İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

ben güncelleri toparladım işte türkçe de cümle bilgisindeyim matematiğe başladım ama konuyu bitiremedim ilk konudayım yetişemediğim oluyor derslere evin işi de olunca inş 2016 başarılı oluruz

hangi kaynaktan çalışıyosun ben ihtiyacn SIr setini aldım...

günaydıın.... seninkiler kayıp anlaşılan :) ben dün ilk müslüman türk devletlerini yarıladım....ama kafam çorba gibi kim kimin kurucusuydu vs sorulara gelince kalıyorum öyle....bu konuyuda bitirip başa dönüp yazarak mı çalışsam acaba diyorum....

günaydıın.... seninkiler kayıp anlaşılan :) ben dün ilk müslüman türk devletlerini yarıladım....ama kafam çorba gibi kim kimin kurucusuydu vs sorulara gelince kalıyorum öyle....bu konuyuda bitirip başa dönüp yazarak mı çalışsam acaba diyorum....
ben hep not tutarak çalışıyorum canım yoksa içim rahat etmiyor elimde not olacak kitapları kenara atmak istiyorum çünkü kalabalıktan hoşlanmıyorum

msjıma karşılık yazdığın için teşekkür ederim canım 2012 de 79 puan aldım kesin atanırım diye umdum ama olmadı alım olmadı eşim 78 puanla atanmıştı önceki sınavda nasip dedim neyse 2014 de çalışamadım kaynanamgil geldi 4ay kaldı oturduğum evde yangın çıktı 2 kişi öldü apartmanda biri intahar etti adam o da öldü benim psikoloji oldu sıfır bir yandan düğün borçları vardı eşimin ailesi bir şey yapamadı benim de annem elinden geleni yaptı herkes kendi bünyesiine göre yapıyor yardımı tabii..
Eşimin ailesi beni aldığım kilolardan dolayı hep küçümsedi beğenmedi sandım ben dünyanın en kilolusuyum üniversitede kendine güvenen normal kiloda olan kızdan eser kalmadı kendime güvenimi yitirdim aileme karşı da kendimi ıspatlayamadım annem beni okuttu tek başına ama onun eline harçlık veremedim bir ihtiyacını alamadım eşime de yardımcı olamadım borçlardan dolayı borçlar azalmıyor çoğalıyor ama benim kesinlikle atanmam lazım diyorum sürekli dua ediyorum ama nasip kısmet yani..
bir yandan bebek de istiyoruz yaş küçük değil borçları da düşünüyorum ama en çok da eşimin anne babasını sürekli eşime istedikleri kızları bana anlatmaları kimisi memur kimisi zayıf kibarmış da bunları anlatıyor kaynanam bana sonra da bir de benim yanımda kalıyorlar yani 2 ay kaldılar bu sene de ben şimdi onlardan soğumayayım mı kesin senin atanacağını umuyorduk biz diyor demek ki maaşı olacak diye düşündülr hep eşim bunların dışında eşim bana çok destek sen kendin için kazanmak istiyorsan başar diyor ama o da benim kilo vermemi çok istiyor farkındayım ama stresten sürekli canım tatlı istiyor tatlı krizlerim oluyor rüyalarımda bile okulu bitirememişim sınavı kazanamamışım bir kaç dostum var arkadaşlarım herkesin de kendi sorunları kendi hayatları var mutluyum ama başarmam gereken çok şey var nereden başlayacağımı da bilemiyorum..
kitaplarımı karşıma yığdım defterlerim kalemlerim ne güzel notlar tutardım ben herkes yazımı bepenirdi ne güzel not tutuyorsun canım derdi arkadaşlarım şimdi de elime kalem alamıyorum canım bilmiyorum çalışmalıyım hemen zaman geçiyor zaten evet b grubu da çok zorlaştı sen a grubu da çalışacak mısın?
ben de kamu mezunuyum canım :KK43:

sen ne kadar zamandır çalışmaya başladın evli misin?

canim eski yazin belki ama özel sektör düsünmüyormusun
ygsye girdinmi ?
artik kpss cok fazla alim yapmiyor moral bozmak amacim degil ama olaylara gercekci bakmak gerek
kpss calisarak yillari harciyoruz (bu benim icinde gecerli) ama elde ettigimiz hicbir sey yok kaybimiz gencligimizin en güzel yillari .. ve bu yillarin geri dönüsü yok yani seni 25 24 23 yasina geri dönderemeyecegiz bu hepimiz icin gecerli..
sahsen artik kpssyi hobi olarak calismayi düsünüyorum iibf mezunuyum bende ama is falan yok adam gibi..
mecburen köle sistemine uygun bir isi kabul edecegim bugun yarin icinde.. ama bi yandanda artik teknik bir bölüm okumanin gerekliligini anladim cünkü bizim net bir meslegimiz yok bu yüzden disardada iyi bi is bulamiyoruz.
tek hedefi kpss ile sinirlamamak gerekiyor.. hayati yasarken aslinda hayat ucup giidiyor ve biz seyrediyoruz verdigimiz emekler bosa gidebiliyor devletimizin politikasida ortada.. umarim kazanirsiniz bu konuda bende cok doluyum sadece yazmak istedim..
kilo icinde moralinizi bozmayin zayiflamak cok zor bisi deil .. moraliniz yerinde olursa inanin herseyi basarabilirsiniz.

canim eski yazin belki ama özel sektör düsünmüyormusun
ygsye girdinmi ?
artik kpss cok fazla alim yapmiyor moral bozmak amacim degil ama olaylara gercekci bakmak gerek
kpss calisarak yillari harciyoruz (bu benim icinde gecerli) ama elde ettigimiz hicbir sey yok kaybimiz gencligimizin en güzel yillari .. ve bu yillarin geri dönüsü yok yani seni 25 24 23 yasina geri dönderemeyecegiz bu hepimiz icin gecerli..
sahsen artik kpssyi hobi olarak calismayi düsünüyorum iibf mezunuyum bende ama is falan yok adam gibi..
mecburen köle sistemine uygun bir isi kabul edecegim bugun yarin icinde.. ama bi yandanda artik teknik bir bölüm okumanin gerekliligini anladim cünkü bizim net bir meslegimiz yok bu yüzden disardada iyi bi is bulamiyoruz.
tek hedefi kpss ile sinirlamamak gerekiyor.. hayati yasarken aslinda hayat ucup giidiyor ve biz seyrediyoruz verdigimiz emekler bosa gidebiliyor devletimizin politikasida ortada.. umarim kazanirsiniz bu konuda bende cok doluyum sadece yazmak istedim..
kilo icinde moralinizi bozmayin zayiflamak cok zor bisi deil .. moraliniz yerinde olursa inanin herseyi basarabilirsiniz.
haklısın canım moral bozmamak lazım gerçi yeterince bozuk ya ders çalışmaya başlayana kadarkendimle cebelleştim ders çalışırken aşırı canım tatlı istiyor benim yaş oldu 30 daha okumakta gözüm kalmadı kpss yi de önemsiyorum evet alımlar az ama bakalım çok çalışma ve tevekkülden başka elden gelen bir şey yok

X