İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

canım benim çok teşekkür ederim insanların böyle desteğe ihtiyacı var işte sonra çocuklarına da böyle baştan savma davranıyorlar nasıl insanlar çıkıyor meydana..

canım benim çok teşekkür ederim insanların böyle desteğe ihtiyacı var işte sonra çocuklarına da böyle baştan savma davranıyorlar nasıl insanlar çıkıyor meydana..
ben şahsen birinin hayatını öyle kötü etkilemeye cesaret edemem. insan var insan var, biri kararlıdır tamam etkilenmez ama herkes bir değil, hayır çalışma yapamazsın atanamazsın diyenden etkilenecek kişiler de var. insanı umutsuzlandırmaya ne hakkın var senin. belki kısmeti o sene ve sen onu engelliyorsun. çalışma şevkini alıyorsun. büyük cesaret valla ben bunun vebalinin altına giremezdim

o diğer sorun için ise onun cevabını buradan bulamayabilirsin. geçmiş senelerin atanan listeleri oluyor ösym sitesinde. sen geçmiş yılların kitapçıklarını listelerini açılan kadroları ve atananların listelerini indirip incele devamlı. anca onları inceleyerek hakim olabilirsin mevzuya. üç aşağı beş yukarı ne olacak 2016da anlayabilmek için.

sana önerim gün boyu ders çalış, arada sıkılınca da ösym sitesindeki o kadrları listeleri incele, iyice konuya hakim olmuş olursun böylece. ben o atananları isimleri gördükçe daha da aşka geliyorum

canım çok teşekkür ederim çok her kelimene katılıorum

aynen canım , millet uyanık rakipleri ekarte edip edip çalışıyorlar demekki. biz de öyle yapalım bari.
aynen canım öyle valla
sen neler yaptın hangi konudasın, Aaynaa daha gelmedi, kesin çalışıyor şimdi gelir bir 50 sayfa daha bitti der ben en iyisi matematiğe yumulayım

aynen canım öyle valla
sen neler yaptın hangi konudasın, Aaynaa daha gelmedi, kesin çalışıyor şimdi gelir bir 50 sayfa daha bitti der ben en iyisi matematiğe yumulayım
ay beni hiç sorma 2 günüm verimsiz geçti. dün tarih çalıştım, 2.üniteyi tekrar ettim, bugün de aynı şekilde. matematik bakamadım, çalışıyorum bir yandan da, vaktim kısıtlı maalesef. matematik 3.günde kaldım.

ben antrenmanlarla matematik ilk kitabı bitirmiştim. çok yararı oldu bana. ikinci kitabının da başında kaldım. arada o ikinci kitabı da bitirmem lazım. çok iyi dimi devamlı alıştırma çözmekten rüyanda bile onları görmeye başlıyorsun

siz ikiniz iyisiniz maşallah, inşallah sınava kadar da böyle gidersiniz de, güzel puanlar görürüz elbirliğiyle.
bizim elimizde, çok büyük bir aksilik olmazsa Allah korusun, yapacağımız başka bir iş yok, oturup çalışacağız hep birlikte, atla deve değil sonuçta diyorum kendime devamlı, herkes yapıyor, biz de yaparız

ben de aynen öyle diyorum, yapanlar bizden çok mu zeki, oturup çalışacaksın ötesi yok, bahane de yok.

kızlar merhaba bende kpss ye hazırlanmaya başlıcam inş 2016 önlisans için ama hep şüphe çevremdekiler boşuna diyolar üzülüyorum
canım kpss kaldırılacak olsa bu seneden çok önemli ses getirirdi belki a grubunun kalkar yoksa b grubu kalkmaz kpss sınav parası tercih parasından neden vazgeçsinler ki sen çalışmana bak

artık stres atmanın yolu gülşenin şarkısı bangır bangırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

DİNLEYİN HATUNLAR BEN ÇOŞTUM MAT SORULARI KORKUN BENDEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…