Bebek İkinci El İhtiyacı olana..

kusra bakmayın msjlara pek dikkat etmemişi heycandan vermiş bulunmussunuz olsun nasip yinede beni düşündüğünüz için tesekkür ederim sevgiler...

sevgili hmarry mesajını aldım fakat özelden mesaj atamıyorum... hediyen çok güzel fakat malesef kargo ücretini ödemeye durumum yok ne kadar tutar onuda bilmiyorum.... olsun nasibimde yokmus demek yinede cok cok tesekkür ederim beni düşündüğün için sevgiler...

merhaba arkadaşlar bir insana karşınyüzüne sölemek ne kadarda zor bende çok isterdim evladıma yeni şeyler ALABİLMEK HELEDE İLK EVLAT OLUNCA MAALESEF EŞİMM ASKER İLK BEBEK TEK ASKER MAAŞIYLA EV VE BEBEK GEÇİNDİRİYORUM HER GECE hastalanmasın da masraf çıkmasın die dua ediyorum çevreden isteyemem eşiminde onurunu kırılmasını istemiorum kaynana desen herkes kendi bacağından asılı onlarında durumları ii değil kargoyu ben karşılarım tek istediğim KIŞLIK BİR MONT BEBEĞİM ÜŞÜYOR VE oyuncak filan başka bişey istemiorum naz adında 9 aylık kızım var HEPİMİZİNKİNİ ALLAH BAĞIŞLASIN..

çok güzel bir sayfa. sonuçta hepimiz birilerine giyilmeyenlerimizi veya eşyalarımızı veriyoruz yada alıyoru<z. süpersiniz diyorum dahada bişey demiyorum.:

özelden mesaj attım,sen muhtemelen bana atamazsın,
acil ihtiyacını burdan yazarsan ilgilenmeye çalışacağım.
Allah yardımcınız olsun..

çok güzel bir sayfa. sonuçta hepimiz birilerine giyilmeyenlerimizi veya eşyalarımızı veriyoruz yada alıyoru<z. süpersiniz diyorum dahada bişey demiyorum.:

Estağfrullah,teşekkür ederim.
Aslında buraya katılım da artabilir,neden olmasın,
Benim tek şartım kargoyu alıcı karşılasın idi.Bunu yapabilenle elimden geldiğinde irtibata geçmeye çalışacağım..

slm canım durumunu yazmışsın çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum bende bir yıl öncesine kadar asker yolu bekledim
benim çocuğumda yok tüp bebek dışında bebek sahibi olamıyoruz ve ben hala maddi sıkıntılardan dolayı tüp bebek yaptıramadım
çaresizliğik çok zor bende yaşadım ve yaşıyorum inş rabbim birgün bu sıkıntılardan kurtaracak eşin asker bebek zor
bebeğine sarıl ona sarılmak sana destek verecek benim sarılacak bir bebeğim bile yoktu yapayalnız bekledim duygusal anlamda
canım sana yardım etmek istedim ama inan elimden bişey gelmiyor keşke yapabilseydim sana dua edeceğim rabbim yar ve yardımcın olsun
rabbim sıkıntılarını gidersin aminnnn rabbim tez vakitte eşine kavuştursun

canım benım sagol düşünmen yeter şimdilik sadece kıyafete ve değişik oyuncaklara ihtiyacım başka da yok şükür varsa öyle bildiğin bana yönlendirirmisin sevgiler

geçen hafta bende yardım istemiştim ama sağolsun kimse yorum bile yazmadı.hani derlerya tok açın halinden anlamaz diye aynen öle bişey yaşamayan bilemez hele birde konu evlat olunca insanın içi acıyor

geçen hafta bende yardım istemiştim ama sağolsun kimse yorum bile yazmadı.hani derlerya tok açın halinden anlamaz diye aynen öle bişey yaşamayan bilemez hele birde konu evlat olunca insanın içi acıyor

Allah bağışlasın canım. nelere ihtiyacın var?

merhaba herkese, istanbul dayım bebeğim şu an 5 aylık çok fazla olmasa da küçük kıyafetlerini ihtiyacı olana vermek istiyorum , fakat kargo ücreti ödemek istemiyorum , foto ekleyemiyorum şu an , eğer ilgilenen olursa iletişime geçerse yardımcı olmaya çalışacağım ,şu anda mama sandalyesi ararken topic i görünce yazmak istedim ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…