İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

offf offf bilen de konuşuyor bilmeyen de bir komşum bol bol test kitabı al dior elimdekiler bitti de alması kaldı aman kitaplarda sanki hep 1 tl ya

kaldı 14 ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

mistik atanman için sana kaç lazım sen öğretmenlik mezunusun demi yoksa 4001 olarak mı atanmak istiyorsun

mistik atanman için sana kaç lazım sen öğretmenlik mezunusun demi yoksa 4001 olarak mı atanmak istiyorsun
4001 benim
iyi etmişsin canım sen Türkçeden den ilk önce murat yayınlarından mı çalışacaksın aynı kitap sende de var sanırım
Evet aynen ilk murattan gideceğim. Bu sene muratın konu ve soru setlerini almıştım. Konuları ilk murattan bitireceğim

sende kaçıncı sayfadasın onları yaz her an

offf offf bilen de konuşuyor bilmeyen de bir komşum bol bol test kitabı al dior elimdekiler bitti de alması kaldı aman kitaplarda sanki hep 1 tl ya
bol bol test kitabına gerek yok ki, internette bol miktarda deneme testi var zaten, kpss dökümanları yaz, bir sürü test çıkıyor. geçen memurlar nette denk geldim, bir sürü deneme sınavı koymuşlar. istersen ben de sana gönderebilirm canım bende de vardı, mail adresini mesaj at.

TAMAM CANIM OLUR VALLAHA

mistikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çok mu çalışıyorsun kız

kız sen mistiğe laf atcağına çalışsana, mistik çatır çatır çalışıyor bence seni geçmek için.
o başlattı seni geçeceğim diye :d ben de ona böyle laf atıyorum ya benim bir zikir gurubum var ona da bakıyorum ara ara son kez yine listeyi düzenledim daha sonra derslerden ilgilenemem diye bakalım mistik şuan sadece mat çalışıyor akşam da türkçe çalışayım bari ben de

sen de aramıza katıldın canım birbirimize gaz vererek bazen birbirimizi gıcık ederek çalışacağız başka gaza gelemeyiz

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mistikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…