- 7 Mayıs 2015
- 225
- 73
canım benim çok teşekkür ederim insanların böyle desteğe ihtiyacı var işte sonra çocuklarına da böyle baştan savma davranıyorlar nasıl insanlar çıkıyor meydana..sen de onlara sırıt valla hiiiiç canını sıkmaotur çalış ama sağlam çalış sınava giderken çalıştım rahatlığı olsun omuzlarında, hiç çalışmadan sınava giriyorum yüküyle girme. vicdanın rahat olsun. o sene atanamadıysan da çalıştım ama bu sene olmadı dersin kendine, için rahat olur. o senenin alt yapısıyla bir sene daha çalışırsan en yüksek puanı alırsın.
böyle insanlarla asla vakit kaybetme, hemen otur aç kitabını, hemen şimdi başla
ben şahsen birinin hayatını öyle kötü etkilemeye cesaret edemem. insan var insan var, biri kararlıdır tamam etkilenmez ama herkes bir değil, hayır çalışma yapamazsın atanamazsın diyenden etkilenecek kişiler de var. insanı umutsuzlandırmaya ne hakkın var senin. belki kısmeti o sene ve sen onu engelliyorsun. çalışma şevkini alıyorsun. büyük cesaret valla ben bunun vebalinin altına giremezdimcanım benim çok teşekkür ederim insanların böyle desteğe ihtiyacı var işte sonra çocuklarına da böyle baştan savma davranıyorlar nasıl insanlar çıkıyor meydana..
canım çok teşekkür ederim çok her kelimene katılıorumben şahsen birinin hayatını öyle kötü etkilemeye cesaret edemem. insan var insan var, biri kararlıdır tamam etkilenmez ama herkes bir değil, hayır çalışma yapamazsın atanamazsın diyenden etkilenecek kişiler de var. insanı umutsuzlandırmaya ne hakkın var senin. belki kısmeti o sene ve sen onu engelliyorsun. çalışma şevkini alıyorsun. büyük cesaret valla ben bunun vebalinin altına giremezdim
o diğer sorun için ise onun cevabını buradan bulamayabilirsin. geçmiş senelerin atanan listeleri oluyor ösym sitesinde. sen geçmiş yılların kitapçıklarını listelerini açılan kadroları ve atananların listelerini indirip incele devamlı. anca onları inceleyerek hakim olabilirsin mevzuya. üç aşağı beş yukarı ne olacak 2016da anlayabilmek için.
sana önerim gün boyu ders çalış, arada sıkılınca da ösym sitesindeki o kadrları listeleri incele, iyice konuya hakim olmuş olursun böylece. ben o atananları isimleri gördükçe daha da aşka geliyorum
aynen canım öyle vallaaynen canım , millet uyanık rakipleri ekarte edip edip çalışıyorlar demekki. biz de öyle yapalım bari.
ay beni hiç sorma 2 günüm verimsiz geçti. dün tarih çalıştım, 2.üniteyi tekrar ettim, bugün de aynı şekilde. matematik bakamadım, çalışıyorum bir yandan da, vaktim kısıtlı maalesef. matematik 3.günde kaldım.aynen canım öyle valla
sen neler yaptın hangi konudasın, Aaynaa daha gelmedi, kesin çalışıyorşimdi gelir bir 50 sayfa daha bitti der ben en iyisi matematiğe yumulayım
siz ikiniz iyisiniz maşallah, inşallah sınava kadar da böyle gidersiniz de, güzel puanlar görürüz elbirliğiyle.aynen canım öyle valla
sen neler yaptın hangi konudasın, Aaynaa daha gelmedi, kesin çalışıyorşimdi gelir bir 50 sayfa daha bitti der ben en iyisi matematiğe yumulayım
siz ikiniz iyisiniz maşallah, inşallah sınava kadar da böyle gidersiniz de, güzel puanlar görürüz elbirliğiyle.
ben antrenmanlarla matematik ilk kitabı bitirmiştim. çok yararı oldu bana. ikinci kitabının da başında kaldım. arada o ikinci kitabı da bitirmem lazım. çok iyi dimi devamlı alıştırma çözmekten rüyanda bile onları görmeye başlıyorsunay beni hiç sorma 2 günüm verimsiz geçti. dün tarih çalıştım, 2.üniteyi tekrar ettim, bugün de aynı şekilde. matematik bakamadım, çalışıyorum bir yandan da, vaktim kısıtlı maalesef. matematik 3.günde kaldım.
bizim elimizde, çok büyük bir aksilik olmazsa Allah korusun, yapacağımız başka bir iş yok, oturup çalışacağız hep birlikte, atla deve değil sonuçta diyorum kendime devamlı, herkes yapıyor, biz de yaparızsiz ikiniz iyisiniz maşallah, inşallah sınava kadar da böyle gidersiniz de, güzel puanlar görürüz elbirliğiyle.
ben de aynen öyle diyorum, yapanlar bizden çok mu zeki, oturup çalışacaksın ötesi yok, bahane de yok.bizim elimizde, çok büyük bir aksilik olmazsa Allah korusun, yapacağımız başka bir iş yok, oturup çalışacağız hep birlikte, atla deve değil sonuçta diyorum kendime devamlı, herkes yapıyor, biz de yaparız
canım kpss kaldırılacak olsa bu seneden çok önemli ses getirirdi belki a grubunun kalkar yoksa b grubu kalkmaz kpss sınav parası tercih parasından neden vazgeçsinler ki sen çalışmana bakkızlar merhaba bende kpss ye hazırlanmaya başlıcam inş 2016 önlisans için ama hep şüphe çevremdekiler boşuna diyolar üzülüyorum
canım ben çok girmek istedim ama a grubunda kendime güvenemedim seneye a ve b ye gireceğim sen dershaneye gidiyor musun?2015 e a ğrubundan hazırlanan yokmu arkadaşlar destek olacağımız birbirimize
ne mezunusun canım? ne kadar zamandır çalışıyorsun?yok gitmedim