İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

yatılı misafirlerim gelicek ne zaman giderler bilemiyorum.. bu ayda gittişyani..

1. TÜRKÇE (mantık soruları da eklendi)
2.MATEMATİK (mantık soruları eklendi)
3.TARİH (Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi eklendi)
4.COĞRAFYA
5.TEMEL YURTTAŞLIK BİLGİSİ
6. TÜRKİYE VE DÜNYA İLE İLGİLİ GENEL, KÜLTÜREL SOSYOEKONOMİK GÜNCEL KONULAR
güncel bilgilerin %65ini toparladım ara veriyorum şimdi ona yazı yazmaktan elim acıdı şimdi türkçe mat devam ederim

selam bende geldiiim.... tarih bir konu bitti :)) 2016 değil 2017 ye anca yetişirim been...

yaş 32 iktisat mezunuyum.... senin?
yaş 30 kamu mezunuyum canım evlimisin ben evliyim evli arkadaşlar var burada ama bşrkaç gündürdür ses soluk yok bir arkadaşımızın da misafiri var çalışamıyor

bekarsan canım çalışma düzenin daha iyi olur daha sıkı çalışmaya zamanın daha fazla olur önceki kpssden kaç aldın çalıştıklarını burada paylaşıp gaza geliyoruz birbirimizi motive ediyoruz

bekarsan canım çalışma düzenin daha iyi olur daha sıkı çalışmaya zamanın daha fazla olur önceki kpssden kaç aldın çalıştıklarını burada paylaşıp gaza geliyoruz birbirimizi motive ediyoruz

en son 2004 te girdim ben... o zaman 2 yıllık bilgisayar mezunuydum 77 aldım yerleşemedim.. şimdi bir de işte deniyeyim dedim özel sektörde emeklilik falan bir hayal... birder iktisat okuduk şimdi bakalım ne olcak sonumuz...

ben tarih islamiyet öncesi türk tarihini bitirdim.... akşamları ufak ufak bakıcam bakalım.... 2016 ya kadar hevesim kaçmaz inş :)

sen neleri çalıştın hangi konulardasın?
ben güncelleri toparladım işte türkçe de cümle bilgisindeyim matematiğe başladım ama konuyu bitiremedim ilk konudayım yetişemediğim oluyor derslere evin işi de olunca inş 2016 başarılı oluruz

X