Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyıyım csnım senhuu hanımlar nasılsınız?
ay bugün biraz daha iyiydim ama neyse boşver diyorum derslerime odaklanacağım sadece ya bazen boşa kendimi yoruyorumıyıyım csnım sen
calıs calıs canımay bugün biraz daha iyiydim ama neyse boşver diyorum derslerime odaklanacağım sadece ya bazen boşa kendimi yoruyorum
çalışıyorum canım aslında da daha çok çalışmam lazım gece çalışınca gündüz bazen çok uyuyorumcalıs calıs canım
çok mu duraccaklar ki canımyatılı misafirlerim gelicek ne zaman giderler bilemiyorum.. bu ayda gittişyani..
neden? 2017selam bende geldiiim.... tarih bir konu bitti :)) 2016 değil 2017 ye anca yetişirim been...
neden? 2017
anladım ne mezunusun yaş kaçkri
böyle bu hızda gidersem diyorum konular yetişmez espri yaptım :)
anladım ne mezunusun yaş kaç
yaş 30 kamu mezunuyum canım evlimisin ben evliyim evli arkadaşlar var burada ama bşrkaç gündürdür ses soluk yok bir arkadaşımızın da misafiri var çalışamıyoryaş 32 iktisat mezunuyum.... senin?
yaş 30 kamu mezunuyum canım evlimisin ben evliyim evli arkadaşlar var burada ama bşrkaç gündürdür ses soluk yok bir arkadaşımızın da misafiri var çalışamıyor
bekarsan canım çalışma düzenin daha iyi olur daha sıkı çalışmaya zamanın daha fazla olur önceki kpssden kaç aldın çalıştıklarını burada paylaşıp gaza geliyoruz birbirimizi motive ediyoruzbekarım :)
bekarsan canım çalışma düzenin daha iyi olur daha sıkı çalışmaya zamanın daha fazla olur önceki kpssden kaç aldın çalıştıklarını burada paylaşıp gaza geliyoruz birbirimizi motive ediyoruz
ben güncelleri toparladım işte türkçe de cümle bilgisindeyim matematiğe başladım ama konuyu bitiremedim ilk konudayım yetişemediğim oluyor derslere evin işi de olunca inş 2016 başarılı oluruzsen neleri çalıştın hangi konulardasın?