İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Hiç kendime güveniyorum açıkçası zaten ygs kitabı aldım oradan başlayacağım sende ole yapabilirsin temel önemli
alan çalışıp çalışmayacağımı bilemiyorum konuları bitirip bitiremeyeceğime

Ben bu sene denemek istiyorum sadece tam anlamıyla seneye hazırlamak istiyorum hem soru tarzını görmüş olurum die dusunuyorum

Sende düşünebilirsin esnasında bir yere atanma şansımız daha çok olur
benim ingilizcem çok yok süper lise mezunuyum ama bilgi kalmadı ne yazık ki alan çalışması da gözümde büyüyor ama mecbur çalışacağım daha fazla şansım olması için memuriyet için hayırlısı canım sen kaç yaşındasın alan konusunda da birbirimize yardımcı olalım ben şuan gk gy bitirme için uğraşıyorum

Inşallah canım hayırlısı olsun ben de 30 oldum malesef evet bencede zor ama olmayacak değil yapanlar nasıl yapıyo bizde yapabilir benim 1 yasinda bi kzim var onunla çalışmak çok zor olacak ama hersey onun icin

Tatlım dediğim gibi alanda hiç bilgim yok derslerin Bile ne olup olmadığını tam bilmiyorum tek bildiğim çalışmam gerektigi

Inşallah canım hayırlısı olsun ben de 30 oldum malesef evet bencede zor ama olmayacak değil yapanlar nasıl yapıyo bizde yapabilir benim 1 yasinda bi kzim var onunla çalışmak çok zor olacak ama hersey onun icin
evet ben de bebek istiyorum ama kafa o kadar dolu ki ders çalışmam lazım bebek istiyrum onun sıkıntısı düğün borçları annem bayağı hasta ara ara onu da takıyorum kafaya saçları beyazlattım ama kendimi kendime kanıtlayamadım bir türlü memuriyet bizim için mi zor olacak olan nasıl oluyor çevremde bile birkaç memur tanıdıklar var hepsinin havası da bana sinir oluyorum

kizlar benomde mattan on tane.ancanet cikar. yasda gecio.hiran.once.baslamak.lazim . gaz verelim birbirimize burda. calismadigimiz.zaman.ceza felan verelim tablo yapalim. eglencelide olsum calisma.istegimizde.olsun

kaç saat çalıştığımızı hangi konularda olduğumuzu yazalım konuları bakalım hangimizönce bitirecek

Murat yayınlarının konu anlatımlı mat kitabının doğal sayılarda bölme konusuna geldim sayfa 63

slm . turkcrden benim.kaynaklarim cok.eski konu.anlatimli kitap.almak istiyprum ama.tum.konular icinde.olsun. hangi.kitabi.tavsiye edersiniz canim

Kızlar Naber hiç giremiyorum doğru dürüst ders de calismiyor iki gündür hastayım is kisimli ilgili
len derken gün bitiyor nasıl olacak biri bana bi akıl versin bu stresle bu kadar zamanı nasıl getireceğiz onu da düşünmüyorum değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…