tanışmıştık arkadaşla burada daha girmiyor teli de vardı o da ankarada konuşuyorduk da sonra telim bozuldu numarası da gitti görüşemyorum evet dilci çoktur ya herkes artık memur olmak istiyor tabii ki senin de atanana arkadaşın çokmuş baksana benim de öyle onları düşündükçe sinir oluyorumBilemedim canım burada dilci çok dün ben de bir arkadaşla tanıştım burada dilci.
çünkü dil bölümlerinde atanma çok zor o yüzden hep kalıyorlar. Dolu insan var dil bölümü 4001 sinavina hazırlanan
Çok çalışmamız lazım
Ben de kahvaltı yapacağım ne yesemGeç kalktımhemen kahvaltı işini bitirip matematik çalışmaya başlıyorum
48.sayfadayımben hala kahvaltı yapmadım markete gittim geldimçayı koydum daha kitap açmadım
oo bayağı ilerlemişsin ben bugün çalışamadım annemle biraz kavga ettim bazen beni sinir ediyor şimdi de yemek yapıyorum akşam anca bakacağım öyle gözüküyor48.sayfadayım
Arada olur öylebugün çalışamadım ya annem sinirimi bozdu sıktı canımı çalışamadım
kaçıncı sayfadasınArada olur öyle
Sen de dinlen bugün biraz
Sıkma canını
49.sayfadayım daha yeni oturdum başınakaçıncı sayfadasın
canım öncelikle kendine hedef belirle, sonra da biran önce çalışmaya başla, ötesini düşünme. olumsuz konuşanlar hep bu işi başaramayanlardır. atanan çok insan var çevremde.kızlar merhaba bende kpss ye hazırlanmaya başlıcam inş 2016 önlisans için ama hep şüphe çevremdekiler boşuna diyolar üzülüyorum
canım ben 2.ünv olarak aöf adalet okuyorum bu bölümden atanmak istiyorum ama sadece izmir içi istiyorum. ataması olmayan bir kuruma çünkü evliyim ve eşim şehir değiştiremez. ataması olmayan kurumlar nereler pekicanım öncelikle kendine hedef belirle, sonra da biran önce çalışmaya başla, ötesini düşünme. olumsuz konuşanlar hep bu işi başaramayanlardır. atanan çok insan var çevremde.
zaten millet hiç susmuyorkızlar merhaba bende kpss ye hazırlanmaya başlıcam inş 2016 önlisans için ama hep şüphe çevremdekiler boşuna diyolar üzülüyorum
süpersin canımcım, başka da bişey denmiyor. onu diyenler de acaba böyle kişiler mi kız, rakip olmasın bize diye mi yapıyorlarzaten millet hiç susmuyor
sen öyle diyenlere evet haklısınız, bence de artık boşuna hazırlanmayın de :)) rakip ne kadar az olursa o kadar iyi
ama sen çalışmaya devamsonuna kadar çalışmaya devam
ben kesinlikle öyle düşünüyorum. atı alan üsküdarı geçti, millet torpil var diye diye atandı hep, biz onların ağzına bakarken popomuzun üstüne oturup çalışmadık, çalışan tıkır tıkır kazanıyorsüpersin canımcım, başka da bişey denmiyor. onu diyenler de acaba böyle kişiler mi kız, rakip olmasın bize diye mi yapıyorlar
kesinlikle katılıyorum bir de boş boş sırıtıyolar karşımda Allahım sabır diyorum ya:)ben kesinlikle öyle düşünüyorum. atı alan üsküdarı geçti, millet torpil var diye diye atandı hep, biz onların ağzına bakarken popomuzun üstüne oturup çalışmadık, çalışan tıkır tıkır kazanıyor
aynen canım , millet uyanık rakipleri ekarte edip edip çalışıyorlar demekki. biz de öyle yapalım bari.ben kesinlikle öyle düşünüyorum. atı alan üsküdarı geçti, millet torpil var diye diye atandı hep, biz onların ağzına bakarken popomuzun üstüne oturup çalışmadık, çalışan tıkır tıkır kazanıyor
sen de onlara sırıt valla hiiiiç canını sıkmakesinlikle katılıyorum bir de boş boş sırıtıyolar karşımda Allahım sabır diyorum ya:)