İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

tanışmıştık arkadaşla burada daha girmiyor teli de vardı o da ankarada konuşuyorduk da sonra telim bozuldu numarası da gitti görüşemyorum evet dilci çoktur ya herkes artık memur olmak istiyor tabii ki senin de atanana arkadaşın çokmuş baksana benim de öyle onları düşündükçe sinir oluyorum

ben hala kahvaltı yapmadım markete gittim geldim çayı koydum daha kitap açmadım

bugün çalışamadım ya annem sinirimi bozdu sıktı canımı çalışamadım

kızlar merhaba bende kpss ye hazırlanmaya başlıcam inş 2016 önlisans için ama hep şüphe çevremdekiler boşuna diyolar üzülüyorum

kızlar merhaba bende kpss ye hazırlanmaya başlıcam inş 2016 önlisans için ama hep şüphe çevremdekiler boşuna diyolar üzülüyorum
canım öncelikle kendine hedef belirle, sonra da biran önce çalışmaya başla, ötesini düşünme. olumsuz konuşanlar hep bu işi başaramayanlardır. atanan çok insan var çevremde.

canım öncelikle kendine hedef belirle, sonra da biran önce çalışmaya başla, ötesini düşünme. olumsuz konuşanlar hep bu işi başaramayanlardır. atanan çok insan var çevremde.
canım ben 2.ünv olarak aöf adalet okuyorum bu bölümden atanmak istiyorum ama sadece izmir içi istiyorum. ataması olmayan bir kuruma çünkü evliyim ve eşim şehir değiştiremez. ataması olmayan kurumlar nereler peki

zaten millet hiç susmuyor
sen öyle diyenlere evet haklısınız, bence de artık boşuna hazırlanmayın de :)) rakip ne kadar az olursa o kadar iyi
ama sen çalışmaya devam sonuna kadar çalışmaya devam

zaten millet hiç susmuyor
sen öyle diyenlere evet haklısınız, bence de artık boşuna hazırlanmayın de :)) rakip ne kadar az olursa o kadar iyi
ama sen çalışmaya devam sonuna kadar çalışmaya devam
süpersin canımcım, başka da bişey denmiyor. onu diyenler de acaba böyle kişiler mi kız, rakip olmasın bize diye mi yapıyorlar

süpersin canımcım, başka da bişey denmiyor. onu diyenler de acaba böyle kişiler mi kız, rakip olmasın bize diye mi yapıyorlar
ben kesinlikle öyle düşünüyorum. atı alan üsküdarı geçti, millet torpil var diye diye atandı hep, biz onların ağzına bakarken popomuzun üstüne oturup çalışmadık, çalışan tıkır tıkır kazanıyor

aynen canım , millet uyanık rakipleri ekarte edip edip çalışıyorlar demekki. biz de öyle yapalım bari.

kesinlikle katılıyorum bir de boş boş sırıtıyolar karşımda Allahım sabır diyorum ya:)
sen de onlara sırıt valla hiiiiç canını sıkma otur çalış ama sağlam çalış sınava giderken çalıştım rahatlığı olsun omuzlarında, hiç çalışmadan sınava giriyorum yüküyle girme. vicdanın rahat olsun. o sene atanamadıysan da çalıştım ama bu sene olmadı dersin kendine, için rahat olur. o senenin alt yapısıyla bir sene daha çalışırsan en yüksek puanı alırsın.

böyle insanlarla asla vakit kaybetme, hemen otur aç kitabını, hemen şimdi başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…