedemisinGece 3e kadar çalıştım elimde kitapla uyuyakalmışım
Bizim bahçe var da orada çalışıyorum dört beş gündür bu akşam eve donuyoruz. Gündüz çiftçilik yapıyorum gece de kpssneredesin eve neden geç dönecen gezmedemisinamma da soru sordum haaaaaaaaaaaaaaaaaa
Of of çok hızlısın. Bu gece uyumasam mi acabarasyonel bitti benim ondalık sayılardayım
sen ne kadar alman lazım hedefteki puan kaç?Of of çok hızlısın. Bu gece uyumasam mi acaba
matematik temelim var ya canım benim o işimi kolaylaştırıyor bir tarih cografya vatandaşlık başlayınca yavaşlayacak benim motor konuları iyi anlayayım diye senin geometri var mı temelin falanOf of çok hızlısın. Bu gece uyumasam mi acaba
Yok canım bende temel hiçmatematik temelim var ya canım benim o işimi kolaylaştırıyor bir tarih cografya vatandaşlık başlayınca yavaşlayacak benim motor konuları iyi anlayayım diye senin geometri var mı temelin falan
nereden geliyorsun kız sen işte mi çalışıyorsun yoksa çalıştıktan sonra 92 de alınır 14 ay var sınava ssıkacağız birbirimizi gaza getireceğiz ondalık sayılar bitti murat yayınlrından matematik kitabında 157. sayfadayım mistikYok canım bende temel hiç
yeni yeni başladım iste
Hedef 92
Bu arada hala yoldayım. Varamadım eve
Günaydın vücudum dökülüyor ama kalkmam lazım.685. sayfada biter benim için kitap analitik çalışmayacağım şuan 157. sayfadayım konu sıralamalar
Ben tüm kitabı çalışacağım. Geometri de dahil. Çünkü yüksek puan almalıyım ve vakit de varken hazır hepsini sindire sindire çalışmak istiyorumnereden geliyorsun kız sen işte mi çalışıyorsun yoksa çalıştıktan sonra 92 de alınır 14 ay var sınava ssıkacağız birbirimizi gaza getireceğiz ondalık sayılar bitti murat yayınlrından matematik kitabında 157. sayfadayım mistik
Allah yardımcımız olsun canım hepimizin.Günaydın vücudum dökülüyor ama kalkmam lazım.
Canım bizim sebze meyve yetiştirdiğimiz bahçe var. Ağaçlarla toprakla devamlı ilgilenmek gerekiyor. İşte dört beş gündür orayla uğraşıyorduk. Ailem haftaya yine gider ama ben anca bir ay sonra giderim çünkü cidden insan çok yoruluyor ve ders çalışmak için sadece gece vakit kalıyor o da pek verimli geçmiyor işte.
O yüzden bu hafta çok ilerleyemedim.
Şimdi oturuyorum dersin başına
Ben tüm kitabı çalışacağım. Geometri de dahil. Çünkü yüksek puan almalıyım ve vakit de varken hazır hepsini sindire sindire çalışmak istiyorum
İnşallah hep birlikte başaracağızAllah yardımcımız olsun canım hepimizin.
inşallah hedeflediğimiz puanlara ulaşırız.
zaten sizi okudum da gaza geldim dün, ben de antrenamlarla matematik 1.günü bitirdim, keşke dedim 2-3 gün çıktı alsaymışım, çünkü olsaydı evde daha da yapacaktım.İnşallah hep birlikte başaracağız
Sen hangi dersleri çalışıyordun. Biz Aaynaa ile sayfa sayfa her gün bildirim yapıyoruz çalıştığımız derslerden. Sen de yazsana istersen acayip gaza getiriyor. Misal Aaynaa çok ilerde kitabın üçte birini bitirdi ona yetişmeye çalışıyorumAcayip gaza getiriyor
o net olayını tam bilmiyorum canım daha hiç deneme sınavına girmedim. eğer olursa ekimde dershaneye yazılırsam orada öğrenirim bu puanlama işlerini diyorum. dershane hem çalışmaya motive edcek hem de bu puanlama tercih konularında da benim için öğretici olacak gibizaten sizi okudum da gaza geldim dün, ben de antrenamlarla matematik 1.günü bitirdim, keşke dedim 2-3 gün çıktı alsaymışım, çünkü olsaydı evde daha da yapacaktım.
işyeirnden çıktı alıp götürüyorum, evde çözüyorum, kitabın kendisi yok da.
şu sıralar ben de matematik ağırlık verdim canım. çsiz de çok güzel gidiyorsunuz maşallah canım
hedefin 92 ya, bunun için en az kaç net yapman lazım?
Bugün ben de Türkçe çalışayım diyorum gece uyuyamadım ya düşünmekten uykuya dalamıyorum sonra da geç kalkıyorum mistik bana da meyve yolla taze olurMatemayik 25.sayfadayım. Türkçeye henüz geçmedim
evet yaaaa o kadar konu ne zamanda biter acaba? düşününce insanın gözünde büyüyor, hayali şöyle kuralım, 2017 de hepimiz bir yerlerde memuruz, konular bize vız gelir-tırıs gider.Bugün ben de Türkçe çalışayım diyorum gece uyuyamadım ya düşünmekten uykuya dalamıyorum sonra da geç kalkıyorum mistik bana da meyve yolla taze olurgeometri çalışacağım ben de ama analitik geometriye bakmam tarih cografya anayasa zaten gözümde büyüyor