- 12 Şubat 2015
- 6.445
- 15.412
gunaydın kızlarr..herkes uykuda sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın kızlarr..herkes uykuda sanırım
evet güncel bilgileri paylaşalım birbirimiz haberdar edelim daha iyi olmaz mı:))güncel bilgiler notu mu?
günaydın canım:))gunaydın kızlarr..
sirke sürsene canım koltuk altlarına başına falangeceyi acilde geçirdik canım kızım çok hasta ateşini bi turlu dusuremıyoruz şimdi eve geldik ama yine aynıyız.. 38.4 ten aşağıya düşmüyor ama habire çıkıyorda çıkıyor neyse kendime 1 hafta mola kızım iyileşene kadar .. gece uyumadım hiç şimdide aynen kızım uyusa dahi uyuyamıyorum ateşi çok yukselirse havale geçirirse diye.. ders çalışmaya erkenden başlamanın avantajı kendime kafadan mola verebiliyorum yani
olur canım olmasına da o kadar var ki sen kitap mı almıştın yoksa netten mi araştırdın?evet güncel bilgileri paylaşalım birbirimiz haberdar edelim daha iyi olmaz mı:))
canım benim önceki seneden dersaneden var nettende arastrma içerisindeyim hani hepsini olamasada hergün üçbeş tane paylaşalım güncel daha kalıcı olur:)) 2014 te beni tarihle birlikte günceller vurdu(olur canım olmasına da o kadar var ki sen kitap mı almıştın yoksa netten mi araştırdın?
beni de aynı güncel yapamadım tarih de yapamadım kaldım saf gibi güncel notlarını mail olarak falan atabileceğin bir durum var mı ben çünkü aradan tamamen çıkarayım diyorum onları elime almışkencanım benim önceki seneden dersaneden var nettende arastrma içerisindeyim hani hepsini olamasada hergün üçbeş tane paylaşalım güncel daha kalıcı olur:)) 2014 te beni tarihle birlikte günceller vurdu(
canım mailim yok ama inana bana öyle aradan tamamen falan hayatta çıkaramazsın güncelleri çok geniş( sürekli bişeyler oluyor yada yeni bişeyler öğreniyorsun :))beni de aynı güncel yapamadım tarih de yapamadım kaldım saf gibi güncel notlarını mail olarak falan atabileceğin bir durum var mı ben çünkü aradan tamamen çıkarayım diyorum onları elime almışken
Tembellikslm kızlar neler yaptınız bugunnnnn
bende baslıcam kuzum bugnn gecee .. hatta bırazdfan nıye yok tadın hayırdır canımNasılsınız hanımlar ben bugün pek tadım yok gece çalışırım heralde bugün uyudum hep
biraz canım sıkkın kilolarım yüzünden canım sıkıldı sonra bebek mevzusunu düşündüm sonra atanmayı bir saat ağladımbende baslıcam kuzum bugnn gecee .. hatta bırazdfan nıye yok tadın hayırdır canım
bu psıkolojı herkeste var gelecek kaygısı emın ol... ama ıyı dusunmek gerek kı ıyı olsunn cnımbiraz canım sıkkın kilolarım yüzünden canım sıkıldı sonra bebek mevzusunu düşündüm sonra atanmayı bir saat ağladım
bebek ıcın ık sene daha var bence canım senın ıcın .. benım fıkrım cunku hedeflerın var suan ..ısını elıne aldıktan sonra bu yonde sansını denersın sonra bebek hayırlısı ıle olur .. sıkma canını hersey olacagına varır hem.biraz canım sıkkın kilolarım yüzünden canım sıkıldı sonra bebek mevzusunu düşündüm sonra atanmayı bir saat ağladım
hayırlısı diyorum canım ne bileyim gelecek kaygısını da geçtik artık eşim biraz kilolarımdan memnun değil ben farkındayım fark ettiriyor da ama ben de stres yapınca canım daha çok tatlı ister oluyor şuan kendimi yaramaz kız çocuğu gibi hissediyorum bilmyorum ya ilk işim şu kilolardan kurtulmakbu psıkolojı herkeste var gelecek kaygısı emın ol... ama ıyı dusunmek gerek kı ıyı olsunn cnım
kac kılosun canım ... bende gecen sene 10 kılo aldım ama duzensız yasam tamamen.. bence sekızden sonra yeme..ornegın uc dılım yıyorsam ıı ye .. bı kac hafta sonra bır dılıme dusurdum .. kahvaltı cok onemlı asla atlama.. ara ogunde meyve ye .. abur cubur , kola uzak dur arada odullendır kendını yaramaz kızhayırlısı diyorum canım ne bileyim gelecek kaygısını da geçtik artık eşim biraz kilolarımdan memnun değil ben farkındayım fark ettiriyor da ama ben de stres yapınca canım daha çok tatlı ister oluyor şuan kendimi yaramaz kız çocuğu gibi hissediyorum bilmyorum ya ilk işim şu kilolardan kurtulmak
benim derdim tatlı canım özellikle de ders çalışırken ünv bittikten sınra panik atak oldum antideprasan kullandım o direk kilo yaptı zaten sonra da veremedim üstüne 10 kilo da seneler geçtikçe aldım şuan 87 kloyum canımkac kılosun canım ... bende gecen sene 10 kılo aldım ama duzensız yasam tamamen.. bence sekızden sonra yeme..ornegın uc dılım yıyorsam ıı ye .. bı kac hafta sonra bır dılıme dusurdum .. kahvaltı cok onemlı asla atlama.. ara ogunde meyve ye .. abur cubur , kola uzak dur arada odullendır kendını yaramaz kız
dıyetısyene gıtsen canım tanıdıgımız kız cok rahat verdı boyle.. uzmanlabenim derdim tatlı canım özellikle de ders çalışırken ünv bittikten sınra panik atak oldum antideprasan kullandım o direk kilo yaptı zaten sonra da veremedim üstüne 10 kilo da seneler geçtikçe aldım şuan 87 kloyum canım
hepsi kılasik listeyi veriyor elimze canım gittik benim derdim tatlıdan uzak durmakdıyetısyene gıtsen canım tanıdıgımız kız cok rahat verdı boyle.. uzmanla