İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

2016 hepimizin umudu oldu bir de benim yaş oldu 30 :KK70:
benimde yaş 30 oldu canım :)) ya bende nişanlıyken girdim 2014 te çok kötü geçti bazı nedenlerden dolayı:KK43:(artık biran önce bişeyleri başarmak istiyorum yaa:KK43:(

herkes farklı farklı çalışıyor canım bir bekar arkadaşımız var gerimiz evli ben Türkçeden başladım şimdi de yavaş yavaş matematği eklemeye başladım işte bugün biraz tembeldim bakalım halsizim biraz
desene bende evli olcam zaten bir ay sonra hepimizin hakkında hayırlısı olur inş:))bende başlıycam yaa düğünden sonrasını bekliyemıycem:))

Buraya yorum yapanlar hep hazırlanıyor canım
oo çok iyi o zaman canım dersaneye giden arkadaşlar varmı :)) ben gitmeyi istemiyorum çünkü motive olamıyorum gdnce herkes gdnce motive olur bende tam tersai bi tuhafmıyım ne bende :))

kızlar puanlarınıza baktımda en kötü benim puanım ya offf :KK43:(( çok çalışmalıyım çokk:KK43:((

benimde yaş 30 oldu canım :)) ya bende nişanlıyken girdim 2014 te çok kötü geçti bazı nedenlerden dolayı:KK43:(artık biran önce bişeyleri başarmak istiyorum yaa:KK43:(
benim de evliliğimin ilk yılı olduğundan kötü geçti hiç ders çalışamadım bazı olumsuzluklar falan oldu derslerden koptum oturduğum evde yangın çıkmıştı ve 2 kişi ölmüştü ana oğul korkudan dersleri saldım evi değiştirdik ama sınava da kalmıştı 1 ay olmadı yanş

benim de evliliğimin ilk yılı olduğundan kötü geçti hiç ders çalışamadım bazı olumsuzluklar falan oldu derslerden koptum oturduğum evde yangın çıkmıştı ve 2 kişi ölmüştü ana oğul korkudan dersleri saldım evi değiştirdik ama sınava da kalmıştı 1 ay olmadı yanş
ayy tatluımm çok geçmiş olsun bende nişanlıydım çok zorlandım klayınvaldem saolsun sürekli geliyordu akrabaları fln doğru düzgün çalışamadım sinirlerim bozuldu inş 2016 gönlümüze gre olur bi tanem:))

ayy tatluımm çok geçmiş olsun bende nişanlıydım çok zorlandım klayınvaldem saolsun sürekli geliyordu akrabaları fln doğru düzgün çalışamadım sinirlerim bozuldu inş 2016 gönlümüze gre olur bi tanem:))
evlilik aşaması kolay olmuyor ne yazık ki ya hayırlısı bakalım canım inş atanırız

desene bende evli olcam zaten bir ay sonra hepimizin hakkında hayırlısı olur inş:))bende başlıycam yaa düğünden sonrasını bekliyemıycem:))

hoşgeldin bölümdaşım :) düğünün hayırlı olsun..bendece şimdiden okuyarakta olsa kpssye çalışmaya başlayabilrisin :KK66:
ben önce ne kadar sözel varsa hepsini bitircem sona matle geometiriyi halledecem.. mühim olan sözelleri kafamızda tutabilmek..bana göre mattler daha kolay sonuçta bir formule bakıyor yada yönteme :KK66: ekime kadar bitirmem gerekiyor ve evimdeki kitaplarıda biticem kısmetse..sonrası yeni kitaplar alıcam .evde bi tane konu açıklama setim var gerisi çözümlü soru bankası..alcaklarımda soru bankası olucak.. kitaptan eksiğim olursa netten çeşitli videolar izleyerek kapatırım diyorum..

bugun ders çalışmadım kızım rahatsız , onu iyileştirmem gerekiyor çok mızmız :KK43: uyutamıyoırumda haliyle .. yarın 2. üniteden devam edicem insallah
1.üniteyi bitirdim tekraımı yaptım kafama girdi şükür :KK70:

hoşgeldin bölümdaşım :) düğünün hayırlı olsun..bendece şimdiden okuyarakta olsa kpssye çalışmaya başlayabilrisin :KK66:
ben önce ne kadar sözel varsa hepsini bitircem sona matle geometiriyi halledecem.. mühim olan sözelleri kafamızda tutabilmek..bana göre mattler daha kolay sonuçta bir formule bakıyor yada yönteme :KK66: ekime kadar bitirmem gerekiyor ve evimdeki kitaplarıda biticem kısmetse..sonrası yeni kitaplar alıcam .evde bi tane konu açıklama setim var gerisi çözümlü soru bankası..alcaklarımda soru bankası olucak.. kitaptan eksiğim olursa netten çeşitli videolar izleyerek kapatırım diyorum..

bugun ders çalışmadım kızım rahatsız , onu iyileştirmem gerekiyor çok mızmız :KK43: uyutamıyoırumda haliyle .. yarın 2. üniteden devam edicem insallah
1.üniteyi bitirdim tekraımı yaptım kafama girdi şükür :KK70:
hoşbulduk canım ooo maşallah ne güzel başlamısıın darısı basıma :)) su düğün stresi bitse iyi olur ama dediğim gbi benimde başlamam gerekiyor off işimiz çok zor ama ya sorular nasıl olcak nerden gelcek muamma :KK43:( inş hakkımızda hayırlısı olur :))

bugün neler yapıyorsunuz ben gğncel bilgilerden notçıkarıyorum onu aradan çıkarayım dedim

yok tatlım ya tembellikle ilgisi yok ister istemez dikkatimiz dağılıyor bende öyleyim çünkü :))
bu konuda yalnız degılım demek.. kımı hıc etkılenmez acar kıtabı kavga guruntuden bıle acar kıbabı ohh

bu konuda yalnız degılım demek.. kımı hıc etkılenmez acar kıtabı kavga guruntuden bıle acar kıbabı ohh
yok tatlım yok aynıyıoz çok hassasım bu konularda bide gezip gezip ders çalışanlar yokmu nasıl yapıyolar ya hiç bi zamn oyle biri olamadım:))

herkes uykuda sanırım

geceyi acilde geçirdik canım kızım çok hasta ateşini bi turlu dusuremıyoruz :KK43: şimdi eve geldik ama yine aynıyız.. 38.4 ten aşağıya düşmüyor ama habire çıkıyorda çıkıyor :KK43: neyse kendime 1 hafta mola kızım iyileşene kadar .. gece uyumadım hiç şimdide aynen kızım uyusa dahi uyuyamıyorum ateşi çok yukselirse havale geçirirse diye.. ders çalışmaya erkenden başlamanın avantajı kendime kafadan mola verebiliyorum yani :KK66:

X