İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

ihtiyacin cok eaki kitabi vardi.
kpss notlar sizesinden kitap siparis verdim daha dogrusu notlar guzele benziyor. bi bakin istrtsenuz . bide tarih bulmaca var. bayildim.ona hem.eglenceli hemde ofretici

daha hic baslamadim.notlar.gelsinde.turkceden baslayacam . bes dakka bile olsa konulara.bakicam artik yazim tatil.felan derken bi ay bakamam zaten

daha hic baslamadim.notlar.gelsinde.turkceden baslayacam . bes dakka bile olsa konulara.bakicam artik yazim tatil.felan derken bi ay bakamam zaten
kimden not gelecek canım ben de adet oldum ağrım olduğundan ders çalışamadım bugün

ben kendimce soyle.bi.plan yapim ilk.turkcedeb basliycam konu + soru turkxe bitinde bi.muddet sirt trkce soru cozumune ayircam. sonra matematik konu.calismasi matematik zor biraz.baya.ugrastircak beni. devaminda gene turkce soru cozumu + matematik tabi. matematiktrn yqvas ilerlemeyi dusunuyorum on bes konu calistim diyelim o konularla ilgili baya.bi.soru cozumu yapicam sinra.bi knu daha ekliycem. boyle.boyle. g. y bitexek ins.

ben kendimce soyle.bi.plan yapim ilk.turkcedeb basliycam konu + soru turkxe bitinde bi.muddet sirt trkce soru cozumune ayircam. sonra matematik konu.calismasi matematik zor biraz.baya.ugrastircak beni. devaminda gene turkce soru cozumu + matematik tabi. matematiktrn yqvas ilerlemeyi dusunuyorum on bes konu calistim diyelim o konularla ilgili baya.bi.soru cozumu yapicam sinra.bi knu daha ekliycem. boyle.boyle. g. y bitexek ins.
hayırlısı ben de türkçe çalıştım en başta yazım kurallarındayım şimdi matematik başladım türkçeyi bir haftaya bitireyim diyorum bol soru çözmek şart sınavda süre sorunu da oluyor herkes kendini bilir kendine göre çalışma planı şart herkes aynı şekilde çalışamıyor

Kızlar ben çalışmadığı için girip yazamıyorum da ama eğer en kisa zamanda ciddi bir şekilde başladığım artik

slm kizlar nerelerdesiniz benimde.notlarim.geldi turkceden baslayacagim ins.
Hadi başla bakalım ben memlekette olduğumdan bir hafta çalısamayacagim ama evime hayirlisiyla dönünce calismaya devam sana nereden not geldi

Sevdaçim netten mi getirttin
Netten.siparia verdim. Hemen geldi . Guncel.bilgiler felan var cok iyi kapida odemeli turkce.ve gk 39 lira gk cok iyi bence tek sayfada bi konuyi goruyorsun a4 kagidindan.daha.buyuk.sayfada hazirlamislqr. Cok.beyendim. Benim kizimin bu ara gaz.sancisi.var geceleri uyku uyuyamioz. Bende uykusuz.kaliyprum. Daha firsat olmadi baslamaya

mrb arkadaşlar,ben geldim ... görümcem ve kuzeni geldiler ve kaldılar ancak benim bi kendime reset çekmem gerekiyor öyle hemen derse başlayamammm... mayıs başı hazırım..

mrb arkadaşlar,ben geldim ... görümcem ve kuzeni geldiler ve kaldılar ancak benim bi kendime reset çekmem gerekiyor öyle hemen derse başlayamammm... mayıs başı hazırım..
Dün döndüm evime akşam bugün temizlik falan belki akşama biraz bakabilirim ama bugün temizlik zamanı

X