1 adet gri-pembe Babymax 0-13 kg oto koltuğunu vereceğim..
Kargo size ait olmak kaydıyla,ihtiyaç sahibi biri için elden çıkaracağım..
Babymax.com.tr - Bebek Arabaları,Travel Sistem Bebek Arabaları,İkiz Bebek Arabaları,Oto Güvenlik Koltukları,Bebek Gereçleri
arkadaşım nasılsın bebişler nasıl
artık ihtiyacın kalmadı galiba oto koltuğuna maşaalah
bebeğim olsaydı bana hediye ederdin ama :))))))))))
şimdilik yok inş ihtiyaç sahibi biri alırda sende hayrını görürüsün canım
arkadaşım nasılsın bebişler nasıl
artık ihtiyacın kalmadı galiba oto koltuğuna maşaalah
bebeğim olsaydı bana hediye ederdin ama :))))))))))
şimdilik yok inş ihtiyaç sahibi biri alırda sende hayrını görürüsün canım
canım her 100 dakakada bir msj atıldığından beklemek gerek
bende yeni girdim ve hemen gördüm :)))))))))))))
Babymax.com.tr - Bebek Arabaları,Travel Sistem Bebek Arabaları,İkiz Bebek Arabaları,Oto Güvenlik Koltukları,Bebek Gereçleri
Ben çok kullandım,temiz kullanmaya çalıştım ama şimdi değeri 85 lira olan bu koltuktan 30 lira istesem ne,istemesem ne,
kızların herşeylerini dağıttım,ikiz arabası dahil karşılıksız verdim,hala da vereceklerim var,birilerini bulamazsam etrafımda burdan veririm yine..
İnşallah senin de bebeğin olur,sana da hediye edilcek bişeyler çıkar illaki arkadaşım,dularım seninle,
Biri çıkarsa hayrını görür inşallah..
Arkadasim bana yollarsan okadar memnun ve duaci klieg ki anlatamam.uzun zamandr arstiriyorum ve surekli siteyi Takip ediyordum.eger beni dusunursen vermek icin memnun olurum.manisa merkezdeyim.ya iki kargo bana ait...sevgiler...cvp yazarsan sevinirim
cnm slm benım ıcın degıl cunku bebısım 6 bucuk aylık...ben bradakı komsum ıcın ıstıorum bebegı var 5 aylık ama premature dogdugu ıcın suan 3 aylık gıbı ben elımden gelen yardımı bebısımın gıysılerını vererek yapıorum ztn bı kac kısıde besık vss vermıs bodrum katta oturuyor burdakı semtekı komsular durumunu gorerek para topladık erzak vss aldık gecen kadın geldı bıze soba bıle yok bebegım sogukta duruyo napım vs dedı annem hemen harekete gectı soba bulduk 1 ton ta komur yardımı bulduk cok sukur...eger vermeyı dusunursen sultangazı de oturuyor nasıl olur getırırsın bılmem yanı soylekı yakın bır yerlerdeysen konusalım ama asıl boyle ıhtıyac sahıbıne yardım edılmelı bence...
İlgine şahsi yardımlarına da ayrıca teşeküür ediyorum..
İkiz kızlarımın tahmin edemeyeceğin kadar kıyafeti,park yatakları arabaları,koltukları her an ihtiyaç sahibi birilerine ulaştı,
en son ikiz arabasını ihtiyaç sahibi bir ikize verdim yine,
elimden geldiği kadar gördüğüm haberini aldığım insanlara ulaştırıyorum,
En son artık bu kaldı elimde,bu koltuğun da eşini bi başkasına vermiştim yine..
Neyse yerine gider illaki,ama Sulatngaziye kadar benim kendim ulaştırmam zor gerçekten..
Hamilemisiniz,bebeğiniz var mı,varsa kaç aylık acaba?